Wkenl

Hoe je je leven opnieuw

Heeft u zich gerealiseerd dat uw leven is niet iets dicht bij wat je wilt dat het is? Dit artikel geeft u advies over hoe u uw leven opnieuw te geven. Of uw verlangen om te veranderen werd aangespoord door een mid-life crisis, een bijna-doodervaring, een verpletterende openbaring of een pijnlijke scheiding, heb je nog tijd om het leven dat je wilt creëren.

Stappen

Hoe je je leven opnieuw. Noteer precies wat er mis is met je leven.
Hoe je je leven opnieuw. Noteer precies wat er mis is met je leven.

Maak een overzicht van je leven zoals het nu is

 1. 1
  Noteer precies wat er mis is met je leven. Welke gebieden zijn waardoor je de meest ongelukkig? Kies het gebied dat u het meest wilt wijzigen. Bijvoorbeeld:
  • Heeft u uw liefde leven haat (of het ontbreken daarvan)?
  • Ben je ziek van je baan en wanhopig op zoek naar een nieuwe carrière?
  • Heeft u negatieve familierelaties die constant sleep je naar beneden?
  • Heeft u uw uiterlijk en hoe het invloed zijn op uw gezondheid haat?
  • Bent u onverantwoordelijk met geld en begraven in de schulden?
 2. 2
  Bepaal wat je zou veranderen als er geen obstakels staan ​​in de weg.
  • Wie is je ideale partner? Of heb je wat tijd om te spelen het veld voordat je kunt achterhalen wat je wilt in een relatie nodig?
  • Wat heb je altijd later worden als je bent opgegroeid? Als die wens niet meer realistisch is, kunt u in de buurt komen om het te halen of iets anders dat je nog steeds gelukkig zou maken?
  • Wil je nog steeds naar familierelaties te herstellen, of wil je ze liever helemaal te beëindigen?
  • Welke specifieke dingen zou je veranderen aan je uiterlijk? Uw gewicht? Je kapsel en make-up? Je garderobe?
  • Wat betekent echte financiële gezondheid eruit voor u?
 3. 3
  Let op wat werkt over uw leven. Misschien heb je financieel verantwoordelijk zijn geweest en hebben besparingen op de bank, zodat u zich kunt veroorloven om een ​​carrière risico te nemen. Misschien heb je een zeer ondersteunende familie.
  • Welke elementen van je leven op dit moment erg goed te werken? Maak een lijst van grote en kleine positieven.
  • Hoe kunnen deze elementen van je leven je helpen om de onderdelen die niet werken op te lossen? Wat moet je houden en wat bent u bereid te offeren om andere delen van je leven veranderen?

Benut de kracht van intentie

 1. 1
  Noteer de wijzigingen die u wilt maken. Maak lijsten en tijd-lijnen. Lees ze elke dag, bij voorkeur als je wakker wordt.
  • Waar wil je zijn over 5 jaar? 10 jaar? 20 jaar?
  • Wat wil je bereiken voordat je sterft?
 2. 2
  Kies 1 activiteit voor elke verandering die je kunt voltooien binnen de komende 48 uur.
  • Breken met een partner die niet aan uw behoeften of geef je partner een ultimatum.
  • Spiff je cv. Ga op zoek naar vacatures of praten met vrienden die werken in de industrie die u wilt deelnemen. Neem een ​​klasse in uw favoriete gebied.
  • Bellen, e-mail of een kaartje sturen naar een familielid met wie je een breuk hebt ervaren. Als een familielid is het behandelen van je verkeerd, dan bellen die persoon en het vaststellen van de nieuwe gedragsregels.
  • Maak een salon afspraak om je look updaten. Als alternatief gaan lopen gedurende 30 minuten per dag of beginnen te bezuinigen op snoep.
  • Open een spaarrekening en beginnen met het opslaan 10 procent van uw salaris. Maak een tijdschema voor de aflossing van uw schulden.
 3. 3
  Maak een lijst van kernwaarden. Als je elke soort persoon direct zou kunnen zijn, wat zou je dan zijn?
  • Misschien waarderen je eerlijkheid, zuinigheid, hard werken en creativiteit. Of misschien wilt u leven met meer spontaniteit.
  • Noteer uw waarden en gaan leven ze uit. Stop afwikkeling voor waarden die alleen gemaakt hebben je ellendig.

Blijk van integriteit

 1. 1
  Identificeren en accepteer je gevoelens. Uw gevoelens zijn een leidraad voor wat goed en slecht is in je leven. Als er iets is waardoor je boos, dan uitzoeken waarom en het oplossen van de situatie in plaats van het weg te duwen.


 1. 1
  Maak uw toespraak in overeenstemming met je gevoelens. Iets niet ongepast accepteren alleen maar omdat je niet wil wakker schudden van de status quo. Vermijd iemand te vertellen dat je het gevoel een ding als je het tegenovergestelde gevoel.
 2. 2
  Practice what you preach. Als je verwacht dat anderen op een bepaalde manier te handelen, dan handelen volgens dezelfde normen in je eigen leven.
 3. 3
  Onderhoud uw normen. Als je een bepaalde eigenschap in een partner willen, dan stoppen de afwikkeling voor relaties die niet voldoen aan uw wensen. Als u wilt zorgen voor je lichaam, dan stoppen met het eten van voedingsmiddelen die je ongezond maken.
 4. 4
  Reparatie van uw verleden. Om vergeving vragen voor onrecht je dat gedaan hebt nog last van je een geweldige deal.
  • De enige uitzondering op deze regel zou zijn als je ding ongehoorde of onwettig om iemand die heel traumatisch zou zijn voor de andere persoon te herbeleven hebben gedaan. In een geval als dit, zult u moeten regelen voor jezelf te vergeven.
  • Voorkomen lafheid. Als je weet dat je iets verkeerd hebt gedaan en dat je nog nooit verontschuldigd, een brief schrijven de beledigde persoon of bel ze. De andere persoon kan al dan niet positief te reageren, maar je hebt gedaan wat je moest doen om te proberen om rechts de verkeerde.

Articuleren uw dromen

 1. 1
  Deel uw visie voor uw nieuwe leven met andere mensen. Oefen articuleren uw dromen op een duidelijke en positieve manier.
 2. 2
  Stappen ondernemen in de richting van het bereiken van uw doelen. Ga terug naar de lijsten die u hebt gemaakt en start met actie stappen in de richting van het leven dat je wilt.
 3. 3
  Blijven inzetten. U zult tegenkomen obstakels langs de weg die ervoor zorgt dat je aan jezelf twijfelt. U kunt echter niet veroorloven om terug te gaan naar een leven waarin je zwijgen je dromen en probeerde te leven volgens andermans waarden.

Associëren met ondersteunende en inspirerende mensen

 1. 1
  Zoek 1 persoon die in jou en in je dromen gelooft. Iedereen heeft iemand nodig die is ondersteunend, ongeacht wat er gebeurt. Praat met die persoon over je overwinningen, uw tegenslagen en uw twijfels.
 2. 2
  Streven naar een grotere kring van mensen die gelijkgestemd. U kunt genieten van een steungroep of workshops waar u kunt komen met andere mensen die werken om soortgelijke veranderingen te maken.
 3. 3
  Ontmoet inspirerende mensen. Ga naar forums, workshops of andere gebeurtenissen die een persoon die je diep bewonderen voorzien. In enkele gevallen kan de persoon niet blijken zo groot als je had gehoopt te zijn. In veel gevallen zult u vertrekken geïnspireerd, en je weet nooit wie bereid om u te helpen langs de weg kan zijn.
 4. 4
  Besteden minder tijd met negatieve mensen. U mag niet in staat zijn om de banden volledig afgesneden, maar u kunt kiezen hoe u het meest effectief uw tijd doorbrengen. Bezoek nutteloze familieleden alleen op belangrijke feestdagen, of te vermijden free-bestedingen vrienden die ertoe leiden dat u te veel geld te waaien op het weekend.

Tips

 • Uitbreiden van uw comfort zone. Doe iets dat volledig uit karakter. Scheer je hoofd, draag een minirok, probeer karaoke of doe een radslag terwijl je blote voeten op het gras. Intensivering van uw comfort zone zal u helpen wennen aan tegenover je angsten. U zult ook wennen aan tegenover de reacties van mensen als je iets wat ze nooit zou verwachten dat je te doen.
 • Overweeg het maken van een grote verandering. Schakelaar carrières, te verplaatsen naar een ander gebied of beëindigen van een relatie die is brengen je naar beneden. Stop je leven van steeds een vruchteloze en vermoeiende routine.

Waarschuwingen

 • Als je beter in de waarheid over je gevoelens en meningen spreken, rekening te houden met andere mensen kwetsen onnodig. Proberen te communiceren in een nuttig en niet een kwetsende manier.
 • Realiseer je dat het leven kort is. U mag sterven jaar vanaf nu, of je kan morgen sterven. Wat voor soort erfenis wil je achterlaten? Je moet nu beslissen voordat het te laat is om te veranderen.
 • Respecteer de mensen die van je houden. Misschien wilt u uw leven volledig open te blazen, maar deze veranderingen zouden negatief zijn voor uw partner of uw kinderen. Praat openlijk met de mensen die je liefhebt en proberen een evenwicht dat hen beschermt tijdens de bevrijding vinden.

Dingen die je nodig hebt

 • Een dagboek of notebook
 • Een pen
 • Een plan