Wkenl

Hoe om te gaan met het gevoel alleen 's nachts


Het is moeilijk als er niemand is om u te houden in de nacht of je gezelschap houden van het lachen of comfort. Dus omdat de andere kant van uw bed of bank leeg is of de andere kamers in uw huis vacant zijn, die kunnen achterlaten als u te eenzaam voelen. Maar er is een manier om te gaan met.

Velen van ons worden gebruikt om te vertrouwen op anderen om ons gezelschap te houden of te vermaken. Na een tijdje hebben we vergeten wat we genoten over onszelf of vergeten hoe onze verbeelding te gebruiken. Overall zijn we vergeten hoe we onszelf gezelschap te houden. Als kinderen zouden we veel dingen doen onszelf te vermaken. Laten we terug gaan naar die dagen van het gebruik van onze verbeelding. Nee we hebben niet om een ​​blad te binden rond onze nek en probeert om te vliegen als een super held, maar we kunnen andere dingen te vinden om ons bezig te houden tot dat speciale komt langs om ons gezelschap te houden voor een tijdje of voor altijd.

Stappen

Hoe om te gaan met het gevoel alleen 's nachts. Roep een goede vriend dat je weet wie je kunt praten.
Hoe om te gaan met het gevoel alleen 's nachts. Roep een goede vriend dat je weet wie je kunt praten.
 1. 1
  Gebruik je fantasie. Denk na over alles wat je vreugde brengt. Stel je voor je droom carrière of droomleven. Het zal u hoop voor morgen. Stel je die droom zou je graag naast je liggen 's nachts is daar.
 2. 2
  Roep een goede vriend dat je weet wie je kunt praten. Vraag hen om je praten tot je uiteindelijk genoeg om in slaap te vallen kunnen ontspannen. Misschien ze kunnen zelfs de nacht een nacht door te brengen. Als alternatief maak een vriend online (e-maatje). Hoewel wees voorzichtig en verstandig als u besluit om elkaar te ontmoeten.
 3. 3
  Lees een goed boek. Uw persoonlijke relatie met jezelf zal worden versterkt als je in een andere wereld door de woorden in een goed boek. Ga naar de bibliotheek of begin je eigen collectie van een favoriete auteur, lid worden van een boekenclub waar u in detail te bespreken wat je hebt gelezen. Op hetzelfde moment, zal je een gevoel van verbondenheid en prestatie voelen.

Tips

 • Maak een doel voor jezelf te werken. Gebruik uw tijd alleen 's nachts te blijven steken in het werken aan het. Het kan van alles zijn. Elke vaardigheid die je leert kun je vreugde brengen in je leven en maakt je een interessant persoon.
 • Leren over een nieuw onderwerp dat je nooit hebt leren over vooral een onderwerp van oudsher gemeden door je eigen geslacht.. bijvoorbeeld: hoe je eyeliner of de regels van cricket toepassing. Dan zul je meer moeten praten over. Ervaren mensen altijd graag een Beginner. Volgende keer dat u met het andere geslacht. wijzen erop dat je leert over je nieuwe topic. "Nou.. Ik leerde alles over cricket gisteravond! Het is een rare sport" en kijk hoe het andere geslacht worden aangetrokken om met je te praten.
 • Vermijd romans en romantische films. Deze hebben de neiging van het verhogen van het gevoel van eenzaamheid.
 • Als je kunt, band met een huisdier.
 • Jezelf af te leiden. Bezig te houden met dingen die je leuk.
 • Als u nog niet hebt een baan, krijgen een omdat mensen daar aardig tegen je zijn en je kunt, worden afgeleid, praten, plezier hebben, geld uitgeven aan jezelf en je zult blij zijn om wat rust in de nacht door jezelf te zijn!
 • Doe wat dansen, zingen of praktijk een hobby om u te vermaken of misschien kun je wat vrienden bellen of wat werk.
 • Alone-tijd 's nachts-time is een gelegenheid voor te bereiden zo veel dingen mogelijk die je de volgende dag kan doen om te maximaliseren ontmoeten en nieuwe vrienden maken. Gebruik de tijd om te lezen over recent nieuws of een onderwerp dat u interesseert, zodat u kunt een gesprek voeren of te leren van een nieuwe vaardigheid bv: een goocheltruc. Houd in gedachten uw doel "Je bent zelf instellen met meer vaardigheden / tools meer effectief in het maken van nieuwe vrienden te zijn. Je zal deze nieuwe vaardigheden morgen bij elke kans die je krijgt."
 • Join zoveel maatschappelijke groeperingen als je kunt, zodat je het maximaliseren van uw kansen om iemand die je 'klik' met elkaar ontmoeten. Wees vriendelijk als je gaat, zelfs als je geen zin in hebt. Verzin een intro zin die u vertrouwd met het gebruik (bijvoorbeeld "Hallo, Mijn naam is Gertrude, het is mijn eerste dag hier.") Maakt vervolgens een afspraak met jezelf dat je deze zin zal gebruiken 5 keer met 5 aparte mensen voelen.
 • Ga naar een aantal groepslessen van yoga of tai chi en respectvol daarna stel jezelf voor aan de instructeur en bedanken hen. Dan krijg je een aantal dvd's en praktijk aan huis 's nachts. Dit brengt u rust en helpt je beseft dat je deel uitmaakt van een grotere groep. Gewoon omdat ze er nu niet betekent niet dat ze niet daar, nog steeds verbonden met je. Beoefenen yoga of tai chi met je groep in het achterhoofd. Wees enthousiast, je zal ze binnenkort weer te zien.
 • Vergeet niet hoe vervelend dat anderen rond kan zijn.
 • Vraag familie en vrienden om je te helpen en praat met hen over hoe je je voelt, omdat ze cant je helpen als je niet vertellen!
 • Ontmoeten met familie, vraag dan of je kunt er verblijven voor een paar nachten.

Waarschuwingen

 • Sta niet toe dat je eenzaamheid om te zetten in een depressie. Want het zal. Volg de vermelde suggestie hierboven en je krijgt door dit.