Wkenl

Hoe je jezelf te accepteren, je leven en je werkelijkheid

Wat doe je als je het gevoel dat de wereld is gedaald? Wat doe je als je het gevoel alsof alles wat je ooit gewerkt, gericht voor, dacht over, maakt eigenlijk niet uit? Als je het gevoel alsof er geen echte reden om wakker te worden morgen zien? Wat als dit artikel wordt verteld dat je kon je zelftwijfel verliezen? Dat kon je eindelijk stoppen met vragen je leven? Lees verder en volg de stappen die kan je zien hoe mooi het leven is.

Stappen

Hoe je jezelf te accepteren, je leven en je werkelijkheid. Leren accepteren wie je bent.
Hoe je jezelf te accepteren, je leven en je werkelijkheid. Leren accepteren wie je bent.
 1. 1
  Leren accepteren wie je bent. Het is een van de moeilijkste dingen te door te volgen op, maar het is zeker de meest lonende. Het is zo makkelijk om in de spiegel kijken en wijzen op de meeste van je onzekerheden. Maar, in plaats van het tellen alle dingen die je zou willen dat je zijn, probeer dan tellen alle dingen die je bent dankbaar voor die brengen je natuurlijke schoonheid. Begrijpt iedereen heeft schoonheid, of het hun ogen, hun lippen voller, of hun rode wangen. Maak een lijst van al deze dingen, en hang het ergens door een spiegel, en voordat u vertrekt, kijkt in de spiegel en zeg tegen jezelf je er goed uitzien. Vergeet niet dat het is jouw eigen mening die echt telt.
 2. 2
  Realiseer je onvolmaaktheden en vervolgens los te laten. Bent u te bazig? Ben je te kritisch op jezelf? Je bent lui, toch? Je hoeft niet veel vrienden omdat je verlegen bent? Dit zou kunnen gaan en op, maar het punt is dat je nodig hebt om erachter te komen wat je bent niet zo goed in, misschien wat je niet hebt, en dan loslaten. Dit is een van de meest belangrijke stappen om te accepteren wie je bent.
 3. 3
  Wees eerlijk met jezelf. Dit is een van de moeilijkste dingen voor velen van ons om te doen. In veel van de hedendaagse samenleving die zich richten op het individu, worden we aangemoedigd om te streven naar succes, en vaak zoeken we lof als de erkenning van dat succes. We nemen alle kritiek als een negatief iets, dus we uit de weg iets over onszelf dat die reactie uitlokt zien.
 4. 4
  Vergeet niet dat je niet kunt repareren totdat je kan toegeven dat er een probleem is en geloof is de oplossing. Heb vertrouwen in jezelf, besef alleen jij kunt je veranderen, alleen u kunt uw lot te bepalen. Bepaal wat voor u belangrijk is en je geest aan. Verwijder zelftwijfel en geloof je kunt worden wat je voor ogen.
 5. 5
  Herkennen ineffectieve coping-mechanismen. Als u last heeft van de in de inleiding beschreven gevoelens, is de kans groot dat wat je doet om te gaan met de problemen in het leven niet werken. Deze dingen kunnen hebben gewerkt in het verleden, en zijn zo ingesleten dat je niet eens beseft dat je ze doet.
 6. 6
  Vervang de oude methoden die u gebruikt om te gaan met situaties en problemen met degenen die zal leveren of uitlokken positieve antwoorden en oplossingen. Veranderen van oude gedrag kan net zo moeilijk als ze te herkennen, want het kost tijd en vastberadenheid om oude gewoontes en gedragingen te vervangen, maar de uitbetaling is de moeite waard.
 7. 7
  Maak een korte lijst. Zodra je jezelf hebt geaccepteerd, met al uw onvolkomenheden, kunt u een aantal dingen over jezelf te veranderen. Schrijf een overzicht over wat je wilt bereiken, wat je kunt bereiken, en hoe je zal bereiken. Hoewel, begrijpen dat niemand perfect is, en soms moet je gewoon niet kunt veranderen wie je bent.
 8. 8
  Probeer niet om een aantal dingen te veranderen in een keer, dit is een recept voor mislukking. Zodra u uw lijst, prioriteren het. Bepaal wat je nodig hebt om aan te werken in volgorde van belangrijkheid. Vaak verandert een ding zal leiden dat andere dingen te vallen in lijn, zoals omstoten dominostenen.
 9. 9
  Vermijd de gemeenschappelijke "doe-overs 'het is jouw leven en jouw werkelijkheid. Wat gebeurde er in het verleden gebeurd in het verleden. Je kunt gewoon niet de geschiedenis veranderen. Vermijd dus doet het dan weer omdat je het gevoel dat het is "in je comfort zone" en "je hebt een keer meegemaakt, waarom niet nog een keer?" soort excuus.
 10. 10
  Leren dat het leven is zoals het is. U kunt alleen het moeilijk maken als je opvattingen over het leven zijn gericht op die manier. Je kunt niet veranderen wie je werkelijk bent ofwel. Gewoon het beste wat je kan zijn, en leef het leven met trots.

Tips

 • Niet anderen de schuld voor de keuzes die je hebt gemaakt.
 • Verander je algemene houding. In plaats van te zeggen: "Ik haat mijn moeder want ze is kritisch en ze is te beschermend, zelfs nu ik een bepaalde leeftijd.", Zeggen: "Ik hou van mijn moeder, want ze maakt het uit wat ik doe en wil me niet te maken slechte keuzes zelfs nu ik een bepaalde leeftijd. ', als je leeft je leven met een meer positieve houding, zul je je hele houding zal die kant op te kijken vaker, dus je zult minder depressief.
 • Probeer het zelf-hulp dingen die u zullen helpen zich richten op andere dingen, zoals hobby, kunst, yoga / oefening, muziek, wat je voelt als het doen, het kleinste verschil zal u helpen ventileren. Ontluchting is zo belangrijk wanneer je laag voelt.
 • Zoek een foto van jezelf van toen je klein was. Denk na over hoe ver je bent gekomen sindsdien. Kijken hoeveel je gegroeid sinds die tijd en denk na over alle doelen je hebt bereikt. Je bent een geweldig persoon, dus denk niet dat van jezelf zoals je bent niets, want iedereen heeft een doel in het leven.
 • Er is geen probleem zonder solution.Don 't nadenken over het te much.Think elke pijn upgrades u, zodat u uw vermogen kan realiseren om te gaan met het.
 • Er zijn bepaalde factoren die buiten uw controle. Probeer niet om ze te bestrijden. Simpel gezegd elk idee in daden en hard werken aan het.
 • Vertrouwen in een goede vriend. Praten met goede vrienden zal zeker helpen, en is gewoon een gezonde manier van venting.Sometimes is het goed om te delen en vertrouwen.

Waarschuwingen