Wkenl

Hoe je terug naar gezond eten na overindulging


Zodra zich overgeeft aan een tijdje is volkomen gezond en normaal, maar het kan ook gevoelens van schuld en mislukking leiden. Maak je geen zorgen! Dit is normaal. Een dag of zelfs een paar dagen van onmatigheid zal niet ingesteld u te ver naar achteren. Volg deze stappen om u te helpen weer op de rails en dichter bij uw streefgewicht.

Stappen

Hoe je terug naar gezond eten na overindulging. Eet vezelrijke ontbijtgranen met magere melk of lichte soja melk voor het ontbijt.
Hoe je terug naar gezond eten na overindulging. Eet vezelrijke ontbijtgranen met magere melk of lichte soja melk voor het ontbijt.
 1. 1
  Ontspan. Het is waarschijnlijk dat je freaking out, geloven dat je al het gewicht terug je zo hard gewerkt om te verliezen zal krijgen omdat je een beetje verwend. Hooguit kan je hebt opgedaan £ 2, maar dit kan ook water gewicht van het eten van te veel zout, of het extra gewicht van voedsel in je spijsverteringskanaal nog steeds te wachten om te worden uitgezet.
 2. 2
  Eet vezelrijke ontbijtgranen met magere melk of lichte soja melk voor het ontbijt. Kies een graan met 28 gram vezels per kopje en als je kiest soja, kies er een met toegevoegde vezels (2-3 gram). Dit zet ongeveer 30 gram vezels in je buik die zal helpen duwen uit alle troep achtergelaten in uw systeem van de onmatigheid en ook helpen om je vol. Dit is belangrijk omdat de dag na een eetbui, zal je hongeriger dan normaal voelen als gevolg van verhoogde bloedsuikerspiegel en een uitgestrekt maag.
 3. 3
  Drink veel groene thee en water gedurende de tijd tussen ontbijt en lunch te helpen bij het ​​verwerken van de vezels van het ontbijt en spoel de bloat uit je systeem. Oppeuzelen selderij gedoopt in hete saus te snack hunkeren vechten.
 4. 4
  Heb eiwitrijke maaltijden voor lunch en diner. Sommige opties zijn low carb eiwit shakes, gegrilde of gebakken vis en gegrilde of gebakken kip. Geniet van water of groene thee bij de maaltijden.
 5. 5
  Hebben een hoog eiwit 4: 12:00 snack. Lite kazen, en carb controle yoghurt zijn een paar opties. Houd deze snack tot onder de 100 calorieën.
 6. 6
  Ga voor een wandeling en / of doen een aantal sit-ups en / of push-ups thuis. Als je het gevoel gemotiveerd om te werken-out, doe dat dan, maar niet over-doen als het zou je weer leiden tot binge.
 7. 7
  Krijg 8 uur slaap. Artsen en gezondheid tijdschriften voortdurend hameren dit in je hoofd omdat vermoeidheid kan leiden tot snacken in een poging om energie op te doen.
 8. 8
  Volg de stappen een tot en met zeven voor een andere dag, of terug te krijgen op uw oorspronkelijke gezond eten plan.
 9. 9
  Hou van jezelf voor de zorg genoeg om te zorgen voor je lichaam. Je krijgt maar een.

Tips

 • Accepteer de dag van verwennerij als een bewuste beslissing. Haten jezelf want het zal je nergens. Het verleden ligt achter je. Wees blij dat je de kans om te beginnen over vers hebben.
 • Werken aan het opgeven van "Zwart-wit denken." Dit is wanneer je jezelf toestemming om uw gezond eten plan volledig te laten vallen omdat je verwend. Als je echt goed over nadenkt, is dit een volledig irrationele manier van denken die veel mensen regelmatig gebruiken. Beseffen dat het contraproductief... in elke situatie.
 • Lees "De kracht van het Nu" van Eckhart Tolle. Dit zal u helpen om beter te beseffen dat het enige moment dat je controle over hebt is het huidige moment. Stilstaan ​​bij het feit dat je gegeten een hele doos van See's Candy gisteren zal alleen maar je hopeloos voelen. Focus op wat je doet op dit moment te corrigeren wat er gebeurd is in het verleden momenten.

Waarschuwingen

 • Honger jezelf uit schuldgevoel zal niet helpen de situatie. Het kan leiden tot een cyclus van binge en dan weer verhongeren en vervolgens binge. Zoals u kunt zien, kan geen vooruitgang worden gemaakt als je bent gevangen in een cyclus als deze. Verhongeren na binging valt in de "Black and White Thinking" hierboven vermeld. Probeer dit te vermijden.