Wkenl

Hoe te kleine porties te eten tijdens de maaltijden

Een van de belangrijkste stappen in gewichtsverlies (en houden het uit) begint in de keuken. Misschien wel de makkelijkste manier is om sterk verminderen van de portiegrootte van de maaltijd. Het is niet zo moeilijk als het klinkt. Zodra u begint met het eten van kleinere porties, zul je snel aanpassen.

Stappen

Hoe te kleine porties te eten tijdens de maaltijden. Observeer hoeveel je eet of worden geserveerd tijdens een gemiddelde maaltijd.
Hoe te kleine porties te eten tijdens de maaltijden. Observeer hoeveel je eet of worden geserveerd tijdens een gemiddelde maaltijd.
 1. 1
  Observeer hoeveel je eet of worden geserveerd tijdens een gemiddelde maaltijd. Echt analyseren hoeveel je neemt voor, zeg, de lunch en het diner. Na uw maaltijd, na te denken over welke onderdelen je zou kunnen verminderen zonder afbreuk te doen uw genot ervan.
 2. 2
  Vaak wanneer we onszelf vertellen dat we honger hebben, we zijn gewoon dorst! Probeer het drinken van water of een suikerarm sap kort voor de maaltijd. Als je gaat zitten om te eten, vindt u dat het duurt minder voedsel om je te vullen.
 3. 3
  Merk op hoeveel voedsel je nodig-eerder dan wil-om comfortabel vol gevoel. Tuurlijk, je kan een hele kip, twee steaks of twee hamburgers te eten, maar je niet nodig hebben. Bij het verminderen van de hoeveelheid van het voorgerecht zelf, probeer dan het toevoegen van enkele gezonde kanten te helpen je te vullen. Voorbeelden zijn salade en verschillende soorten bonen.
 4. 4
  Eet gezond voedsel. Men kan het kappen van de hoeveelheid pizza gegeten, maar het zou beter zijn om een ​​veggie hamburger of bescheiden portie pasta proberen met een fatsoenlijke salade in plaats.
 5. 5
  Als je de neiging om een grote lunch en diner eet, probeer het voedsel te verspreiden in kleinere, meer frequente maaltijden. Een gezonde snack of twee in de namiddag helpt om je metabolisme hoog te houden, en je zal niet zo worden uitgehongerd om je gezicht spullen als het diner tijd komt. Uw energieniveau stabiel zal zijn in plaats van een piek en kelderende.

Tips

 • Drink een juiste hoeveelheid water per dag. Niet alleen zal dat helpen uw immuunsysteem, maar het zal helpen om willekeurige cravings te snijden tijdens de middag of 's avonds laat.
 • Eet met een klein bord. Dit creëert de illusie dat de plaat een heleboel voedsel op.
 • Als je uit eten gaat, vraag de ober om box een kwart of zelfs de helft-van uw maaltijd voordat je het krijgt. In restaurants is het gebruikelijk om gediend te worden veel meer voedsel dan nodig is. Als u dit doet, kunt u de andere helft van uw heerlijke maaltijd de volgende nacht te eten!
 • Het helpt om eetgewoonten te veranderen en aan te pakken gewichtsverlies met een partner of in een team. Door dit te doen met een echtgenoot, vriend, vriendin of collega's blijft u geconcentreerd en gemotiveerd.
 • Koude bonen salades zijn lekker, vullend en goedkoop!

Waarschuwingen

 • Televisie is de grootste vijand in gewichtsverlies. Zoveel shows en commercials zijn propvol van pizza, hamburgers, frietjes, taco's en andere junk food, dat het geen wonder dat zoveel volwassenen overgewicht. Wilskracht, baby!