Wkenl

Hoe je zweetvoeten te voorkomen

Weet je voeten nog steeds stinken na het schrobben van je voeten half dood in het bad? Zijn ze veel zweten? Als deze tips helpen u, laat een bericht achter op de discussie pagina behagen.

Stappen

Hoe je zweetvoeten te voorkomen. Schoenen Het is belangrijk om het juiste type van schoenen te dragen.
Hoe je zweetvoeten te voorkomen. Schoenen Het is belangrijk om het juiste type van schoenen te dragen.
 1. 1
  Schoenen Het is belangrijk om het juiste type van schoenen te dragen. Draag schoenen die ademen! Laat de kunststof exemplaren op de plank, en probeer leer die te kopen. Leren schoenen zijn goed voor je voeten om wat lucht te krijgen! Kunststof exemplaren houd je voet van het hebben van eventuele lucht om te ademen!
 2. 2
  Wassen Je hoeft niet naar een bad dagelijks in te nemen, gewoon genieten van uw voeten in een emmer mooi, warm water. Voeg wat zeep of body wash van uw keuze! Houd je voeten in de emmer totdat je voelt dat je voeten schoon zijn. Nadat u klaar bent met het weken, neem je voeten en doe er wat voeten crème op je voeten. Check out Houd uw voeten schoon
 3. 3
  Katoenen sokken kopen katoenen sokken. Ze zijn natuurlijk, niet door de mens gemaakt. Katoenen sokken voelen zich beter ook! Het zijn zo zacht en knuffelig!
 4. 4
  Sokken 's nachts geen sokken dragen' s nachts. Laat uw voeten vrij zijn tijdens de nacht en laat ze wat lucht tijdens de nacht ook. Als het een koude nacht, dan kan je sokken naar bed, maar als het niet nodig is, probeer dan niet te doen.
 5. 5
  Tijdens de zomer Probeer niet om sokken te dragen. Draag sandalen of slippers. Maar, als je die draagt ​​loopschoenen, dan draag lichte sokjes. Niet groot winter zijn!

Tips

 • Als je dat doet gymnastiek op school, kopen voet deodorant mee te nemen.
 • Draag geen sokken als je niet hoeft te, of draag geen grote pluizige sokken als het niet nodig. Dit zal uw voeten ruiken en meer zweten.
 • Wissel je schoenen vaak uit. U kunt transpireren maximaal 1/2 kopje vocht per dag in je schoenen. Dit veroorzaakt een muskus geur, zelfs in de meest ademende schoenen ontwikkelen. In plaats daarvan dragen een schoen maar een keer om de 3-4 dagen om hen tijd kan drogen.
 • Maak je geen zorgen. Relax! Misschien is je voeten zweten veel, omdat je zenuwachtig bent!

Waarschuwingen

 • Als je voeten ruiken veel, meer dan ze zouden moeten, vertel je mama of papa. Misschien is het gewoon een deel van het opgroeien!
 • Als je erg ongerust, contact op met je ouders of een arts. Het kan gewoon natuurlijk.

Dingen die je nodig hebt

 • Wollen sokken zoals SmartWool merk zal adem en lont vocht, katoenen sokken nat blijven
 • Schoenen die ademen, veel wandelschoenen vandaag hebben vochtafvoerende liners en klimaatregeling voet bedden
 • Foot Cream