Wkenl

Hoe maak je een brug doen

Ooit geprobeerd het doen van een brug, maar je armen besloten niet te gaan met de rest van je lichaam? Ooit stortte op je rug uitgeput? Hier zijn enkele tips zodat je een brug kunt maken na slechts een paar pogingen. Blijven werken aan het en je vrienden zullen echt onder de indruk!

Stappen

Hoe maak je een brug doen. Weet dat je niet hoeft te super-sterke armen om dit te doen hebben.
Hoe maak je een brug doen. Weet dat je niet hoeft te super-sterke armen om dit te doen hebben.
 1. 1
  Weet dat je niet hoeft te super-sterke armen om dit te doen hebben.
 2. 2
  Voorzichtig strek je armen en rug. Dit is een vrij inspannende "school gymnastiek" oefening.
 3. 3
  Ga op je rug liggen met je benen opgesteld om je kont en je voeten plat op de grond. Als je lang haar hebt zet het op een pony.
 4. 4
  Buig je armen comfortabel, zodat je handen boven je schouders. Hef je ellebogen zodat ze naar boven zijn gericht en leg je handpalmen op de grond. De onderkant van je handpalmen moet naast je oren.
 5. 5
  Als je lang haar hebt, duw hem weg van je lichaam (doe dit vóór stap 4), zodat je niet je haar te trekken pijnlijk als je in een brug.
 6. 6
  Nu voor het echte werk! Met behulp van je benen, duw je heupen van de vloer. Dan, met behulp van je armen, duw de rest van je lichaam van de vloer. Dit moet een vloeiende beweging.
 7. 7
  Houd uw hoofd achterover, zodat u op zoek bent naar je handen. Als u nog aan het leren hoe je een brug doen, steek uw hielen, zodat je zijn evenwicht op de bal van je voeten. Als je meer van een rek wilt, laat je voeten op de vloer.
 8. 8
  Geweldig, je doet een brug! Houd het voor zo lang als je kunt. Wanneer u klaar bent om terug naar beneden te komen...
 9. 9
  Buig je knieën, zodat de achterkant van je hoofd raakt zachtjes de grond. Laat de rest van je lichaam door je knieën buigen helemaal. Schud je armen van de brug.
 10. 10
  Als je jezelf kunt duwen in een brug, proberen te verbeteren. Strek je benen en duw je schouders over je handen.
 11. 11
  Dit stuk kan gemakkelijk of moeilijk, afhankelijk van wie je bent, en het kan erg ongemakkelijk voor je kern en je nek. Vergeet niet, blijf oefenen en je zal uiteindelijk beheersen. Dan kunt u verplaatsen naar terug bochten, handsprings, walkovers, enz.
  • ALTIJD vergeten dat voordat het doen van uw brug je moet uitrekken als je niet dan heb je misschien een spier te trekken.
 12. 12
  Afgewerkt.

Tips

 • Praktijk! Dit kan een tijdje duren voor meer inflexibele mensen en er is geen punt pronken aan uw vrienden tot je een brug positie kan vasthouden gedurende minstens 5 seconden!
 • Haal diep adem voordat je in positie en laat het langzaam terwijl in een brug. Aangezien de meeste mensen niet normaal kunnen ademen in een brug, met een lungful van lucht uit te ademen kun je overnachten in een brug langer.
 • Als u wilt uw collega's te imponeren, probeer te verheffen een van je benen.
 • Als je lang haar hebt, oefen dit met losse haren eerst. Nadat je lukt, probeer het met een paardenstaart in de nek van je nek. Als je het soort die ze draagt ​​een medium tot hoge paardenstaart elke dag, moet je leren om het gewicht van je hoofd balanceren op je Chouchou of haar band. Als u van hoge paardenstaarten en je kunt een brug doen, probeer het met een hoge paardenstaart pas nadat je het geprobeerd met een medium. Als je draagt ​​gemiddelde of hoge paardenstaarten terwijl het doen van bruggen, zich ervan bewust dat het los kan worden.
 • Als je eenmaal onder de knie hebt, probeer dan het verplaatsen van uw voeten dichter bij je handen. Dit zal dubbel indruk op uw collega's!

Waarschuwingen

 • Rusten voor een paar minuten als je moe. Dit is gymnastiek een beginners oefenen en opwarmen dat veel van uw lichaam kan eisen. Take it easy!
 • Raak niet gefrustreerd. Het lijkt moeilijk op het eerste, maar zodra je het, het is makkelijk!
 • Doe de bewegingen langzaam. Haasten door de stappen kan de buikspieren onaangenaam te rekken, vooral als dit de eerste keer dat je probeert een brug.