Wkenl

Hoe maak je een compound boog schieten

Ledematen Een compound boog zijn stijf, in tegenstelling tot een recurve of longbow. Het maakt gebruik van katrollen (ook bekend als Cams) als hefboom. Compoundbogen zijn nauwkeuriger en compact, evenals waardoor grotere snelheid en afstand.

Stappen

Hoe maak je een compound boog schieten. Krijg een compound boog en een plaats om te schieten.
Hoe maak je een compound boog schieten. Krijg een compound boog en een plaats om te schieten.
 1. 1
  Krijg een compound boog en een plaats om te schieten. Een aangewezen assortiment is te verkiezen, met alle veiligheid en deskundigheid dergelijke plaatsen aanbod. Een veld of iets dergelijks zal doen. Je moet weten het maximale bereik van je boog van de verkoper.
 2. 2
  Verkrijgen pijlen, die de moderne carbon of aluminium gebaseerd zou moeten zijn. Gebruik houten pijlen, vooral met krachtiger compoundbogen, omdat de bijbehorende krachten veel groter dan bij een normaal boog. Anders dan dat, denk compoundbogen niet noodzakelijk een bijzondere vorm van pijl.
 3. 3
  Trek je boog nooit zonder pijl. Oefen met een string of iets een paar keer voordat het afvuren van de echte boog, om het gevoel voor te krijgen. (Firing de boog zonder pijl, of "droog-vuren", zal de pees breken of ertoe leiden dat de ledematen te ontploffen (niet zoals een granaat)). Meestal compound bogen zijn moeilijk terug te trekken, maar eenmaal aangetrokken tot op zekere hoogte, ze "laten gaan", en het is gemakkelijk om ze te houden in vuurpositie. Dit maakt het veel gemakkelijker om te mikken.
 4. 4
  Als je eenmaal gewend bent aan het gevoel van de boeg, trek het met een pijl, precies hetzelfde als een normale boog. (Als je nog nooit hebt gemaakt een normale boog ofwel, betekent dit dat de nok aan het einde wordt op de string te zetten. De fletchings moet worden geplaatst, zodat de een dat is een andere kleur is niet van plan om vooruit te raken de strik op de weg. De pijl moet horizontaal zijn.)
 5. 5
  Span de boog, zodat de pijl is horizontaal en je hand onder je kin. Als de boeg is de juiste maat voor u, moet de boeg hebben "laten gaan" op deze positie.
 6. 6
  Richten en te laten gaan!

Tips

 • Probeer de bogen in de winkel naar een die terug trekt om net voor je kin, en die comfortabel is voor u te vinden.
 • Snorhaar koekje pijl rust houden de pijl vorm weg te vallen, of stijgt als je de boog te spannen. Er is een nadeel maar, want het zorgt ervoor dat de Fletching om rimpel, en uiteindelijk scheuren, maar niemand heeft ooit gezegd dat boogschieten was goedkoop!
 • Als u problemen ondervindt, iemand vinden die schiet, of vragen in een winkel die boogschieten apparatuur die u enkele tips te geven verkoopt. Het kan je houding of techniek.
 • Niet de boog stevig vast, want dit zal een natuurlijke un standvastigheid opwekken als je schiet. Vorm een ​​ring met uw duim en wijsvinger, niet laten de toppen van je vingers aanraken. Dit zal de boog stabieler te maken.
 • Richt lage aanvankelijk. Het is veel gemakkelijker te vinden een pijl die je kent is ergens langs de lijn tussen u en de doelgroep dan een die kan overal zijn langs het doel! Werk je weg omhoog als het te laag is.

Waarschuwingen

 • Bij het nemen van het schot, zorg ervoor dat al je metgezellen zijn in lijn met je of achter je.
 • Draag een arm guard, althans lang, dik mouwen. Als de snaar raakt je arm, zal het pijn.
 • Zorg ervoor dat de pijl iets buigen, voordat je schiet, als de pijlen zijn koolstof, want als je schiet de boog, de pijl buigt en vervolgens ontwart. Als uw pijl is gebarsten en je probeert om het schieten, De pijl splinter zal prik je in de arm of hand, letsel veroorzaken.
 • Wanneer u opnamen maakt, u absoluut zeker weten niemand kon dwalen in de vuurlinie, of zelfs in de buurt van de vuurlinie, vooral als je niet ervaren. Pijlen kunnen koers afwijkt.
 • Als je lang haar hebt, bind het terug, het is gewoon veiliger.

Dingen die je nodig hebt

 • Een compound boog.
 • Een bereik of veld.
 • Een doel, als een grote plaat van dik karton, of iets dat je pijlen niet zal beschadigen. Je kunt het als een doelwit te schilderen, als je wilt. Of u kunt een echte doel te kopen.
 • (In de meeste gevallen) een release hulp
 • Modern Arrows