Wkenl

Hoe maak je een goede skateboard kiezen

Als je een beginner bent skateboarder kans groot dat je niet weet wat te kopen.

Dit artikel zal u helpen met al het bovenstaande. Merk op dat alle vermelde prijzen zijn voor vergelijkingsdoeleinden alleen, omdat er sprake kan zijn veranderd sinds het artikel is gemaakt.

Stappen

Hoe maak je een goede skateboard kiezen. Als je een beginner bent skateboarder kans groot dat je niet weet wat te kopen.
Hoe maak je een goede skateboard kiezen. Als je een beginner bent skateboarder kans groot dat je niet weet wat te kopen.

Kiezen wat te kopen

 1. 1
  Bepaal wat je gaat kopen. Als je een goede raad voor minder geld, je gaat naar een compleet willen. Als u wilt dat een veel betere raad voor meer geld, je gaat te willen maat maken jouwe.
 2. 2
  Beslissen of u wilt een longboard, een klassieker of een straat / vert board.
  • Longboards kunnen de kosten van 90€ -375€
  • Klassiekers kunnen de kosten van 60€ -300€
  • Straat / verts kunnen de kosten van 40€ -115€

Koop een compleet board

 1. 1
  Als je gaat om een complete te kopen, gaat u wilt er een te kopen van een betrouwbare bron. Online kopen kan bespaart u een paar dollar, maar probeer uw plaatselijke skate winkel. De paar extra dollars die u besteedt ondersteunen de winkel en uw lokale skate gemeenschap. Het ontwikkelen van een goede relatie met een lokale skate winkel vaak bespaart u geld op de lange termijn. De voltooit zijn niet zo goed als op maat gemaakt, maar je kunt ze krijgen voor veel minder geld.
  • Een compleet kunnen overal van 40€ -150€ (USD).
  • Een op maat gemaakt kunnen overal van 70€ -375€ (USD).
Completes (van links naar rechts) Prijs in USD Merk
Mini-Logo Red 75€ 0,00 Mini-Logo
Klassiek 115€ 0,00 Surf One
Twisted Dragon 45€ 0,00 Powell Golden Dragon
Sunrise Wave 115€ 0,00 Surf One
Kickflip Red 45€ 0,00 Angelboy
Andy Mac Fist 45€ 0,95 Andy Mac

Koop een aangepaste board

Koop de dek

 1. 1
  Hoeveel geld wil je uitgeven aan een skateboard deck? Leeg dekken, dekken zonder graphics op de bodem, lopen meestal een stuk goedkoper dan pro decks en rijden net zo goed. Maar als u zin ​​heeft dek je favoriete pro skateboarder en je genoeg geld hebt, ga je gang.
 2. 2
  Koop een kwaliteit dek. Decks verkrijgbaar bij uw plaatselijke warenhuis zijn meestal van lage kwaliteit en hebben foto's van stripfiguren op de bodem. Als u wilt dat een hele plank, maar weet niet precies wat je wilt, koop een compleet skateboard van een bedrijf of ga naar een skate winkel en vraag de werknemer over de producten. Als u wilt rijden op de straten, krijgen een 7,5-8,0 dek, als je wilt vert, 8,0 rijden en up is waarschijnlijk het beste.
  • Nog een tip om in gedachten te houden bij het kiezen van een bord breedte is hoe lang je bent en ook wat voor soort stijl die u wenst te schaatsen. De meeste technische skaters (degenen die zijn voorzien van geavanceerde flip tricks... zoals Rodney Mullen) hebben de neiging om platen tussen 7,5 en 7,75 gunst, ongeacht hoe groot of klein ze toevallig. De overhand hebben van een dunne plank zorgt voor een snelle rotatie. De andere kant van het spectrum is de "go big" schaatsers (Jamie Thomas is een klassiek voorbeeld van een 'go big "guy). De meeste "go big" guys gunst omvang 8.0 en hoger. Het voordeel van een grote zware plank voelt stabieler onder je voeten, terwijl in de lucht en tijdens de landing (vooral degenen die grote voeten). Als je een kind wilt u misschien gewoon stok met een 7.66 of kleiner.
Dekken (van links naar rechts) Prijs in USD Merk
SuperLight 30€ 0,50 Mini-Logo
Zilver 40€ 0,95 Powell
No Ka Oi Longboard 60€ 0,00 Surf-One
Hill BullDog 50€ 0,00 Powell Peralta
Straat Nummer 45€ 0,00 Powell Classic
Quicktail 75€ 0,00 Powell Peralta

Koop de vrachtwagens

 1. 1
  Het zijn de tweede belangrijkste onderdeel van een skateboard. Bij aankoop van een vrachtwagen, u wilt zoeken voor deze kenmerken.
  • Een lengte die is niet meer 10 centimeter.
  • Een breedte die past het dek, dus 7.5 vrachtwagens op een 7.5 dek.
  • Een ontwerp dat u wilt.
  • Lichtgewicht.
  • [] Goed. # Kies uit een vrachtwagen die geen ontwerp heeft, als je op een krap budget.
 2. 2
  Design is niet alles - Het ziet er misschien koel, maar dat betekent niet dat het is goede kwaliteit.
Vrachtwagens (van links naar rechts) Prijs Merk
Unit Phantom II Vrachtwagen (White) 15€ 0,99 Spook
Grind King The Low Truck (Silver) 15€ 0,99 Grind Koning
Donder Creepy Crawl Truck 15€ 0,99 Donder
Randal 180 20€ 0,00 Randal
Tracker 184 20€ 0,95 Tracker Trucks
Tracker 129 15€ 0,99 Tracker Trucks

Koop de wielen

 1. 1
  Kiezen uit wielen voor het soort skateboard dat je hebt. Wil een straat dek met lange boord wielen.
  • Lange planken gebruiken grote en zachte wielen.
  • Straat boards gebruik maken van kleine en harde wielen.
  • Halen uit hetzelfde merk van het wiel als uw deck (bv. Zero dek en Zero wielen) - mensen zouden kunnen denken dat je een "poser" als de merken zijn verschillend. Als je een deck (zoals almosts, DGKs, etc.) kunt u een wiel kiezen uit elk merk.
Wiel (links naar rechts) Prijs (USD) Merk Diameter
S-3 Black 15€ 0,80 Mini-Logo 50mm
Strobe Gold 25€ 0,00 Powell 53mm
Wave Black 25€ 0,00 Surf-One 65mm
Mini Cubic 30€ 0,95 Powell Peralta 64mm
Ripper 25€ 0,00 Powell Classic 56mm
G-Bones Blue 25€ 0,00 Powell Peralta 64mm

Koop de lagers

 1. 1
  Zorg dat de lagers juist voor u zijn. De lagers zijn beoordeeld op ABEC codes 1-9 (1, 3, 5, 7 en 9) met de hogere klassen die meer accuraat en nauwkeurig, wat betekent dat ze langer meegaan, draaien nauwkeuriger en sneller, en uiteraard maak je beweegt een stuk soepeler, stiller en sneller. De beste kwaliteit voor uw eerste bestuur zal waarschijnlijk 5 of 7. Als je begint met ABEC 1 wielen (die zijn aanzienlijk goedkoper) en upgrade hen in de toekomst, zal het moeilijk zijn om te wennen aan als je een stuk sneller dan voorheen te verplaatsen.
Lagers Prijs in USD Merk
Bones Red Lagers 15€ 0,99 Bones Bearings
Bones Keramische Lagers 75€ 0,99 Bones Bearings
Bones Swiss Labyrinth 30€ 0,99 Bones Bearings
Bones Original Swiss Bearings 30€ 0,99 Bones Bearings
Bones Super Swiss Bearings 30€ 0,99 Bones Bearings
Mini-Logo Lagers 10€ 0,99 Mini-Logo

Tips

 • Voordat u een speler kopen, neem het uit de kast en op staan ​​om ervoor te zorgen dat het een goede breedte en lengte. Draag de schoenen die je van plan bent om te skaten in, zodat je kunt zien hoe het zal voelen.
 • Voordat u een nieuw bestuur te kopen, zorg ervoor dat je gaat een hoop skateboard, anders zijn het niet waard om uitgegeven 75€ + op een setup die je gewoon schaatsen.
 • Schaatsen is de precisie van een spindel of molen niet nodig, dus je kan nooit de hogere ABEC cijfers voor uw lagers nodig. Sommige bedrijven, zoals Bones, zelfs niet beoordelen hun lagers. Als algemene regel met lagers, je krijgt wat je betaalt voor, en kwaliteit kost geld.
 • Koop wat grip kauwgom als u niet wilt verknoeien uw grip tape. Ze zijn duur, aan 15€ of meer.
 • Een paar goede wiel merken zijn Spitfire, Ricta, Bones, en Autobahn.
 • Als u in het voor de trucs, heb je een skateboard dat een goede concave en pop, goede vrachtwagens, kwaliteit lagers, en gladde wielen heeft behoefte. Als je gewoon wilt cruise kijken naar het krijgen van een lange-board.
 • Heb een raad niet kopen alleen omdat het ziet er cool uit, krijg een die goed is aan het voelen.
 • Sommige skate winkels verkopen lege dekken die hebben meestal een goede pop en zal een lange tijd duren. Deze zijn ook goedkoper dan merknaam boards.
 • Een groot dek combo als je wilt straat cruise (maar niet wilt dat een longboard) is:
  • Dek: Elke Powell-Peralta board (old-school-stijl) bij voorkeur 10 met ongeveer 30 centimeter. Kan je die op powell-peralta.com.
  • Vrachtwagens: 9.5 inch (169mm) Independent trucks.
  • Wielen: 90a of 85a Rat Bones wielen. Voor een straat kruiser, wil je niet moeilijk kleine wielen (hard is ongeveer 92a en up, kleine wielen zijn onder 60mm). Zachte wielen niet struikelen op scheuren en 90/85a wielen zijn nog steeds dicht genoeg om snel te gaan.
  • Lagers: elke Bones lagers, gewoon Reds als u niet beschikt over veel geld.
  • Griptape: MOB IS VAST!
 • Het beste wat te doen als het krijgen van een nieuw bestuur is om naar uw lokale skate winkel en praten met de mensen daar - ze zijn meestal erg behulpzaam. De jongens in de winkel staat zal zijn om u te vertellen wat boord goed is voor uw schaatsen behoeften zal zijn. Houd in gedachten verschillende mensen hebben verschillende meningen aan boord te merken. Mensen zeggen Plan B's zijn goed, maar ik weet dat anderen dat zeggen dat het niet. Sommigen houden van DGK boards, sommige niet. Testen net het bord uit en zie hoe het u uitkomt. Misschien wilt u dubbel te controleren dit als u wordt uiterst zorgvuldig met uw selectie.
 • Als je wilt een beetje extra geld betalen voor uw hardware (bouten) ga dan voor Lucky hardware. Ik stel voor Short als je wilt dat het omhoog houden voor een lange tijd.
 • Als je een groot ontwerp op uw lege dek wilt, gewoon spuit het op. Een stencil zal perfect werken. Als u deze optie kiest het is allemaal jouw stijl op het dek en je kunt maken het kijken hoe je wilt.
 • Grind King, Onafhankelijk, Krux, Thunder, en Silvers zijn waarschijnlijk de beste trucks op de markt.
 • Enkele goede dekken omvatten Flip, Zero, Baker, Bijna, Plan B, Girl, Chocolate, Alien Workshop. Elke grote naam merk zal werken omdat ze zijn allemaal vrijwel hetzelfde gemaakt.
 • Beenderen, Flip HKD, Black Panther, en Speed ​​Demon zijn enkele van de betere merk lagers.
 • De meeste decks je koopt gaat worden ongeveer 40€ -55€. Dat verschil is niet in kwaliteit, zijn in brand en wat ze verkopen voor. Hi-tech decks duren meestal langer en zijn op de duurdere einde maar uw basic 7-ply zal hetzelfde werk doen. De gemiddelde compleet zal vorm 105 kost€ -150€. Probeer de beste pension mogelijk te krijgen als je een beginner bent, omdat je wilt dat het een lange tijd duren.
 • Als je probeert om een ​​tweede bord te kopen, en u krijgt tot het punt waar je denkt, "Doe ik wil zijn straat of vert? ', Hier is een aanbevolen combinatie:
  • Dek: Ofwel een Chocolate, Meisje, bijna, of Flip. 7.75 "(7.75 is de basismaat voor een combinatie van straat-en vert.)
  • Vrachtwagens: Royal, Thunder, Independent, of Grind Koning. 7.75 "
  • Lagers: FKD, Element, of Destructo. ABEC 7. ABEC is een waardering voor de juistheid van de snede van het lager. 3 is de laagste, 9 is het hoogste. Ik stel voor 7 voor een combinatie van straat-en vert.
  • Wielen: Elke 52mm-54mm van elk merk. Ik stel voor 97 hardheid zo hobbels en keien in de weg niet worden gevoeld te sterk.
  • Hardware: Short van welke aard dan ook. Hunne houdt de beste.
  • Griptape: Elke die je leuk vindt. Ik stel voor dat u voorkomen gekleurde grip tape want het neemt vuil en begint te haveloze en vreselijk kijken in de tijd.

Waarschuwingen

 • Skateboarden is een gevaarlijke sport. Vooral als je gaat om te proberen gekke trucs en lacunes, wordt een helm aangeraden om hersenbeschadiging te voorkomen, en de pads zijn aanbevolen als u wilt ellebogen en knieën hebben wanneer je klaar bent.
 • Heb je board NIET bloot aan elementen zoals water of extreme hitte. Het bestuur zal beginnen te scheiden en u zal worden uit een bord.
 • Retail boord lagers zijn de ergste lagers in de wereld en kan gemakkelijk uit komen in een paar weken, zelfs na vast te zetten met de hardste. Zijn goedkoper, maar als je wilt een professionele skater je moet je een pro board.
 • Skateboarden kost tijd en veel van de praktijk. Doe geen extreme truc zoals Hardflips of 360 voor salto totdat leer je de basis: The Ollie, Kickflip, 10 sec Manual, Boardslide en Heelfip.
 • Vergeet dit niet die goedkope skateboards krijgen van Walmart. Ze gewoon houden tot elke schaatsen en kan breken met een ollie, dat niet goed is geland. Ik weet dat ze zijn goedkoop, maar 2 goedkope platen per week voor een paar weken komt neer op de prijs van 2 of 3 dure borden. Deze platen zijn ook zwaarder en traag waardoor ze moeilijker te trucjes op maakt.
 • Oefen elke dag minimaal 1 uur.
 • Niet ooit verlaat de truc als je niet kunt doen.
 • Laat je niet in skateboarden als u niet wilt dat de tijd of het geld uitgeven. Je zal meestal gaan door elke vijf of zes maanden een bord en als je niet wilt gaan door dat, zoek een andere sport.
 • Vergeet niet, geen skateboard duurt eeuwig. Elk bord heeft verschillende levensduur, ongeacht het merk. Flip heeft de neiging om de gemakkelijkste breken als je veel schaatsen. Bijna en Girl boards hebben meestal de langste levensduur. Als je een bord dat echt langer duurt en je het geld hebt, ga dan voor de Uber planken. Heeft bijna drie Uber boards ondertekend door Mullen en meestal beginnen bij 55€ alleen voor het dek, en voltooit variëren van 115€ -190€ alleen voor de basis. Als u wilt dat de perfecte board, dan bent u praat een hoop geld.
  • Uber platen zijn proraad, dus als je beginner bent hoeft men niet tot u zijn schaatsen ten minste een jaar en heb je het gevoel van een reguliere pro board. Uber platen zijn eigenlijk twee planken binnen een ander bord, zodat zijn hele stuk soepeler, zodat je moet hebben balans!
 • Proberen om een ​​lange broek te dragen, omdat je enkels gaat krijgen slaan als je dat doet draaien trucs met korte broek op.
 • Platen gekocht bij elke leverancier zijn echt slecht en zijn niet goed voor het schaatsen en worden poser boards genoemd door toegewijde skaters. De beste plaats om een ​​goede raad te krijgen is uw lokale Skate Shop. De tweede beste plaats om een ​​board te kopen is een winkelketen als Zumiez of Vans. Ook BlackHoleBoards heeft elk merk noem.

Dingen die je nodig hebt

 • Skate Schoenen - Vans, Globes, DC, Etnies, Fallen
 • Helm
 • Lokale Skate Shop
 • Plaatselijke skate park of straat
 • Skateboard
 • Pads
 • Begrotingen
 • EHBO-kit
 • Crew