Wkenl

Hoe maak je een ingegroeide teennagel weken

Ingegroeide teennagels kwetsen. De pijn kan veroorzaken is mind-consumeren. Er zijn manieren van managen en huismiddeltjes voor ingegroeide teennagels. Als de teen is niet besmet raken, als het niet remmen je dagelijkse leven, kunt u beginnen met een thuis zorg regime om de pijn te verlichten en hopelijk genezen de teennagel.

Stappen

Hoe maak je een ingegroeide teennagel weken. Leer de voordelen van het weken een ingegroeide teennagel.
Hoe maak je een ingegroeide teennagel weken. Leer de voordelen van het weken een ingegroeide teennagel.
 1. 1
  Leer de voordelen van het weken een ingegroeide teennagel. Weken de getroffen voet zal enige verlichting van de pijn en helpen bij het genezingsproces van de geagiteerde ingegroeide teennagel. Weken de teen helpt om zich te ontdoen van de zwelling en pijn te verminderen. Er zijn manieren om de teen die zal helpen trekken uit het begin van een infectie genieten.
 2. 2
  Overweeg thuisbehandeling voor een ingegroeide teennagel. Deze behandeling kan worden gedaan vóór tekenen van infectie. Als de infectie wordt te slecht waar de ingegroeide teennagel invloed op uw dagelijkse leven, de hulp inroepen gezondheid van uw arts.
 3. 3
  Week de voet in warm water. Warm water is alles wat nodig is om een ​​ingegroeide teennagel genieten inch Verkrijg de temperatuur zo warm als de persoon kan comfortabel invoegen zijn of haar voet in het water is. Laat de voet te genieten gedurende 15 - 20 minuten.
 4. 4
  Masseer de kant van de teen, terwijl het in het water.
 5. 5
  Droog de ​​voet met een schone handdoek.
 6. 6
  Herhaal de voet weken meerdere keren per dag.
 7. 7
  Laat de voet om te genieten aan de teennagel te verzachten. Als de teennagel is lang genoeg om te knippen, trimmen nagel dwars. Snede een oordeelkundige lengte. Het snijden van de nagel te kort zal verder roeren de geblesseerde teen.
 8. 8
  Ontlast de druk van de opgewonden teen. Een aanbevolen actie voor de behandeling van een ingegroeide teennagel is aan de rand van ingegroeide nagel tillen met een metalen bestand, en plaats een klein stukje katoen tussen de nagel en de huid.
 9. 9
  Zet antibiotische zalf op de teennagel tussen soakings en ​​bedekken met een verband of dressing om het gebied droog en schoon te houden. Focus heeft op het houden van de voet beschermd, zodat het niet besmet te worden gezet. Draag openen toed schoenen, sandalen of schoenen die niet je tenen doen knijpen om de pijn te verlichten.
 10. 10
  Dingen toe te voegen aan de voet bad om te helpen bij het ​​genezen van een ingegroeide teennagel. Deze voorgestelde remedies helpen om het getroffen gebied schoon te maken, te doden kiemen en trek infectie van de site.
  • Week de teennagel in citroensap.
  • Voeg antibacteriële zeep aan het water.
  • Voeg zout Epsom's aan het water.
  • Voeg een kopje witte azijn voor elke liter water in het voetbad.
  • Voeg 5 druppels calendula tot 1/2 kop warm water en genieten van de teen erin.
  • Gebruik etherische oliën in het voetbad om de ingegroeide teennagel inch Kies lavendel of tea tree olie en een paar druppels in de emmer laten weken.
  • Plaats een paar cap fulls van jodium in het water.

Dingen die je nodig hebt

 • teennagel weken lade
 • warm water
 • schone handdoek
 • nagelknipper