Wkenl

Hoe maak je een kiespijn te verlichten


Tandpijn hebben twee belangrijke oorzaken. De eerste, is wanneer een holte compromitteert de binnenkant van de tand en onthult een zenuwuiteinde voordat het dood is. De andere is wanneer de vezels houden van uw tanden in zijn socket besmet (genoemd een abces). Dit zal u helpen de behandeling van de pijn van beide.

Stappen

Hoe maak je een kiespijn te verlichten. Neem wat pijnstillers.
Hoe maak je een kiespijn te verlichten. Neem wat pijnstillers.
 1. 1
  Neem wat pijnstillers. Als de pijn ernstig is, neem dan sommige pijnstillers om de pijn te verzachten voor het vinden van een meer permanente oplossing.
 2. 2
  Maak een afspraak met een tandarts. De kans groot dat u niet genezen van de tand probleem thuis, alleen verlichten de pijn van het.
 3. 3
  Koop wat kruidnagel en wattenstaafjes. U kunt de voormalige vinden bij de meeste kruid winkels. Het wordt geleverd in een kleine flacon met een kleine druppelaar ingebouwd Wal-Mart en grote apotheekketens niet dragen. Als je het niet kunt vinden, kopen kruidnagel bij uw lokale supermarkt. Het is niet zo geconcentreerd, dus het is lang niet zo effectief. Het zal enige verlichting brengen.
 4. 4
  Koop wat Listerine - Niet de Minty verwaterd soort.
 5. 5
  Breng een paar druppels kruidnagel op de wattenstaafjes. Breng het rechtstreeks aan het gebied dat evenals pijn doet eromheen. Kiespijn pijn wordt vaak verplaatst, waardoor het lijkt alsof het komt van ergens is het niet. Slechts een paar druppels kruidnagel nodig zijn. Het kan branden. Dat is normaal, aangezien het is dodelijk voor zenuwuiteinden door overweldigend hen. De brandende duurt minder dan een minuut en is niet zo slecht als de kiespijn.
 6. 6
  Neem een slokje van de Listerine en houd hem in de getroffen regio gedurende twee minuten. Dit zal branden, maar het zal werken. Listerine moet gewoonlijk opnieuw worden aangebracht om de 1/2 uur tot een uur.
 7. 7
  Probeer een aantal andere methoden als u niet in staat of niet bereid om de ingrediënten voor de bovenstaande methode te kopen zijn. Te weten:
  • Probeer "First Aid", een retail product met kruidnagel erin.
  • Probeer het gebruik van menthol, kaneel, vanille, of spoelen met zout water. Zout water, tenminste, zou moeten helpen bij het voorkomen van besmetting.
  • Spoel het pijnlijke gebied met bakpoeder opgelost in warm gekookt water.
  • Gebruik sterke alcoholische dranken. Neem een slok whisky, Scotch, wodka, gin, of een andere sterke drank je rond hebt zitten. Hou het in je mond in de buurt van het getroffen gebied voor zo lang als je kunt verdragen, spuug het dan uit. Slik het niet, het zal behoorlijk smerig te zijn nadat ze in je mond gedurende enkele minuten. Dit zal niet heel lang duren, misschien een paar minuten. Het kan het verdoven lang genoeg tot je kunt krijgen naar een tandarts, of lang genoeg om je te slapen.
  • Redirect de pijnsignalen, door wrijven ijs op de rug van je hand, tussen de index en de duim (in het web tussen de twee spread vingers).
  • Neem een ​​pijnstiller. Over-the-counter medicatie kan helpen met abcessen.
 8. 8
  Ga naar uw tandarts bij de eerste gelegenheid. Denk niet dat verdovende de pijn is een goede vervanger voor een afspraak bij de tandarts.
 9. 9
  Zelfhypnose. Als het bovenstaande was te veel stappen om te behandelen, dan gewoon proberen zelf hypnose. Een zeer eenvoudige, maar effectieve methode is mediteren voor een korte tijd, dan is jezelf te vertellen dat je je ogen niet kunt openen. Herhaalt dat in je hoofd voor een paar herhalingen, probeer dan. Als je niet kan, zeg tegen jezelf dat je mond voelt goed, gezond en schoon. Zorg ervoor dat u niets negatiefs te zeggen in je geest.

Waarschuwingen

 • Verbruiken nooit alcohol als u gebruikmaakt van pijnstillers.
 • Met behulp van kruidnagel meerdere keren per dag gedurende maanden kan blijvende schade aan de zenuwen veroorzaken. Dus als de pijn langer dan een week duurt, zie een tandarts.

Dingen die je nodig hebt

 • Wattenstaafjes
 • Kruidnagel Bud
 • Kleenex
 • Tandpasta
 • Alcohol
 • Pijnstillers