Wkenl

Hoe maak je een moeras bed te bouwen

Als je verdwaald bent in een moerassig of modderige gebied en hebben behoefte aan een snelle schuilplaats, overwegen de bouw van een moeras bed, waar je droog totdat je op weg de volgende ochtend kan blijven houden.

Stappen

Hoe maak je een moeras bed te bouwen. Kijk voor vier bomen zo geplaatst dat ze een rechthoek, zonder bomen in het midden.
Hoe maak je een moeras bed te bouwen. Kijk voor vier bomen zo geplaatst dat ze een rechthoek, zonder bomen in het midden.
 1. 1
  Kijk voor vier bomen zo geplaatst dat ze een rechthoek, zonder bomen in het midden. Ze moeten goed verdeeld.
  • Als je geen bomen kunt vinden in die formatie, snijd genoeg stabiel pole, (bv, bamboe). of dunne boomstammen tot vier statieven maken. Bind ze vast. Plaats ze in de modder, zodat ze vormen een rechthoek groot genoeg om uw lichaam en uw apparatuur te houden.
 2. 2
  Secure twee soortgelijke lengte sticks op de langste zijden van de rechthoek. Gebruik touw, draad, riet, wijnstokken, of wat anders beschikbaar is. Zorg dat de stokken gelijkmatig worden geplaatst en boven de grond of het water goed. (Houd in gedachten dat het water kan stijgen.)
 3. 3
  Maak een frame voor zitten en liggen op. Leg stevige stokken over de horizontale stokken, zorg dat ze sterk genoeg zijn om je gewicht te houden. Als je genoeg touw, wijnstok, enz., verkrijgbaar, bind de stokken in de plaats voor extra stevigheid.
 4. 4
  Leg een doek, zoals een jas of slaapzak, via sticks. Als u niet beschikt stof beschikbaar zijn, gebruiken in plaats brede bladeren en / of gras.
 5. 5
  Breng de nacht door op het moeras bed. U zult een gemakkelijker rust dan dat het op de grond hebben, en minder kans te worden gehinderd door dieren en griezelige beestjes.
 6. 6
  Afgewerkt.

Tips

 • Als je toevallig klamboe of kaasdoek bij je hebt, hang het over de bovenkant van het moeras bed om insecten weg te houden.
 • U kan houden het gaas terug door rotsen aan de randen of porren steekt door het in de grond.
 • Het belang van het brengen van gaas of op zijn minst met betrekking tot uw moeras bed kan niet worden overschat. Je zou wel hoog en droog boven het moeras, maar er zijn nog muggen en andere stekende insecten rond.
 • Slapen op een moeras bed is niet dezelfde ervaring als slapen op een matras, verwacht niet om een ​​goede nachtrust te krijgen over het!

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat de doek je over de berichten ademend is genoeg voor u om binnen slapen.