Wkenl

Hoe maak je een ninja te zijn

Je hebt ze gezien in films en Japanse anime. Maar wat precies zijn ninjas? Een echte ninja (Shinobi, in het Japans) is niet alleen iemand die zwart draagt, druppels naar beneden van het plafond en plakken alles in stukjes. Ninja zijn al minstens sinds de 14e eeuw, toen guerrillaoorlog in het feodale Japan opgeroepen voor uitvluchten en moord - activiteiten die samurai niet zouden uitvoeren omdat ze werden verboden door Bushido, de samurai code. Ninja werden als meester spionnen, moordenaars en gespecialiseerde krijgers. Hoewel sommige aspecten van de ninja manier kan worden achterhaald, de principes en technieken blijven waardevol voor iedereen die geïnteresseerd is in spionage en misleiding. Omdat het een ninja is zeer hard werken, maar de onderstaande tips helpen u op weg.

Stappen

Hoe maak je een ninja te zijn. Beslissen over een reeks van ideeën, moraal en filosofieën die je echt kan leven.
Hoe maak je een ninja te zijn. Beslissen over een reeks van ideeën, moraal en filosofieën die je echt kan leven.

Leer de ninja weg

 1. 1
  Beslissen over een reeks van ideeën, moraal en filosofieën die je echt kan leven. Leer zelf over de geschiedenis van de ninja. Bijvoorbeeld, wilt u misschien Masaaki Hatsumi's boek, Geheimen Van De Ninja Grandmaster lezen. De meeste ninja waren freelance huurlingen die vroeger hun vaardigheden om hun gezin te onderhouden. Sommige ninja echter in dienst waren van heren en overheidsfunctionarissen. En sommige werkte uitsluitend voor hun eigen clan. De ninja levensstijl was divers. U moet uw levensstijl dienovereenkomstig instructies.

Zwijgen is goud

 1. 1
  Stilte is een waardevol bezit. Iemands beslissing om te leven ninjutsu discipline is niet en mag niet openbaar worden. Uw eerste verantwoordelijkheid is om te leren en te oefenen ninjutsu in het geheim, en particulier.
 2. 2
  Bekendheid nooit dat je bent een ninja. Een ninja moet kunnen functioneren als een, wat betekent dat u uw status niet kan onthullen als een aspirant-ninja, of anders niemand zal u vertrouwt. Kleed je niet als de stereotiepe ninja. De zwarte outfits die de meeste mensen associëren met ninja zijn een constructie van Kabuki theater (hoewel dit niet is bewezen), waarin de ninja personages waren vermomd als prop handlers (die altijd droeg zwart om hun aanwezigheid te minimaliseren tijdens het verplaatsen rekwisieten op het podium). Als je dat doet dragen ninja kleding, het idee is om nooit laat niemand je ziet in hen.

Leer de ninja weg

 1. 1
  Leer hoe je stealthy bewegen. Tabi laarzen zijn geweldig voor dit, proberen en rol je voeten van hiel tot teen. Worden bedreven in het sociale en fysieke onzichtbaarheid en stilte. Loop stilte. Leer de juiste kleding voor de juiste tijden. Niet opvallen of de aandacht vestigen op jezelf op geen enkele manier. Soms kan dat betekenen dat gezellig en omdat in de moderne wereld, een persoon die rustig zit in de hoek wekt argwaan en wordt zorgvuldig bekeken.
 2. 2
  Fearless. Leren om deze drukpunten te negeren en voel geen pijn, gewoon concentreren op waar je naartoe gaat om te slaan en Attack!
 3. 3
  Weet hoe te ontsnappen. Maakt niet uit waar je bent, weten hoe ze zo snel en anoniem (onzichtbare) mogelijk te halen uit de situatie. Dit is een cruciale vaardigheid voor een ninja, vooral bij het uitvoeren van opdrachten. Historisch gezien werden rookbommen en voetzoekers gebruikt om omleidingen te maken, maar je moet meer subtiele technieken, zoals het starten van een vecht-of uitschakelen van de lichten te bedenken. Als je een kamer binnenkomt, altijd bewust zijn van elke potentiële (mogelijke) exit, en hebben verschillende plannen in de plaats voor hoe u een omleiding kunt maken indien nodig. Als je ontsnappen, ernaar streven om geen bewijs achter te laten, zoals kleding, wapens of vingerafdrukken (draag handschoenen?). Een manier om dat ninja volbracht dit in het verleden was met ashiaro, of houten pads gedragen op hun bodem van hun schoenen en gesneden om te kijken als poot van een dier of een kind zijn mond zodat voetafdrukken van de ninja's niet zou worden opgemerkt, dit werd ook gebruikt in WWII.
 4. 4
  Leren mensen door woorden en niet-gewelddadige invloed beheersen. Gebruik verlangens van mensen, nodig heeft en wil als een hefboom tegen hen. Mensen moeten veiligheid, rijkdom, trots, kracht en om hun wensen en behoeften tevreden. Dit is een belangrijk vermogen in de meeste zo niet alle gebeurtenissen.
 5. 5
  Master zelfbeheersing. Een echte Ninja is een meester in zijn / haar omgeving, die bijgevolg vereist een te worden in de controle van jezelf. Om zichzelf te beheersen, leren: knippen emoties uit van het besluitvormingsproces, bezighouden met rationeel en logisch denken, ongeacht wat de situatie is, maak tactische beslissingen die iemands ego kan verstoren, het vinden van de stroom van situaties / problemen en iemands plaats met in hen, beslissingen nemen voor de eigen situatie, alsof het geven van iemand anders advies. Het toepassen van deze tips om het dagelijks leven is een must, omdat het in de weg staat van de beheersing van het eigen zelf. Als men zichzelf niet kan beheersen, kan men anderen niet beheersen, en hun omgeving. Voorbeeld: Het aangaan van fysieke gevecht wegens provocatie weten kan men de dreiging te verslaan is misschien niet de beste van de belangen van het grote geheel. Weglopen terwijl spot kan iemands ego gekwetst, maar zal men in het heldere van het oog van het publiek te houden van dingen die komen gaan.

Mind & body

 1. 1
  Oefenen en onderhouden van een ninja lichaam. Dit betekent niet noodzakelijkerwijs steeds mager en gespierd, het betekent het bouwen van uithoudingsvermogen, lenigheid en flexibiliteit. Ga voor de lange afstand runs, zwemmen, springen-jacks, push-ups, sit-ups, maar vooral rekken. Je lichaam is een gereedschap - zolang het de functie van een ninja kan uitvoeren, is een waardevol instrument. In feite kan steeds te passen contraproductief, vooral als je opvallen als zijnde de enige slank of gespierd persoon in de kamer.
 2. 2
  Feed your mind. Ninja waren vaak zeer goed geïnformeerd. Met kennis komt macht en dit kan u helpen zich meer vindingrijk en ook helpen meer gemakkelijk mengen in.
 3. 3
  Praktijk mediteren. Misschien niet de traditionele meditatie, maar meditatie op basis van volledige bewustwording van je acties. Train je geest om volledig op de hoogte van uw acties wanneer de noodzaak zich voordoet, voor langere tijd.

Het verwerven van de vaardigheden, uitrusting en bewapening

 1. 1
  Weet wat een ninja nodig heeft. Een ninja is een meester van sabotage, infiltratie, en martial arts. Hier is een korte lijst van vaardigheden, uitrusting en wapens op zijn bevel:
  • Seishin-teki kyōyō (geestelijke verfijning)
  • Taijutsu (ongewapend gevecht, met behulp van het lichaam als het enige wapen)
  • Kenjutsu (zwaardvechten)
  • Bojutsu (stok en staf vechten)
  • Shurikenjutsu (het gooien van messen)
  • Sojutsu (speer vechten)
  • Naginatajutsu (naginata gevechten)
  • Sui-ren (water training)
  • Bōryaku (tactiek)
  • Choho (spionage)
  • Intonjutsu (ontsnappen en verbergen)
  • Tenmon (meteorologie)
  • Kusarigamajutsu (ketting en sikkel wapen)
  • Kayakujutsu (vuurwerk en explosieven)
  • Hensōjutsu (vermomming & imitatie)
  • Chi-mon (aardrijkskunde)
  • Shinobi-iri (stealth en het invoeren van methodes)
  • Bajutsu (horsemanship)

Tips

 • Slag in parkour. Parkour is compatibel met het zijn van een ninja, omdat het niet alleen u te ontsnappen en verbergen gemakkelijk, maar het bouwt ook kracht en behendigheid. Parkour zal nuttiger dan free running als het zich concentreert op de doeltreffendheid en de snelheid van meer dan pronken en wordt gebruikt voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Weet hoe je zelfverdediging gebruiken op de juiste manier als ze niet goed gebruikt kan het een zeer gevaarlijk ding.
 • Ninjas is bekend dat vermommingen (zoals Sherlock Holmes) te dragen, zodat ze kunnen bespioneren vijanden of om dichter bij hun beoogde doel te krijgen. Ze dragen ook normale kleding te verschijnen als de gewone mens bij het reizen naar andere plaatsen.
 • Ninjutsu is een levenslange achtervolging, en neemt een leven te beheersen, dus je hoop niet opstaan. Er is altijd ruimte voor verbetering. Verwacht niet dat je een echte ninja in een week te worden. Shinobi beginnen meestal bij de jeugd tot zij ongeveer 20-25 en ze blijven gaan beter. Het is net als op school, beginnen we aan de kindertijd en de afwerking van de middelbare school en je een optie om op verder te gaan hebben.
 • Normaal gesproken, ninjas beginnen hun opleiding op een zeer jonge leeftijd. Maar Masaaki Hatsumi, een ninja grootmeester, begon zijn opleiding toen hij 27 jaar oud was. (Let op: hij was betrokken bij diverse andere vechtsporten disciplines alvorens zich op ninjutsu).
 • Weet wapens niet als u ze niet nodig hebt. Ninjas zijn niet gewelddadig.
 • Ninjas niet altijd alleen te werken. Historisch gezien, de bekendste groepen van ninja kwam uit de Iga en Koga clans, dus als je een vriend (en) die is (zijn) in de ninja zaken of jij een andere ninja in uw omgeving, dan werken uit een soort van de overeenkomst om samen te werken aan een missie te volbrengen of start een clan. Alleen deelnemen samen met iemand die je zou vertrouwen met je leven. Indien mogelijk moet u wellicht een echte ninja te helpen trainen.

Waarschuwingen

 • Je lichaam is je gereedschap en wapens. Als je jezelf verwonden, ga dan naar de dokter of naar de eerste hulp. En vergeet niet om het verleden blessures op een correcte manier te behandelen.
 • De ninja je ziet in films en stripboeken zijn enorm verschillend dan de werkelijkheid. Houd dat in gedachten.
 • Gebruik nooit je ninja vaardigheden om kwaad dieren of in te breken in mensen huizen.
 • Tijdens de training is er niets beter dan de vuurdoop. Echter, als men probeert te ontlopen, confronteren, en / of te bestrijden lokale politie of zich bezighouden met andere criminele activiteiten te ninjitsu vaardigheden te testen: men moet echt bereid te aanvaarden de consequenties zijn daden zal brengen.
 • Als iemands motivatie om een ninja te betrekken een van de volgende: om te provoceren en zich in geopende fysieke confrontaties, voor bekendheid, of uitsluitend voor wraak en schade toebrengen (zelf geabsorbeerd redenen), dan zult gij nooit ninja... gewoon een boze individu in donkere kleding die haar gezicht. Er is een groot en duidelijk onderscheid.
 • Ninja niet dragen van felle kleuren, (dwz oranje / rood). Draag zwart of donker blauw te mengen in de nacht (of wit te mengen in de sneeuw).
 • Dressing allemaal in het zwart met iemands gezicht bedekt zal alarm als gevlekte verhogen. Dit is waarom je burgerkleding moeten dragen (tenzij, natuurlijk, het is Halloween.)
 • Gebruik je vaardigheden, maar vergeet niet uw natuurlijke talenten ook. Wanneer staat om vrede te gebruiken als een sluwe wapen tegen de komende taak, is het zeer verstandig dan geweld.

Dingen die je nodig hebt

 • Zwart, donkerblauw, wit (als sneeuw) of grijze outfit. Kies donkerblauw of grijs als je zal zijn bij weinig licht, niet volledige duisternis. Donkerblauw is de voorkeur boven alles 's nachts. (Zwart zal zien als een schaduw bewegend)
 • Afhankelijk van de missie een aantal keer moet je normale kleding te dragen
 • Ninja sterren (genoemd shuriken)
 • Martial arts training
 • Ninja zwaard (Ninjato)
 • Je zou kunnen gebruiken messen, kunai messen, werpmessen, enz., voor nauwe en lange afstand te bestrijden.
 • Wapens vaardigheden van de meeste melee wapens zal werken als er geen zwaard is beschikbaar.
 • Hebben altijd een vermomming in de aanslag. Maar als je een vermomming gebruiken ook vele malen het duidelijk zal worden. Opgaan.