Wkenl

Hoe maak je een paintball veld maken

Als je een paar vrienden die paintball guns en een flinke stuk grond hebben, dan kunt u uw eigen paintball veld gemakkelijk te maken. Probeer deze stappen en zie hoe leuk (en goedkoop!) Is het te doen.

Stappen

Hoe maak je een paintball veld maken. Kom samen met een paar van uw paintball-liefhebbende vrienden.
Hoe maak je een paintball veld maken. Kom samen met een paar van uw paintball-liefhebbende vrienden.
 1. 1
  Kom samen met een paar van uw paintball-liefhebbende vrienden. Zorg ervoor dat ze weten dat ze gaan schoppen gebruiken en doe wat arbeid.
 2. 2
  Zoek een deel van de grond die is duidelijk en gemakkelijk te. De grond moet vrij losse - niet klei of steen - en hebben veel open ruimte met een paar obstakels zoals bomen of rotsen.
 3. 3
  Bouw een loopgraaf.
  1. Erachter te komen welke vorm u wilt dat uw loopgraaf te zijn. Het zijn gewoon een rechte lijn of een L-vormige gracht, of U-vormig, of vrijwel alles wat je wilt dat het is.
  2. Zorg ervoor dat de geul is diep genoeg om een ​​persoon gehurkt houden. Graven ongeveer 3 tot 3 1/2 voet. Misschien vindt u er rotsen of zelfs rotsblokken die moeten worden verplaatst. Omdat spelers zullen springen in een sloot vrij snel, is het best om deze gevaarlijke voorwerpen te verwijderen naar een veiliger locatie.
 4. 4
  Graven schuttersputjes.
  1. Bepaal waar u de gaten te worden geplaatst. Ze moet ongeveer 3 meter diep en breed genoeg voor een of twee mensen te staan ​​of liggen inch
  2. Stapel het vuil je graven rond het gat om een ​​barrière te maken.
 5. 5
  Hier krijg je een paar oude planken of iets dat kan worden gebruikt voor het dekken en leunen ze tegen bomen en rotsen. Je zou kunnen proberen middelgrote boomstammen, multiplex, of breedbladige planten.
 6. 6
  Maak pil dozen met rotswanden indien beschikbaar, of je eigen te maken door stapelen houten dozen en met modder naar cement.
 7. 7
  Test je paintball veld met je nuttig vrienden om alle gebieden die moeten worden verbeterd vinden. Dan kunt u meer vrienden (of vijanden) uitnodigen en veel plezier!

Tips

 • Als je stenen of keien in uw geul, probeer te laten verhuizen naar het speelveld en gebruik ze als obstakels. Stapelen meerdere rotsen is een goede manier om een ​​obstakel en afvuren posities te creëren.
 • Probeer de verpakking vuil rondom de foxhole harde zodat het niet gemakkelijk kan worden verplaatst. Als alternatief kunt u uw extra vuil en vul zandzakken (verkrijgbaar bij een ijzerhandel) gebruiken om je schuttersputje barrière te creëren.

Je moet ook proberen om andere huizen of planken die zijn groter te maken, zodat je boven en beneden kan gaan moet je ook proberen om huizen te krijgen dat er geen lichaam gebruikt dan is het gewoon geld kosten.

 • Bij het bouwen van je loopgraaf, probeer dan het creëren van een schuine rand voor spelers om op te leggen. Als je kunt, bouwen meerdere geulen met verschillende randen, sommige met een geleidelijke helling en anderen met een zeer korte, cliff-achtige rand.

Waarschuwingen

 • Bij het ​​spelen van paintball, neem nooit je masker af, en probeer lange kleren te dragen voor de huid en kwetsbare gebieden te beschermen.
 • Jonge kinderen moeten onder toezicht van een volwassene te allen tijde, ongeacht of het spelen van paintball of het bouwen van het veld.
 • Heb je speelveld niet bouwen op andermans eigendom zonder toestemming. Paintball velden vereisen ernstige landschapsarchitectuur, dus je moet ervoor zorgen dat eigenaar is van het pand zijn op de hoogte van uw bedoelingen.
 • Als je moet gebruik maken van zware of scherpe gereedschappen, vraag toestemming van een ouder vóór gebouw.