Wkenl

Hoe maak je een sinus-infectie te wissen

Een sinus-infectie kan ernstige en zelfs dodelijke. De sinussen produceren slijm dat verschillende functies vooral filtering ingeademde lucht te dienen. De sinussen zijn holtes in het hoofd, rond de ogen die kunnen worden gevuld met slijm en verstoppingen ontstoken en geïnfecteerd. Hier zijn een aantal manieren, zowel natuurlijk en met medicijnen, die u zullen helpen uw sinus-infectie te wissen en terug te gaan naar een beter gevoel in een mum van tijd.

Stappen

Hoe maak je een sinus-infectie te wissen. Plaats een 1/4 theelepel zout en een 1/4 theelepel bakpoeder in de bodem van een mok.
Hoe maak je een sinus-infectie te wissen. Plaats een 1/4 theelepel zout en een 1/4 theelepel bakpoeder in de bodem van een mok.

Maak je eigen zoutoplossing

 1. 1
  Plaats een 1/4 theelepel zout en een 1/4 theelepel bakpoeder in de bodem van een mok.
 2. 2
  Voeg 1 - 2 "kokend water.
 3. 3
  Roer tot het zout en bakpoeder hebben opgelost.
 4. 4
  Voeg koud water aan de beker te vullen.
 5. 5
  Controleer of de oplossing is niet meer dan lauw.
 6. 6
  Knijp de neus aspirator, zet de punt in de oplossing, en loslaten om het te vullen.
 7. 7
  Leun je hoofd naar achteren en iets naar de kant dat de blokkade heeft.
 8. 8
  Knijp de oplossing in uw neus.
 9. 9
  Kantel je hoofd zodat de oplossing kan afvloeien in uw sinus. Als uw sinus is niet volledig geblokkeerd, moet u de oplossing bewegen helemaal naar de onderkant van uw gehoorgang te voelen.
 10. 10
  Kantel je hoofd naar voren om de oplossing af te voeren.

Neem je medicijnen

 1. 1
  Orale antihistaminica. Deze helpen verminderen sinus congestie, jeukende ogen, niezen en andere symptomen geassocieerd met infecties van de sinussen. Deze mag niet worden ingenomen in combinatie met andere over-the-counter medicatie.
 2. 2
  Pijnstillers. Hoewel dit niet zal je sinus-infectie weg te gaan, kan het verminderen van enkele van de onaangename symptomen die ermee verbonden zijn, zoals hoofdpijn en sinus pijn. Een over-the-counter pijnstiller zoals paracetamol moet het lukken.
 3. 3
  Neusspray. Deze kunnen gekocht worden over-the-counter op bijna elke drogist en verlichten verstopte neus en sinus pijn.

Andere natuurlijke remedies

 1. 1
  Honing. Deze natuurlijke hoest onderdrukt kan worden rustgevend op keelpijn. Meng wat in een hete kruidenthee met eucalyptus of pepermunt bladeren.
 2. 2
  Voer een koele of warme nevel bevochtiger. Droge en warme lucht irriteert sinus passages, zodat het draaien van een luchtbevochtiger terwijl je slaapt helpt de ademhaling te vergemakkelijken. U kunt ook een paar druppels essentiële oliën zoals eucalyptus toe te voegen in het water in de luchtbevochtiger, die zal helpen congestie verder terug te dringen.
 3. 3
  Verhoog uw vochtinname. Dit zal helpen dunne uw slijm en verdere uitdroging. Water, sportdrank of bouillon op basis van soepen zijn allemaal aanvaardbaar opties.
 4. 4
  Take it easy. Als je blijft niet genoeg slapen of werken veel uren, het zal je lichaam meer tijd nodig om zich te ontdoen van de infectie. Als het mogelijk is, probeer dan een volledige periode van 24 uur van volledige rust hebben.

Het voorkomen van een sinus-infectie

Zodra je eindelijk hebt gekregen ontdoen van uw sinus-infectie, je wilt voorkomen dat het komt terug! Hier zijn enkele van de beste manieren om dat te doen.

 1. 1
  Behandeling van allergieën en verkoudheid. Ontsteking in de neus veroorzaakt door allergie en verkoudheid predisponeert een patiënt die een sterke reactie op alle irriterende stoffen.
 2. 2
  Voorkomen vervuiling. Blootstelling aan vervuilde omgevingen en vervuilde lucht kan de neus irriteren en verergeren uw sinusitis. Chemicaliën en sterke dampen kan uw sinus voeringen irriteren.
 3. 3
  Elimineer rookgewoonten. Tabak en smog zijn beroemd voor het veroorzaken irritatie van de sinus voering, die slechte afvoer van slijm en uw sinus om overbelaste worden veroorzaakt. Roken is slecht voor je gezondheid ook!
 4. 4
  Veel water drinken. Water verhoogt de hoeveelheid vocht in het lichaam en helpt om opstopping te voorkomen. Het helpt ook om de dunne slijm voor een goede drainage.
 5. 5
  Goede hygiëne. Bacteriële en virale infecties zijn de meest voorkomende oorzaken van sinusitis, dus de kans op het krijgen van hen moet worden verminderd door zorgvuldig toezicht op de hygiëne, zoals veelvuldig handen wast met water en zeep.

Tips

 • De oplossing niet onmiddellijk te gebruiken voor het slapen gaan, als je sinussen zal afwateren in uw gehoorgang en het kan een oorontsteking veroorzaken.
 • Weet koud leidingwater niet toe te voegen aan de oplossing, zoals uit dit artikel blijkt. Kook al het water en laat het afkoelen tot kamertemperatuur. Er zijn amoebes in leidingwater die kunnen leiden tot slechtere infecties.
 • Blaas niet je neus op de standaard manier (door het blokkeren van een neusgat en blazen) na gebruik van de oplossing, want dit zal oplossing en slijm dwingen in uw gehoorgang, die een oorontsteking kunnen veroorzaken.
 • Als u pijn voelt in uw gehoorgang (achter je onderkaak), kan je al een oorontsteking. Raadpleeg uw arts, als u antibiotica nodig hebt om deze infectie te verwijderen. U zult nog steeds nodig om de verstopping te verwijderen, of de de oorontsteking zal terugkomen.
 • Een mok van de oplossing zal duren voor meerdere flushes. Dek de beker aan de oplossing schoon te houden. Er is geen noodzaak om het te koelen.
 • Gebruik de zoutoplossing meerdere keren per dag tot uw sinus verstopping heeft ontruimd.
 • Gebruik een keramische of glazen beker te maken en op te slaan van de oplossing en niet een plastic container. Het plastic kan uitspoelen naar de oplossing.
 • Volgens de traditionele Chinese geneeskunde (TCM), het hebben van sinus symptomen vraagt ​​om procedures die worden toegepast om te gaan met de 'invasie van negatieve invloeden'. Dit vereist een om "zweten helemaal naar de weg van snel herstel".

Waarschuwingen

 • U kunt het brandende gevoel te vermijden door het gebruik van zeezout in plaats van gejodeerd zout.
 • Stop er niet te veel zout in, omdat het zout steken '.
 • Vraag uw arts of deze behandeling voor u geschikt is.

Als je een openbare bron water te gebruiken... Kook het water gedurende 10 minuten. Gebruik altijd schone en steriele containers.