Wkenl

Hoe om gewicht voor vrouwen te winnen

Vrouwen die ondergewicht of een Body Mass Index (BMI), dat is lager dan 18,5 wellicht willen overwegen het verkrijgen van gewicht om een ​​gezonde levensstijl te handhaven. Ondergewicht kan leiden tot veel gezondheidsproblemen voor vrouwen, zoals een verzwakt immuunsysteem, verminderde spiermassa, ongezond haar, huid en nagels, verzwakte botten en het onvermogen om te menstrueren. Gewichtstoename en het behoud van een gezonde levensstijl kan de waarschijnlijkheid van deze gezondheidsproblemen te verminderen. Vrouwen moeten kijken voor gezonde manieren om gewicht te winnen, in plaats van het verkrijgen van gewicht door middel van het verhogen van vet op hun lichaam. Hier zijn een paar stappen over hoe om gewicht te winnen voor vrouwen.

Stappen

Hoe om gewicht voor vrouwen te winnen. Praat met uw arts over het verkrijgen van gewicht.
Hoe om gewicht voor vrouwen te winnen. Praat met uw arts over het verkrijgen van gewicht.
 1. 1
  Praat met uw arts over het verkrijgen van gewicht. Je hebt misschien een aandoening die aandacht vereist als het voorkomen van het verkrijgen van gewicht. Je kan ook het nemen van voorgeschreven medicatie die van invloed is op uw vermogen om gewicht te winnen, in welk geval u kunt uw arts vragen om u op een andere medicatie gezet. Uw arts kan ook voorstellen gezonde methoden voor het verkrijgen van gewicht.
 2. 2
  Voer een mengsel van krachttraining met gewichten en aërobe oefening om spieren op te bouwen in je lichaam in plaats van het verkrijgen van gewicht als vet. Begin een oefening regime dat is matig en langzaam op te bouwen. Gewichtstoename is een geleidelijk proces dat zal plaatsvinden in de tijd, dus vermijd overmatige lichaamsbeweging, wat kan leiden tot verwondingen. Wees geduldig.
 3. 3
  Eet een gezonde, evenwichtige voeding die een kleine hoeveelheid gezonde vetten, die onverzadigde vetten, noten en olijfolie bevatten omvat. Probeer een dieet dat bestaat uit 65 procent koolhydraten, 15 procent eiwit en een kleine hoeveelheid gezonde vetten eten.
 4. 4
  Consumeren voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitaminen, mineralen en calorieën in plaats van veel vet en suiker zijn.
 5. 5
  Kies voedingsmiddelen die meer dan gelijkaardige voedingsmiddelen die minder calorieën hebben als je vindt dat je een vol gevoel gemakkelijk zijn hoog in calorieën. Bijvoorbeeld, zal het eten van rozijnen zorgen voor meer calorieën dan het eten van druiven.
 6. 6
  Onthouden van alles te drinken gedurende 30 minuten voor en na een maaltijd-dit zal u het gevoel hongeriger en zal niet zorgen voor een gevoel van volheid voordat je genoeg hebt gegeten.
 7. 7
  Eet voedsel dat bestaat uit een grote hoeveelheid gezonde vetten zoals zalm, avocado, noten en makreel.
 8. 8
  Consumeer gezonde snacks tussen de maaltijden om je calorie-inname te verhogen.
 9. 9
  Meer calorieën eet dan je verbrandt. Zorg ervoor dat je de calorieën je verbrandt tijdens het werk uit te vervangen, en verhoging van de hoeveelheid calorieën die je dagelijks eet algemeen.
 10. 10
  Schrijven in een eetdagboek bij te houden van wat je eet en hoeveel, zodat u weet hoeveel calorieën je verbruikt en wat je nodig hebt om te eten om gewicht te winnen zijn te houden.

Waarschuwingen

 • Raadpleeg uw arts voordat u een nieuw dieet of lichaamsbeweging regime beginnen.

Dingen die je nodig hebt

 • Hoogcalorisch voedsel
 • Magere eiwitten
 • Voedsel met veel onverzadigde vetten
 • Eetdagboek
 • Gewichten