Wkenl

Hoe om te gaan met schaamhaar

Veel tieners hebben problemen met schaamhaar, vooral meisjes rond de leeftijd van 13-14. Dus dames, hier is hoe je kunt omgaan met begroeiing.

Stappen

Hoe om te gaan met schaamhaar. Allereerst grondig reinigen dagelijks uw schaamstreek.
Hoe om te gaan met schaamhaar. Allereerst grondig reinigen dagelijks uw schaamstreek.
 1. 1
  Allereerst grondig reinigen dagelijks uw schaamstreek. Als je dat niet doet, is het zeer onhygiënisch.
 2. 2
  Zien hoe slecht je schaamhaar groei eigenlijk is. Meisjes, als het plakt uit je ondergoed, moet u de onderstaande stappen te volgen. Zo niet, niet scheren! Als je blijft scheren en scheren, zul je pijnlijke ingegroeide haren te ontwikkelen, en je haar kan terug dikker dan voorheen groeien.
 3. 3
  Krijg je een scheermes en wat scheerschuim / creme. U kunt deze kopen van een lokale apotheek op te slaan (dat wil zeggen, Duane Reade, Walgreens). U kunt ook gebruik maken van een minder pijnlijke methode, zoals ontharingsmiddelen (Veet, Nair, enz.)
 4. 4
  Zoek een aantal oude bikini bodems en draag ze onder de douche.
 5. 5
  Zet scheerschuim / crème rond je bikinilijn.
 6. 6
  Gebruik het scheermes om voorzichtig afscheren van het haar, waar het scheerschuim is, dus er is geen haar te zien op de ondergoed.
 7. 7
  Opstijgen van de bikini en zie hoe ver je schaamhaar bereikt als je het pluis voren. Als het meer dan enkele centimeters voorzichtig scheren af.
 8. 8
  U kunt elke stijl voor schaamhaar. Hou het schoon, getemd, en bijgesneden.
 9. 9
  Als u wenst om al je schaamhaar te verwijderen, gebruikt u de scheerschuim over het hele gebied en voorzichtig scheren het gebied tegen waar het haar wordt geteeld. Bijvoorbeeld, als het haar groeit beneden scheren omhoog. Om het haar te knippen, kunt u het scheermes, of een schaar te gebruiken.
 10. 10
  Geniet met een perfecte schaamhaar.

Waarschuwingen

 • Niet scheren elke dag, of op dezelfde hoek waar het haar groeit. Het kan leiden tot een ingegroeide haren te verschijnen. Ingegroeide haartjes zijn zeer pijnlijk, en kan worden doorgegeven af ​​als een kook dus sommige mensen kunnen proberen om het pop, die kan ontvlammen het nog meer. Wees voorzichtig tijdens het scheren.
 • Epileercrème stralen een slechte geur, en ook irriteren de genitaliën indien geplaatst in de buurt van de genoemde geslachtsorganen, dus probeer niet om het te gebruiken de hele tijd. Plus, het haar groeit weer na een paar uur.
 • Scheren kan ook leiden bultjes. Razor bezuinigingen in de schaamstreek zijn zeldzaam, zeker als je weet wat je doet 'daar beneden'.
 • Waxen is gewoonlijk niet aanbevolen.

Dingen die je nodig hebt

 • Scheerschuim / foam
 • Scheermes
 • Ontharingscrème (indien nodig)
 • Washandje
 • Bikini (indien nodig)