Wkenl

Hoe te lasergames spelen

Laser tag is een geweldig spel voor een paar vrienden, een feestje, of om in te sluiten met een nieuwe groep mensen. Het is makkelijk om te leren hoe te spelen en vaardigheden snel te ontwikkelen in deze snelle opname game.Laser tag is een geweldig spel.

Stappen

Hoe te lasergames spelen. Zodra u uw bestemming hebt gevonden, doe onderzoek.
Hoe te lasergames spelen. Zodra u uw bestemming hebt gevonden, doe onderzoek.
 1. 1
  Zodra u uw bestemming hebt gevonden, doe onderzoek. Kijk of je een kaart van de arena kan vinden en vertrouwd te raken met het. Het zal heel moeilijk zijn om dit te doen in de omgeving met weinig licht.
 2. 2
  Kleden voor het evenement. De meeste indoor arena's zijn in een omgeving met weinig licht. Draag donkere kleding, het minimaliseren heldere logo's of dingen die in de duisternis zal staan. Vergeet niet, zal zwart-verlichting wit en andere lichte kleuren maken gloeien.
 3. 3
  Maak uzelf vertrouwd met de spelregels en procedures. Elke faciliteit opereert onder verschillende omstandigheden en apparatuur.
 4. 4
  Eenmaal geschikt up, probeer dan in de arena om zo vroeg mogelijk aan te passen aan het lage licht. Er zijn verschillende technieken, zie de link hieronder.
 5. 5
  In de arena, vind jezelf een goede positie om te beginnen met. Iets wat bedekt of beschermd zijn, niet in de open lucht. Vermijd clustering rond anderen indien mogelijk (sommige arena moet u beginnen bij een basis of station).
 6. 6
  Als u begint bij een basis of station, wees niet de eerste of de laatste om te vertrekken. Het verlaten van eerste brengt het risico van het niet weten waar de vijand is. Door het beëindigen van de laatste, kan de vijand hebben gevonden je basis of de goede plekken kan zijn genomen.
 7. 7
  Zoek een goede plek om te verbergen of te spelen verdediging. Als je er de hele sessie draait rond je waarschijnlijk geraakt veel, door te beginnen uit verborgen kun je een gevoel voor de andere spelers. Kijk voor ergens kunt u uzelf beschermen tegen de vijand, terwijl nog steeds zien wat er gaande is en het vuur op hen. Hoeken zijn over het algemeen een slechte keuze, maar lage muren goed te werken.
 8. 8
  Test uw laser voor drift. Doe dit door het schieten op een muur en een laser naar achteren te bewegen. Als de stip aanzienlijk beweegt, moet u compenseren voor de "scheve ogen" aangezien de meeste apparatuur tags met een onzichtbare laser die perfect recht vuurt.
 9. 9
  Brand bij iemand streeft naar de kill zones, dit varieert van outfit tot outfit, maar kan het pistool, borst, taille, oortje bevatten. Grotere zones zijn uw betere inzet.
 10. 10
  Indien beschoten, zoek dekking en ontwijk je agressor. Als u nodig hebt om je wapen te laden, ga er meteen. Vertel een teamgenoot waar de vijand is terug te vuren. Goede communicatie is de sleutel tot een team de overwinning!
 11. 11
  Als dezelfde vijand herhalingen je aanvalt (spawn killing) krijgen een groep van je team om ze neer te halen, of zie een scheidsrechter als hij / zij is het overtreden van de regels.
 12. 12
  Na de wedstrijd, uw score en praten met je teamgenoten te zien wat je kunt verbeteren. Een debriefing kan zeer nuttig zijn voor verbetering
 13. 13
  Kijk voor knipperlichten. De meeste laser-uniformen hebben lichten op hen ergens. Als je ziet de lichten komen naar u toe, handelt rustig en stil en beginnen om de laser te heffen, dan beginnen schieten! U zal de persoon te verrassen!
 14. 14
  Loop niet rond, probeer kalm te blijven en hurkte. Opstaan-recht en rond te rennen de aandacht vestigen op jezelf en je zal waarschijnlijk worden beschoten.
 15. 15
  Probeer niet te worden gespot. Als u niet dan kunt u watersnip bij het andere team zonder rekening te veel klappen
 16. 16
  Gebruik groep tactiek aan te vallen vijanden. Voorbeeld: Zeg de ene groep naar geef je die brand terwijl een andere groep flankeert hen. Dit is altijd een geweldig plan
 17. 17
  Probeer ook om ze hinderlaag

Tips

 • Kleden in alle zwart voor de beste schuilplaats.
 • Draag comfortabele donkere schoenen en kleding die u in staat om te buigen en strekken gemakkelijk, zodat u kunt uw vijanden die je niet ziet.
 • Zoeken naar bepaalde speciale doelen in de arena. Sommige arena's hebben tag-staat "bases" of andere doelen die veel punten waard zijn, of ze kunnen optreden als landmijnen.
 • Oefen doel van tevoren, terwijl elk pistool is iets anders, het kennen van de algemene doelstelling van de laser is behulpzaam.
 • Sommige van de arena's hebben spiegels, als je een vijand in de spiegel, schieten op de spiegel en je moet punten te krijgen.
 • Als op hogere grond, zoals een tweede niveau, ergens waar je de vijand kan zien, maar ze kunnen je niet zien.
 • Niet schreeuwen of de vijand zal weten waar je bent.
 • Maak je naam "nobody" of iets in die richting om eenvoudig back-stab mensen in een free-for-all.
 • Als je speelt free-for-all, krijgen een paar jongens bij elkaar, maken een wapenstilstand met hen, en als ze er niet uitzien, schiet ze neer! Wees voorzichtig, echter, zoals sommige apparatuur wordt de naam van wie je neergeschoten.
 • Raak niet in paniek als je een van je vijanden. Aarzel niet om te schieten. Zorg er ook voor uw doel rechtdoor zodat u het voordeel hebben.
 • Reizen niet in grote groepen

Ik weet dat dit klinkt een beetje raar, maar het is handig als je terug wilt of iets dergelijks pak een team van 3 in ieder geval anders je meer kans dat je geraakt hebben gaan.

 • Als je het niet erg / hebben een ruime definitie van bedrog, op zoek naar ouder vesten. in het algemeen, zoals vesten verslechteren, worden ze moeilijker te raken of te krijgen een aantal voordelen.
 • Bereid van tevoren en bekijk de arena, indien mogelijk.

Waarschuwingen

 • Weinig licht, strobe lichten, rook, en andere omgevingsfactoren kan slecht zijn voor je gezondheid.

Dingen die je nodig hebt

 • Donkere kleding
 • Comfortabele schoenen