Wkenl

Hoe om uitstappen een skilift met een snowboard

Gaan snowboarden, dan moet je aan de slag en uit een lift. Om dit te doen, moet u huren of kopen van een snowboard-pakket, dat bestaat uit een snowboard, bindingen, laarzen, stomp pad, leiband, en een helm. Ook zult u een liftkaart nodig als u van plan te gaan op een lift, dat is de enige manier waarop je kunt krijgen op de berg. Als beginner zul je waarschijnlijk geen idee hoe je in en uit een lift. In deze leer je hoe je succesvol uitstappen een lift, niet of hoe te snowboarden.

Stappen

Hoe om uitstappen een skilift met een snowboard. Controleer grote palen die houden de lift voor berichten over het lossen, zoals "voor te bereiden om te lossen" til de veiligheidsbeugel omhoog als je ziet dat teken.
Hoe om uitstappen een skilift met een snowboard. Controleer grote palen die houden de lift voor berichten over het lossen, zoals "voor te bereiden om te lossen" til de veiligheidsbeugel omhoog als je ziet dat teken.
 1. 1
  Controleer grote palen die houden de lift voor berichten over het lossen, zoals "voor te bereiden om te lossen" til de veiligheidsbeugel omhoog als je ziet dat teken. Controleer om te zien of je alles bij je hebt.
 2. 2
  Til de voorkant van je snowboard een beetje als je ziet het bord dat zegt "ski tips up". Zitten zijwaarts zodat uw bord is recht in het bijzijn van je oprit te wissen. Stand up langzaam wanneer je snowboard de grond kan raken.
 3. 3
  Plaats uw voet dat niet wordt vastgebonden in de stomp pad, gelegen tussen de bindingen. Laat de stoel te duwen van achter je een boost te geven. Terwijl wordt geduwd, leun je hele lichaam iets naar voren (het voorste punt van de raad van bestuur), ongeveer 3-5 graden, net genoeg om daadwerkelijk zet een aantal van je gewicht naar voren. Dit zal u houden van achterover valt tijdens het verplaatsen naar beneden helling van de lift. Kijk omhoog en rechtdoor. Kijk niet neer op de grond, kijk waar je naartoe gaat. Probeer niet te bewegen op je eigen. Ga direct naar de oprit te wissen.
 4. 4
  Bewegen snel, zodat de mensen achter je hoeft je niet raken. Sla niet op je hoofd op de stoel. Eend een beetje en af ​​te stappen van het. Als u val proberen uit te gaan van de weg zo snel je kunt.

Tips

 • Sommige termen bekend te zijn met:
  • Reguliere-RV is in terug als je bent snowboarden (als je rechtshandig bent, dat betekent niet dat u zult gelijk als je snowboard te zijn).
  • Goofy-LV is in terug als je bent snowboarden.
  • Stomp Pad-Grip gelegen in-tussen de twee banden zodat je niet glijden terwijl het afstappen van de lift.
  • Bindings-bijlagen die u bandje je voeten in, om jezelf te beveiligen op het snowboard.
 • Je kan niet blijven op de stoeltjeslift!
 • Als je goofy bent (linkervoet in rug), is het makkelijker om te zitten aan de rechterkant van de stoel. Dit is omdat u wilt uw controlerende voet hebben in de achterkant van je niet aan de voorkant. (Als u regelmatig bent, zitten aan de linkerkant, om dezelfde reden als als je goofy was.)
 • Als je valt, zal de ski begeleider meestal stopt de lift, maar toch proberen snel uit te gaan van het gebied. Houd je hoofd naar beneden totdat u zeker weet dat de stoel is niet van plan om je te raken in het hoofd.
 • Vraag de persoon die de stoeltjeslift op de bodem als hij of zij kan laten zien hoe je in-en uitstappen. De persoon zal waarschijnlijk vertragen voor u, ook.
 • Bij het afstappen van de lift, houden meer gewicht op je voorste voet - het geeft je veel meer controle en kun je makkelijker draaien, al is het 'verkeerde' lijkt op het eerste.
 • Skiliften kan soms leiden tot de voet je niet losmaken om echt pijnlijk echt snel te krijgen. Het zetten van uw vrije voet onder het bord kan een verrassende hoeveelheid helpen.
 • Als je nerveus bent, wuif uw hand naar beneden te laten de ski begeleider loopt de lift weet om het te vertragen.

Waarschuwingen

 • Als het rijden van de lift met iemand die je niet kent, noemen ze dat je nog steeds in het proces van het leren. Het is perfect in orde om dat te doen, en zal de andere persoon om u ruimte te geven te waarschuwen.
 • Ongeacht hoe lang, misschien langzaam, saai of vervelend de lift rit constant LET OP! Plotseling opzoeken en vinden dat je moet uitstappen van de lift in de komende 10 seconden zal vrijwel zeker resulteren in een soort van vallen of letsel.