Wkenl

Hoe plezier op Super Bowl zondag hebben als je een meisje bent

Super Bowl Sunday is de tijd van het jaar waarin een aantal man / vrouw stereotypen echt schitteren door. Als je bent gevangen in een situatie waar de jongens zijn vastgelijmd aan het scherm en je bent niet geïnteresseerd, wat is een meisje te doen? Vecht er niet tegen! Fleuren de dag met een beetje vrouwelijke energie en maken het een dag voor iedereen, niet alleen voor de jongens. Hier ziet u hoe een gewoon super Super Bowl zondag genieten als een meisje!

Stappen

Hoe plezier op Super Bowl zondag hebben als je een meisje bent. Achteruit rollen voor de wedstrijd.
Hoe plezier op Super Bowl zondag hebben als je een meisje bent. Achteruit rollen voor de wedstrijd.
 1. 1
  Achteruit rollen voor de wedstrijd. De jongens krijgen een pre-game juichen voeren en meisjes moeten een toneelstuk bedenken en handelen het uit om het spel dag festiviteiten starten.
 2. 2
  Maak een ijsblokje onderschepping. Voelt speels, flirterig en laat uw man kennen. Gooi een kubus zijn weg met een knipoog en een golf in plaats van schieten hem lang afkeurende blikken die conflicten later kon creëren.
 3. 3
  Hebben een strijd van de seksen. Start een voetbalpool voor de meisjes. Hebben elke vrouw neemt precies de tegenovergestelde positie van een van de jongens. En aan het eind van de dag te zien die echt weet meer over voetbal.
 4. 4
  Geef MVP awards. Houd een kijk uit voor de MVP feestgangers. Geheim te houden stembiljetten voor de meisjes op te halen:
  • Slechtste Joke
  • Slechtste Gedrag
  • Best opgevoede
  • Heisman Trophy Snack Winnaar
  • Minste Party Overtredingen
  • Slechtste partij Fumble
 5. 5
  Openstellen van de NFL winkel. Verkrijg de meisjes samen op voorhand en voeg een beetje voetbal leuk om je garderobe. Maken "NFL kampioen" babypop tees met nick namen of codenamen. Koop flashy Super Bowl ringen als partij gunsten.
 6. 6
  Hebben de kinderen op schone up patrouille hele dag lang. Geef ze vuilniszakken en laat hen weten dat elke lege kunnen zij verzamelen is geld in hun zak. Je zult ze neer te halen naar de "Recycle Center" en zet de blikjes in de koude, harde cash. Je zou zelfs kunnen overeenkomen het geld en dan breng ze naar een speciale plek, zodat ze het kunnen besteden!
 7. 7
  Dwingen wc-sancties en de zitting met de overtreding. Elke keer als de jongens verlaat de zitting omhoog, meisjes krijgen een uitstel van het voetbal gepraat. Voel je vrij om eventuele niet Super Bowl verwante onderwerpen voor een paar minuten brengen zonder shushed! Dit kan werken, maar als de jongens zijn een beetje te baldadig je zou kunnen krijgen getrapt voor het zeggen iets over je favoriete soap.
 8. 8
  Voetballen leuke trivia. Heb een competitie tussen de vrouwen en de kinderen op het feest en zien wie er op hun voetbal trivia.
 9. 9
  Spelen footsie onhandige poging, voor het geval dat het testosteron krijgt te dik. Heb pedicure spa goodies op stand-by en vraag de meisjes tot teen nagel stickers te brengen om te ruilen en te ruilen voor een leuke pedicure moment in het 4e kwartaal.
 10. 10
  unde rstand unde>. Gewoon omdat je een meisje bent betekent niet dat je niet kunt genieten van de werkelijke superbowl spel. Stel intelligente vragen. Lees een voetbal rulebook. De leukste mogelijke ding om te doen op Superbowl zondag is om te laten zien de jongens met uw voetbal smarts. Hopelijk zal je jongens samen te werken en het je uitleggen.

Tips

 • Als je weg kunt krijgen, doe het! Geniet van de spookstad waar u woont op een ernstig lege zondagmiddag. Probeer iets nieuws, ga ergens anders of ziet iets wat je hebt gehoopt om voor een lange tijd. Plan een Super Bowl leuke shopping dag, lunch of een bezoek aan een museum.

Waarschuwingen

 • Dit kan je relatie verpesten. Jongens hou van deze dag van het jaar, want het is inderdaad een mannelijke dag. Ze waarschijnlijk willen kijken naar de wedstrijd niet spelen.
 • Als je een man bent, kun je verstrikt raken.