Wkenl

Hoe slim te zijn

Een groot deel van onze media kijkt neer op slimme mensen. Ze vinden het leuk om verhalen over mooie en beroemde mensen produceren met problemen. Soms lijkt het bijna te zijn impopulaire slim te zijn. Een dergelijke houding zal niet goed doen je in de echte wereld. Cultiveren van je intelligentie is een van de belangrijkste dingen die je kunt doen om uw geluk en financieel succes in het leven te garanderen.

Stappen

Hoe slim te zijn. Streven om jezelf te onderwijzen.
Hoe slim te zijn. Streven om jezelf te onderwijzen.

Stel doelen

 1. 1
  Stel doelen een keer per week. Doe de belangrijke dingen eerst. Dit helpt omdat u nodig heeft om een ​​belangrijk project te doen en u besluit te gaan en voetballen in plaats daarvan. En de avond voor het project is te danken u rond haasten en misschien niet eens afmaken voordat het tijd is. Je leraar in staat om twee dingen te vertellen zal zijn, heb je gehaast en je hebt geen moeite gestoken.
  • Worden georganiseerd. Begin elke dag met de planning. Hier krijg je een notebook of kleine digitale planner uw dagelijkse huiswerkopdrachten te schrijven en noteer de vervaldagen van tests en papieren. Hier krijg je een wekelijkse planner met uw lesrooster en plan uw activiteiten. Hier krijg je een maandelijkse kalender om verjaardagen en grote evenementen neer te schrijven. Schrijf op welke klassen je hebt, wanneer je huiswerk en wat je huiswerk is, data, als je opknoping uit met vrienden, enz. allemaal in uw planner te doen.
 2. 2
  Streven om jezelf te onderwijzen. Houd in gedachten een opleiding is niet de junk je gedwongen wordt om te doen op school voor de diploma's en graden, het is een begrip van de wereld om je heen. Mensen die zijn van nature nieuwsgierig om wat voor reden beginnen te stoppen met het stellen van vragen het moment dat ze op school. De werkelijk briljante geest echter vraagtekens altijd hun wereld en probeert zin te maken van het. Dat is het geheim van "genie". Laat niet de meedogenloze orders en busywork van school genaamd een "opleiding" je gek. zijn een potentiële bron als je genieten van de omgeving, maar op geen enkele wijze zijn ze noodzakelijk voor schittering en geenszins zijn ze de beste manier. Probeer het onderwijs zelf. U kunt zelfs leren van je ervaringen, soms "".

Verbreed uw horizon

 1. 1
  Wees open-minded en bereid om nieuwe dingen te leren. Gewoon omdat je bent goed in een ding betekent niet dat je moet vasthouden aan het! Probeer tekenen of schilderen, schrijven, leren een instrument of dansen!
 2. 2
  Cultiveren een interesse in onderwerpen als actualiteit, interessante feiten, grappige en inspirerende citaten, goede boeken en films, wetenschappelijke studies en interessante uitvindingen. Educatieve televisie is een geweldige manier om te leren. Check out PBS of History channel. Mensen die iets om te praten over andere dan hun eigen interne problemen en zorgen hebben lijken veel interessanter en intelligenter.
  • Als je veel sneller kunt lezen dan je kunt spreken, is het veel efficiënter om een ​​boek, of beter nog een niet-lineaire elektronisch document als een wiki te lezen dan om een ​​show voor alle, maar de meest intellectueel veeleisende of video-afhankelijk leren kijken. Commerciële televisie is bijzonder slecht, omdat het uiteindelijke doel is net genoeg om u te houden op de tv en de advertenties, niet aan u, zodat u kunt iets anders doen om te doen.
 3. 3
  Werk aan je woordenschat. Lees goede boeken, probeer dan een paar definities te gebruiken van de woordenboek elke dag, of zich abonneren op een 'woord-van-de-dag "service on-line. U kunt ook de woordenschat testen in Readers Digest nemen of koop een boek over het verhogen van uw werkende woordenschat. Lees het woordenboek een letter per keer. Dit zal u op zijn minst een jaar, maar je zult intellectueel groeien.
 4. 4
  Lees goede boeken. Zij zullen u beiden verschijnen en worden slimmer. Lezen is echt leuk en je geest zal groeien. Houd uw lezing divers door het lezen van boeken van alle genres, waaronder non-fictie. Zorg ervoor dat de boeken voor u interessant zijn. Als je meer leest zul je snel leren dat, net zoals films, sommige boeken zijn beter dan anderen. Als u vergeten bent wat je leest nogmaals door te lezen en te onthouden analyseren is een sleutel voor memoriseren. U hoeft niet te onthouden, gewoon te analyseren en als je niet meer kunt lezen. Blijf zoeken naar de degene die je denkt dat goed zijn. Als niet zeker wat te lezen... vraagt ​​een leraar of ga naar de bibliotheek. Hier krijg je een lenerspas.
 5. 5
  Uitoefening van uw geest.
  • Leer hoe je de Rubik's kubus op te lossen. Het is makkelijker dan het lijkt als je trucs in het visualiseren van de geometrie van de kubus te leren. Ook hoeft woord en puzzels Niet Sudoku doen, het is te moeilijk als je niet erg slim.
  • Leer hoe je mentale bedragen of doe snelheid wiskunde. Er zijn allerlei trucs voor het doen van ingewikkelde wiskunde in je hoofd die anderen zal verbazen. Plus het kan potentieel verhogen werkgeheugen.
 6. 6
  Probeer een nieuwe taal leren: Je kunt zeggen wat slim dat je in het Spaans, Frans, etc. gevonden en zoek het op of leren. Oefen het voor vijf minuten en kijk of je kunt zeggen dat het echt snel en spreken het recht. Behalve dat het nuttig is, kan het u in contact met nieuwe mensen en ideeën. Je kan minder van een vreemdeling voelt wanneer je een plaats te bezoeken en je weet dat sommige van de taal. Ook, op een gegeven moment zul je je realiseren dat er een aantal zinnen of concepten in andere talen die geen directe vertaling in het Engels te hebben! Dit kan een uitdagende en leuke oefening voor de geest. (Let op, probeer geduldig en positief te zijn bij het bestuderen van een taal als het kan even duren om het niveau dat u wenst te bereiken.)
 7. 7
  Nieuwe plaatsen te bezoeken zo veel als je kunt. Indien mogelijk, proberen om andere landen te bezoeken. Bezoeken van steden in uw land of in een andere, geeft je een open geest en leert je over de wereld waarin wij wonen U kunt andere culturen (hoe mensen leven in een andere plaats, hoe ze zich gedragen met elkaar te begrijpen zal zijn, hoe ze leven en ga zo maar door). U zult ook in staat zijn om te begrijpen dat de planeet aarde is enorm en er zijn zo veel te zien en te doen. U zal gefascineerd over hoe er zo veel verschillende mensen en cultuur in de wereld. Dat zal je slim en interessant te maken.

Het ontwikkelen van sociale vaardigheden

 1. 1
  Vereenvoudigen. Praten over dingen die niemand anders kan begrijpen maakt je niet slim. Genius is het vermogen om het complex te vertalen in de eenvoudige. Oefen uitleggen concepten aan anderen. Zien hoe eenvoudig en duidelijk uw verklaringen kunnen maken. Als iemand die je niet begrijpt, het is niet hun schuld voor zijn onwetend, het is jouw schuld voor zijn onverstaanbaar.
 2. 2
  Leer om aandachtig te luisteren naar de mening van anderen over controversiële dingen, of dingen die ze weten en jij niet. Je hoeft niet eens te zijn met hen, maar vergeet niet iedereen heeft iets om je te leren. Indien een persoon een tegengestelde mening zijn ze de meeste kans hebben logische redenen daarvoor. Het stellen van vragen kan u toestaan ​​om opnieuw te evalueren uw eigen overtuigingen, of wijzen op de gebreken in de hunne. Houd een open geest. De intelligenter je bent hoe meer vragen je zal vragen van je vrienden, leerkrachten en ouders.
 3. 3
  Maak de aansluitingen. Begraven informatie ergens diep in je hersenen is niet handig, je moet in staat zijn om toegang te krijgen in real-world situaties. Denk aan real-world situaties waarin een stukje informatie zal zinvol. Dan deel het met ons, en, en bekijk het groeien!.
 4. 4
  Wees aardig voor mensen. Zorg over het welzijn van anderen. Soms zijn mensen realiseren zich niet als een ander persoon kwetsen of verdrietig. Kijk naar hun gezichten en in hun ogen wanneer je met ze praat. Er zullen altijd pestkoppen. Zij kunnen bellen namen: een nerd, een freak, een, of gebruik een racistisch scheldwoord, maar in dit geval ze echt alleen jaloers en bekrompen zijn. Aardig zijn voor alle mensen is ook een teken van volwassenheid, klasse en intelligentie. Keep it up en mensen zullen merken.

Tips

 • Probeer zelf-leren dingen. Niet alles wat je leert moet worden geleerd door een ander individu.
 • Er is meer dan een type smart. Er is boek slim, street smart, en zo vele anderen die er zijn. Niemand is technisch "dom" of "domme" het is gewoon dat iedereen slimmer op iets dan iemand anders!
 • Ken het verschil tussen slim en deskundig. Als je slim bent, mentaal, je geest werkt erg goed en is scherp. Voor een voorbeeld, heb je een groot geheugen of je snel leren. Als je goed geïnformeerd bent, je bent goed opgeleid, en je weet veel. Bent u beide of slechts een?
 • Besteed aandacht aan je gevoelens en de gevoelens van anderen. Om te leren over anderen, eerst leren over jezelf, kom dan tot het besef dat we allemaal hetzelfde zijn. Dan zult u een gemakkelijkere tijd het begrijpen van anderen.
 • Als iemand je vraagt ​​een vraag die je niet weet het antwoord op, wees eerlijk en vertel hen die je niet kent. Zoek uit wat het antwoord is van iemand.
 • Mediteren. Dit zal je geest te openen om na te denken over dingen, concepten te ontwikkelen en te verlichten stress.
 • Studeren vaak. Het kan helpen testen nemen van vaardigheden en zal vaak maak je nog dingen in grotere hoeveelheden met minder moeite.
 • Ontspan. Het klinkt misschien cheesy, maar studeren, daarna lekker te relaxen of het doen van iets wat je wilt op hetzelfde moment zal je helpen herinneren informatie gemakkelijk evenals vermindering van de mate van stress die u kunt krijgen van overbelasting jezelf.

Waarschuwingen

 • Laat je niet intelligentie je leven volledig verbruiken, vergeet niet dat je moet genieten van het leven tot het punt van het genieten van het zo veel als het leren.
 • Niet te veel afhankelijk zijn van anderen, is het beter als je je werk zelf. Het zal je kennis te vergroten en verbeteren van uw intelligentie.
 • Ken je grenzen, neem een ​​pauze zo nu en dan om jezelf en wijze herwaarderen van volledig bereiken van uw primaire doel.
 • Niet een know-it-all geworden, doe-het-all of argumentatieve. Het is irritant! Het is beter om subtiele, niet duidelijk.
 • Niet alleen gaan online, onderzoek een feit, en wow mensen ermee. Kies een onderwerp om in plaats daarvan over te leren.
 • Heel hard proberen te genieten van het werken met anderen aan projecten. Het zegt veel over jou als je succesvol bent. Andere mensen hebben waardevolle ideeën ook. Luisteren naar wat anderen te zeggen hebben.