Wkenl

Hoe te drijven op je rug

Drijvend op je rug is een geweldige manier om meer comfortabel in het water te krijgen en om plezier te hebben ontspannen op je rug, zonder de volledige inzet van het zwemmen. Te zweven op je rug, je moet je hoofd, bovenlichaam en onderlichaam correct te plaatsen. Niet alleen is drijvend op je rug een grote truc om toe te voegen aan uw zwembad repertoire, maar het is een belangrijke veiligheids-techniek als je bent gestrand in een lichaam van water. Als u wilt leren hoe om te drijven op je rug en genieten van uw tijd in het water nog meer, lees net de volgende stappen.

Stappen

Hoe te drijven op je rug. Comfortabel in het water.
Hoe te drijven op je rug. Comfortabel in het water.

Bereid te zweven op je rug

 1. 1
  Comfortabel in het water. Om te kunnen drijven op je rug, zonder in paniek te raken, moet je kalm en ontspannen in het water te zijn, zelfs als je geen expert zwemmer. Je moet leren hoe om te drijven op je rug in een zwembad, niet een oceaan of een meer met golven. Idealiter moet je redelijk comfortabel in het water en weten hoe ze van het ene uiteinde van een pool naar de andere zwemmen zonder enige hulp.
  • Als je drijvend op je rug als een manier om te leren hoe om te zwemmen, dan moet je extra voorzichtig te nemen en bij je spotter te allen tijde.
 2. 2
  Hier krijg je een spotter. Probeer niet te zweven op je rug door zelf voor de eerste keer. Zelfs als je onder de knie hebt andere elementaire zwemmen technieken, als het je eerste keer proberen te drijven op je rug, je moet niet alleen een spotter, maar zorg ervoor dat je in een plaats met een badmeester die kan komen aan uw redding Als u hulp nodig hebt.
  • De spotter zal zijn hand te plaatsen onder je rug en laat je de nodige aanpassingen om je lichaam tot je comfortabel probeert de techniek op uw eigen bent.
 3. 3
  Probeer het gebruik van een zwemvest. Met behulp van een PFD (reddingsvest) rond je armen of mid-sectie kan ook zorgen dat u krijgt meer comfortabel in het water. Als je hebt gewerkt met een spotter, maar nog niet helemaal klaar om te proberen drijvend op je rug op je eigen, probeer dan het dragen van het apparaat tot u te spenen jezelf af van het.
 4. 4
  Lijn uw lichaam met de oppervlakte van het water. Voordat u begint te zweven op je rug op uw eigen, moet u uw lichaam af te stemmen op het water - idealiter, moet je lichaam begint in een positie die bijna parallel aan het water of de bodem van het zwembad. Je kunt zelfs op je rug en de aftrap van de kant van het zwembad totdat je lichaam natuurlijk glijdt met het oppervlak van het water.
  • Zodra uw lichaam is uitgelijnd met het oppervlak van het water en je rug is parallel aan het water, zal het veel gemakkelijker zijn om aanpassingen te maken aan de rest van je lichaam.

Pas je hoofd

 1. 1
  Plaats uw oren in het water. Hoewel het niet comfortabel om je oren te plaatsen in het water op het eerste kan voelen, slechts topje terug je hoofd totdat je oren volledig worden ondergedompeld. Als uw oren uit het water, betekent dit dat uw nek zal worden uitpersen en dat je lichaam kunnen minder makkelijk zweven zal zijn.
 2. 2
  Til je kin. Zodra je oren worden ondergedompeld, til je kin. Je kunt het een beetje optillen, maar een centimeter of twee uit het water, of zelfs veel meer optillen, zodat het wijst naar het plafond of de lucht. Dit zal u helpen terug tip je hoofd en zal je hele lichaam meer drijfvermogen te maken.
 3. 3
  Zorg ervoor dat de waterlijn is halverwege de wang. Als u uw oren onder water en beginnen om uw kin te heffen, zorg ervoor dat de waterlijn is halverwege de wang. Het kan iets lager zijn als je je kin meer dramatisch te verhogen.
 4. 4
  Gecentreerd blijven. Houd uw hoofd gecentreerd, zodat je niet kantelen naar een kant of de andere. Houd je hoofd gecentreerd zal houden de rest van je lichaam gecentreerd.

Pas uw lichaam

 1. 1
  Positioneer uw armen correct. Er zijn een paar manieren om je armen te positioneren als je drijvend op je rug. Als je een absolute beginner bent, kunt u buig je armen bij de ellebogen en leg je handpalmen onder je hoofd alsof je aan het doen waren een sit-up, en dan buig je ellebogen terug te dwingen je lichaam om boven nog meer kantelen. Hier zijn een aantal andere dingen te proberen als je de positie van je armen:
  • Als je meer comfortabel in het water, kun je je armen recht naar voren geplaatst achter je hoofd, het nabootsen van de duik positie, die je centrum van drijfvermogen zal veranderen en zal evenwicht uit het gewicht van je benen meer.
  • U kunt ook beweeg je armen recht naar buiten of zelfs houd ze slechts een paar centimeter afstand van je lichaam.
  • Wat je ook doet met je armen, zorg ervoor dat uw handpalmen altijd worden geconfronteerd met het plafond of de lucht.
 2. 2
  Boog lichtjes je rug. Dit zal u helpen uw lichaam omhoog te kantelen. Net boog je bovenrug een paar centimeter omhoog.
 3. 3
  Til je borst. Als je je rug boog, til je borst meer dus het is uit het water.
 4. 4
  Til je maag. Je moet ook actief til je maag totdat uw mid-section breekt de oppervlakte van het water.
 5. 5
  Buig je knieën. Buig je knieën te openen je benen een beetje. Als je benen zijn helemaal recht, zult u meer kans om te zinken.
 6. 6
  Laat je benen bungelen naar beneden. Nadat u buig je knieën, laat je benen bungelen naar beneden aan beide kanten, met minstens een paar meter van de ruimte tussen hen. Je benen zullen niet vanzelf naar boven drijven op het water. Voor veel volwassenen, de benen zijn zwaarder dan de armen en bovenlichaam, zodat de benen kunnen natuurlijk beneden drijven. Dit kan anders zijn voor kleine kinderen, die niet gespierde benen hebben.
 7. 7
  Schop je benen (indien nodig). Als je voelt je lichaam te zweven naar beneden in de buurt van je benen, maar neem kleine schoppen met je benen om je lichaam overeind te houden. U kunt drijven op je rug en neem de trappen wanneer je voelt je lichaam verschuiven naar beneden, of gewoon voortdurend lichtjes schop je benen om de neerwaartse verschuiving te voorkomen.
 8. 8
  Maak kleine aanpassingen. Als u doorgaat met het drijven op je rug, luister naar je lichaam en zien of het zinken in elke plaats. Blijven uw voeten schoppen als je wegzakt in de buurt van de voeten en benen, en zachtjes je handen en armen bewegen in het water als je het gevoel dat je bovenlichaam wordt steeds uit positie. U kunt ook proberen het opheffen van uw kin hoger of overkoepelende je rug een beetje meer om je lichaam meer drijfvermogen te maken.
  • Als je uit zweefstand, gewoon je lichaam af te stemmen op de oppervlakte van het water en probeer het opnieuw. Leren om te drijven op je rug kost tijd.

Tips

 • Probeer het en duw je heupen omhoog en houd ze omhoog.
 • Ook proberen en boog je rug om een ​​gevoel van evenwicht te vinden
 • Vertel niet de vriend die u wilt drijven, denk maar dat je al zijn drijvende en wanneer je vriend laat gaan zal het geen probleem zijn.
 • Zorg ervoor dat u kunt zwemmen voordat je probeert te zweven. Het zal helpen om je gevoel van evenwicht te verbeteren en geeft je zelfvertrouwen als je voelt jezelf vallen.

Waarschuwingen

 • Niet vol of bijna vol zijn wanneer je dit doet.
 • Weten hoe om te zwemmen onder water eerst, omdat je op elk moment kan zinken en de praktijk is dit in 3 voeten als je langer zijn dan 5 meter.
 • Oefen met een volwassene in uw buurt.
 • Als dit je eerste keer proberen te zweven, een leraar helpen u! Niet alleen doen!
 • Wees voorzichtig! Doe dit niet in het diepe doen als je het leren en doen het niet zonder anderen om u te helpen.