Wkenl

Hoe een airsoft gun te kiezen

Hey iedereen, ik neem aan dat omdat u dit leest, je een beetje hulp bij het kiezen van een airsoft wapen nodig. Nou, kijk dan niet verder! Ik zal proberen om zo veel als ik kan om u te helpen de juiste beslissing te dekken.

Stappen

Hoe een airsoft gun te kiezen. PRIJSKLASSE - Zorg ervoor dat je een stevige idee van wat u wilt besteden voordat je op zoek gaan naar het perfecte wapen.
Hoe een airsoft gun te kiezen. PRIJSKLASSE - Zorg ervoor dat je een stevige idee van wat u wilt besteden voordat je op zoek gaan naar het perfecte wapen.
 1. 1
  PRIJSKLASSE - Zorg ervoor dat je een stevige idee van wat u wilt besteden voordat je op zoek gaan naar het perfecte wapen. Uw prijsklasse moet ook gebaseerd zijn op niet alleen hoeveel je beschikbaar om te besteden hebben, maar hoe betrokken u wilt krijgen. Er is geen enkel punt in het laten vallen honderden dollars op een Classic Army als je nieuw bent in de sport.
 2. 2
  Ook rekening houden met de aard van het spel je gaat doen: CQB, Sniping, Ondersteuning schutter, of gewoon die brand. Op sommige slechte airsoft websites zullen ze tonen voorjaar AK is onder de categorie sluipschutter. Dit betekent dat dit een slecht en goedkoop pistool. Gebruik geen pistool niet kopen, tenzij het lijkt erop dat het pistool van de rol die het zou spelen in een echte oorlog.
  • 5€ - 75€: Als u niet beschikt over minstens 75€ te besteden aan een nieuw wapen, moet je blijven sparen. DO een willekeurige Chinees LPEG (Low Powered Electric Gun) NIET te kopen. U kunt denken, "He, koel, een 15€ pistool! Ga ik veel plezier schieten hebben op dingen in de achtertuin!" De realiteit is dat je zal besteden ongeveer 10 minuten schieten dingen in uw tuin en dan beseffen dat je gewoon verspilde 15€ + dollar op een roestbak.
  • 75€ - 120€: Deze prijsklasse bevat de meeste van uw instapniveau geweren. De primaire producenten in deze prijsklasse zijn Echo 1, Classic Army Sportline, en G & G Betaalbare serie. Zolang u zich met deze 4 fabrikanten, kan je eigenlijk niet fout gaan. De stijl van het pistool die u kiest moet gebaseerd zijn op persoonlijke voorkeur. Als je echt wilt een G36, maar je vrienden vertel je aan een M4 krijgen, KRIJG G36! Het is je pistool toch en moet je blij zijn met wat je koopt (zie "Hoe airsoft op een laag budget")!
  • 120€ - 150€: Deze prijs range bevat upgrade / metal body versies van de instap wapens van dezelfde fabrikanten. Ik stel voor het vermijden van dit gebied, zoals de meeste van de verbeterde versies zijn niet heel veel beter dan de basisuitvoeringen. Overweeg sparen voor een high-end pistool of de besteding van het extra geld aan BDU's of andere spullen.
  • 150€ - 190€: Dit is een problematische prijsklasse om te vertoeven Veel kloon fabrikanten, met name A & K, markt gespecialiseerde wapens in dit gebied, zoals SR-25's en aangepaste M4/M16 's. Vermijd deze GUNS! Hoewel de metalen lichamen zijn verleidelijk op dit relatief lage prijs, kan de inwendige best omschreven worden als een dampende stapel... weet je. De enige uitzondering is de Classic Army MP5's. Als u op zoek bent naar een MP5 en dit is je prijsklasse, ze zijn zeker een solide investering.
  • 190€ - 225€: Welkom in het beloofde land! Deze prijsklasse is het begin van de echte high-end modellen. De meeste van de wapens vindt u in dit gamma zijn Classic Army M4/M16 's. U kunt echt niet verkeerd gaan met een Classic Army, en de meeste mensen kiezen voor een M4/M16 variant.
  • 225€ +: Dit is waar de sluizen echt geopend. Classic Army, Tokyo Marui, G & G, KWA, en ICS zijn allemaal uitstekende fabrikanten. Deze prijsklasse is echt alles over persoonlijke voorkeur. Merk op dat Tokyo Marui lichamen ZIJN plastic, hoewel de interne keuken zijn uitstekend. Nogmaals, je kunt echt niet verkeerd gaan als je koopt van een van deze fabrikanten, en uw keuze moet worden gebaseerd op persoonlijke voorkeur.
 3. 3
  Model - Zoals ik al eerder heb gezegd, selecteer uw model op basis van uw voorkeur, niet wat andere mensen je vertellen. Ik zal een snel overzicht van wat te verwachten van de meeste modellen geven.
  • M4/M16 - Het brood en de boter van de airsoft wereld. Er zijn een overvloed aan zowel externe upgrades en interne upgrades voor dit type geweer. Voor bos spelen, elke variant is prima, maar als u van plan op het spelen CQB, vermijd een volledige lengte M16.
  • MP5 - Een andere populaire pistool. Niet zo veel opties voor externe upgrades als M4/M16 's, maar tal van interne upgrades beschikbaar. Deze echt schitteren in CQB, waar het kleine formaat maakt een groot verschil.
  • AK-47 / AK-74 - Veel verschillende carrosserievormen om uit te kiezen, variërend van een eenvoudige AK-47 een compacte AK-74u. Nogmaals, niet zo veel externe modificaties als M4/M16 's, maar tal van interne upgrades.
  • G36 - Niet zo populair als de eerder genoemde wapens, maar nog steeds een goede keuze. Een groot voordeel is de beschikbaarheid van het tijdschrift goed adapters. Deze kunnen een godsgeschenk omdat G36 tijdschriften zijn niet zo breed beschikbaar als andere soorten.
 4. 4
  Hier zijn een paar modellen die zijn minder populair:
  • G3 - Zeer weinig externe aanpassingen, hoewel nog steeds zwaar upgradeable intern.
  • P90 - Zeer zware externe upgrades, en enigszins beperkte interne upgrades.
  • SIG 550/552 - Vrij beperkte externe modificatie, zware interne upgrade mogelijkheden.
  • LMG's (') - Limited externe modificaties, veel interne upgrades beschikbaar.
 5. 5
  Zoals ik al zei, baseren uw keuze rond wat u liever in plaats van wat iemand anders zegt. Als je je beter voelt met een MP5 dan met een M16A4, ga met de MP5!
  • Wilt u wellicht ook de lay-out van het pistool te overwegen. Er zijn twee belangrijke varianten voor airsoft wapens (en echte wapens voor die kwestie), regelmatige en bullpup. Bullpup geweren het magazijn achter de trekker, zodat het pistool wat korter algemeen, maar houdt een belachelijk lange loop kan zijn. Hierdoor kan bullpup pistolen gemakkelijk worden gebruikt als snipers kanonnen en CQB wapens in een keer.
 6. 6
  'De ONE situatie waarin ik zou adviseren niet te gaan met wat je persoonlijke voorkeur is LMG's (i. E M249, M60, RPD / RPK, etc). Hoewel je zou denken dat het cool om rond te lopen schieten op mensen met een wapen als dit zou zijn, het gewicht van deze wapens is gewoon te veel voor de meeste spelers effectief te gebruiken. Als u het bovenlichaam kracht om een ​​van deze meedragen voor langere tijd, met alle middelen voor te gaan. Echter, zorg ervoor dat je het gewicht overwegen voordat aankoop van een.
 7. 7
  Spelen stijl - Overweeg het type spel je gaat doen wanneer u ervoor kiest uw airsoft gun. Er zijn twee hoofdtypen van games in airsoft-CQB (close-quarters battle) en in het veld. Als je zou willen spelen CQB, moet u overwegen om een ​​pistool met een kortere loop of een opvouwbare voorraad. Als je speelveld, wil je misschien een pistool met een veel langere vat, omdat dit zal worden nauwkeuriger. Het is zeker mogelijk om een ​​lang pistool rekening CQB een spel, maar het zal de speler gemakkelijker als het pistool korter. Ook is het heel goed mogelijk en zeer gemakkelijk om een ​​kortere pistool naar een veld spel, maar je moet dicht bij je vijand te krijgen voor de schoten te zijn effectief accuraat. Er zijn twee grote takken van het spel hierboven CQB en veld, Casual en Milsim. Casual spel is in wezen de volwassen vorm van achtertuin airsoft. Hoewel niemand draait rond een binnenplaats, de sfeer is over het algemeen vrij ontspannen, en er zijn geen grote beperkingen op de versnelling. Milsim, anderzijds, veel meer restrictief wat gear. De meeste milsim gebeurtenissen zullen niet toestaan ​​dat een hoge capaciteit tijdschriften te worden gebruikt, tenzij ze worden gebruikt met een wapen dat normaal zou moeten een hoge capaciteit (dwz LMG's). Ze vereisen ook realistisch spullen, zoals een goede camouflage (teams in zowel casual en milsim spelen worden vaak toegewezen op basis van het type camouflage).
 8. 8
  Prestatie-er zijn 3 soorten airsoft wapens.
  • Hier zijn een paar soorten van airsoft wapens die anders preforms
 9. 9
  Gas / gas terugslag-deze stijl van het pistool zal waarschijnlijk gebruik groen gas of CO2-patronen, deze wapens hebben een realistische terugslag aan het, in principe elke opname die u maakt, zal het pistool terugslag als een echt pistool. De meeste gas geweren zijn pistolen, maar er zijn veel gas geweren en smg's.
 10. 10
  Lente-deze wapens vereisen geen batterijen of gas. De meeste voorjaar guns zijn pistolen of sniper rifles. U moet de aanspanning mechanisme terug te trekken vóór elke opname omdat het voorjaar is de enige drijfgas.
 11. 11
  Aeg/aep- deze wapens werken op batterijen. De meest voorkomende batterij is een 8.4v. AEGs zijn de meest voorkomende airsoft wapens te vinden, en zijn ook enkele van de hoogste kwaliteit en variatie. De meeste beginners moeten AEGs (automatische elektrische geweren / pistolen) krijgen, want ze zijn betrouwbaar en uitbreidbaar in vergelijking met GBBs (gas blowbacks).

Tips

  1. Ga met uw persoonlijke voorkeuren, maar niet zo idioot! Als je gaat een heleboel CQB te spelen, niet kopen een DildoLongRangeShooter!
  2. Vasthouden aan de betrouwbare fabrikanten! Je kunt niet fout gaan als je te kopen van de fabrikanten die genoteerd zijn.