Wkenl

Hoe te druk hebben

Heeft u pijnscheuten van schuld als je hoort familie en anderen praten over hoe druk ze zijn? Heeft u af en toe het gevoel vervelen? Wat je nodig hebt is meer business. Deze handleiding helpt u tonen de geheimen van hoge kwaliteit business.

Stappen

Hoe te druk hebben. Worden dienst-gedreven.
Hoe te druk hebben. Worden dienst-gedreven.
 1. 1
  Get vaardigheden. Je moet om te maximaliseren hoeveel mogelijkheden je hebt voor u beschikbaar. Stel doelen! Hoe meer dingen je weet hoe dat te doen, hoe drukker je kunt worden. Universiteit, technische school klassen, en on-the-job training zijn geweldige manieren om je vaardigheden te vergroten. Vaardigheden die iedereen nodig heeft zijn zeer behulpzaam, zoals computerwerk, garage, huis reparatie, home improvement, elektrische bedrading, loodgieterij, en geneeskunde.
 2. 2
  Worden dienst-gedreven. Proberen manieren die u kunt bijdragen, en andere mensen helpen vinden. Dit vereist aandacht voor wat er om je heen gebeurt, in je werk en in je vrienden 'en woont familie. Je niet probeert te zijn nieuwsgierig - je gewoon wilt zien hoe u kunt toonhoogte in en worden van de bijstand. Als je een manier kunt u helpen bij het vinden, dan bieden om te helpen!
 3. 3
  Wees betrokken bij de gemeenschap. Zitten op een bord, commissie of raad. Als je een paar treden en hebben een goede baan, zult u worden gevraagd om zitting te nemen in veel meer.
 4. 4
  Nieuwe dingen te proberen. Bijvoorbeeld: Zelfs als u er niet in geslaagd iemands website voor, het nemen van een web-site management project kan een geweldige manier om te leren over web design, een bijdrage te leveren, en blijven bezig te zijn. Beperk jezelf niet alleen om uw gevestigde vaardigheden; zoeken naar dingen die je zou willen leren, en manieren waarop je ze kunt leren door te doen.
 5. 5
  Err aan de kant van optimisme in je planning. Het is het beste om te veronderstellen dat het niet te lang zal duren als je overweegt te nemen op een nieuwe taak. Bijvoorbeeld, iemand te laten vallen uit bij de luchthaven moeten niet meer dan 20 minuten niet in ieder geval. Of het verzenden van een e-mail naar iemand - Dat moet twee minuten duren, tops.
 6. 6
  Proberen te leven naar je volledige potentieel. Je hebt vaardigheden, intelligentie, gezond verstand, en misschien een goede persoonlijkheid. Moet je zoeken naar manieren om te leven en te werken aan je volledige potentieel. Als je ooit gaat uitstekend worden beschouwd op iets, dan moet je keuzes die u laten doen dat ding te maken, en doe het goed. Dit betekent dat gebruik te maken van zo veel kansen als beschikbaar komen. Als je een kans om iets wat je zult genieten of dat zal helpen iemand anders te doen hebt, doe het dan!

Tips

 • Ga door je huis en maak een lijst van taken te voltooien door de kamer. Begin door je lijst en dingen uit het controleren.
 • Als je dat doet maak een lijst van alle dingen die je elke dag doet, dan zie je je eigenlijk meer dan geef je jezelf krediet voor doen.
 • Maak lijsten. Loop rond en houden aantekeningen van alle projecten en taken die u zou willen doen. Doe ze dan. Kansen zijn er tal van dingen die je zou kunnen of zou moeten doen, maar zijn dat niet. Vele malen hebben wij vergeten en besteden veel tijd betreuren we niet iets doen. Als uw huis is een puinhoop, uw bureau is een puinhoop of de doorzetters worden aan u voorbij, er is genoeg om je bezig te houden. Je gewoon niet te doen.
 • Probeer iets nieuws! Neem een risico, probeer dan iets dat je schrikt. Je zou verbaasd zijn wat veranderingen in je leven, misschien zelfs u...
 • Schema tijd voor verschillende projecten. De organisatie laat u meer gedaan krijgen en je zult niet overweldigd door het grote beeld als je dingen gedaan te krijgen stuk voor stuk.
 • Weersta de drang om lui. Zet de televisie uit en opstaan ​​en iets doen.
 • Gewoon open minded naar nieuwe cultuur, een aantal verschillende activiteiten.
 • Stoppen met het negeren van dingen die je niet wilt doen. Als je deed al die dingen die je vermeden je jezelf heel druk vinden. Reinig onder de apparaten, reinigen van uw bureau, noem dat lange lijst van genegeerd contacten in uw Rolodex te volgen.
 • Je zult een gevoel van vervulling vinden wanneer je afvinken items op uw lijst.
 • Gaan werken op google meer. Ja, het is leuk, maar het kan houden je erg druk, ook.
 • Krijgen die betrokken zijn bij een politieke partij. Er is veel te doen, en het neemt veel tijd!

Waarschuwingen

 • Sommige mensen zijn gelukkiger als ze niet druk Dit betekent niet dat je moet lui;. Het betekent alleen dat je graag meer ontspannen.
 • Als u te veel, kan je jezelf te druk, zonder enige tijd om gewoon te ontspannen. Dus niet nemen meer dan je aankan.
 • Na het ophalen van drukke, krijgt vaak een verveeld van het bedrijfsleven. Daarom is het altijd goed om periodiek beoordelen wat uw hart en ziel het meest geniet en voor een maximale tijd! Het is zelfs beter als het bedoeld is om maximaal mensen te helpen. Dit kan u toelaten om bezig te blijven, zelfs als je alleen bent.