Wkenl

Hoe te gezwollen vingers te verminderen

Gezwollen vingers gevolg van een verwonding of oedeem, een gemeenschappelijke medische aandoening die overtollige vloeistof zich worden opgeslagen op verschillende locaties van het lichaam, zoals de handen, voeten, enkels en benen. Oedeem worden veroorzaakt door zwangerschap, medicijnen of bepaalde medische aandoeningen, zoals nierproblemen, lymfestelsel complicaties of congestief hartfalen. Hier zijn enkele suggesties voor het verminderen van gezwollen vingers.

Stappen

Hoe te gezwollen vingers te verminderen. Train je gezwollen vingers.
Hoe te gezwollen vingers te verminderen. Train je gezwollen vingers.

Deel 1: de behandeling van gezwollen vingers

 1. 1
  Train je gezwollen vingers. Beweeg je vingers rond de pomp overtollige vloeistof terug naar het hart. Beweging veroorzaakt bloedtoevoer naar het gebied, waardoor de druk nodig is om overtollig vocht te pompen weg stimuleert. Oefeningen kan zo simpel zijn als het typen op een toetsenbord, buigen uw vingers of met behulp van uw handen aan te kleden of fix ontbijt. Elke beweging van je vingers zal verminderen zwelling.
  • Als je geen tijd voor de traditionele oefening hebben, na te denken over een snelle 15 minuten lopen een keer per dag. Wandelen op slechts 10-15 minuten is een geweldige manier om de circulatie in uw hele lichaam te verhogen. Swing of beweeg je handen op en neer terwijl je loopt.
  • Mensen die lijden aan obesitas zijn meer vatbaar voor oedeem omdat het lymfestelsel werkt trager. Zwelling kan verminderen als het lymfestelsel kicks in weer. Oefenen vaker, het plannen van een gezond dieet van fruit, groenten en eiwitten, en het drinken van meer water kan het lichaam helpen bij het verkrijgen van het lymfatische systeem draait om zijn volledige potentieel.
 2. 2
  Verhoog uw handen en vingers. Zwelling kan worden veroorzaakt door een slechte bloedsomloop of bloed dat stagneert in je handen. Het verhogen van je handen zullen eventuele geaccumuleerde bloedstroom helpen terug naar het lichaam.
  • Hef je gezwollen vingers boven je hart voor 30 minuten minstens 3 of 4 keer per dag te ernstig oedeem te behandelen. Artsen raden ook aan het verhogen van je handen boven je hart tijdens het slapen.
  • Houd uw handen en vingers verhoogde voor een korte periode van tijd om kleine zwelling te verlichten.
  • Probeer het verhogen van je handen boven je hoofd, in elkaar grijpende ze, en brengt ze naar beneden achter je hoofd. Beweeg je hoofd naar achteren en maak een beetje weerstand. Na 30 seconden, los je handen, schud ze uit, en herhaal proces meerdere keren.
 3. 3
  Wrijf je gezwollen vingers. Masseer de weefsels in de gezwollen vingers in de richting van je hart. Gebruik sterke, stevige wrijven moties. Een handmassage zal de spieren en de doorbloeding te stimuleren om je vingers, die zal helpen duwen uit de overtollige vloeistof die ervoor zorgt dat je vingers op te zwellen.
  • Overwegen om een ​​professionele hand-en voetmassage. Hand-en voetmassages kan zeer betaalbaar.
  • Geef jezelf een handmassage. Met behulp van de duim en wijsvinger van een hand, klem lichtjes maar stevig op de andere hand. Voer duim en wijsvinger van de basis van de handpalm het einde van een vinger. Herhaal dit voor elke vinger, dan schakelt handen.
 4. 4
  Draag compressie handschoenen. Compressie handschoenen druk uit te oefenen op uw handen en vingers, die het verzamelen van overtollig vocht schrikt.
 5. 5
  Beperk zout in uw dieet. Zout zorgt ervoor dat je lichaam extra water en vloeistoffen, die van invloed kunnen uw vingers vast te houden. Door het beperken van uw inname van zout, vermindert u de kans op behoud van extra vocht. Als je voelt dat voedsel is te flauw met minder zout, gebruiken andere kruiden om de smaak van uw voedsel.
 6. 6
  Handhaaf een gematigde temperatuur in uw huis of kantoor. Een gematigde temperatuur zal een betere circulatie te stimuleren. Houd de temperatuur rond je gestaag aan vinger verminderen zwelling die het gevolg is van extreme temperatuurschommelingen.
  • Studies tonen aan dat warme douches, baden en kompressen verhogen zwelling op de getroffen lichaamsdelen, waaronder vingers.
  • Blootstelling aan extreem koude temperaturen kunnen ook toenemen zwelling. Als de zwelling in uw handen wordt veroorzaakt door een blauwe plek, matige kou (zoals een icepack in doeken gewikkeld) zal de zwelling te verminderen.
 7. 7
  Neem je medicijnen. Diuretica verminderen vaak het vasthouden van vocht bij patiënten die oedeem en zwelling. Met medicatie voorgeschreven door uw arts, kan de zwelling in je vingers worden verlicht.

Deel 2: de diagnose van je zwelling

 1. 1
  Begrijp dat zwelling kan worden veroorzaakt door een aantal scenario's. Het kennen van de medische redenen achter de zwelling zal u helpen een behandeling voor uw zwelling plannen.
  • Zwelling veroorzaakt door verwonding. Letsel is een van de meest voorkomende boosdoeners. Vloeistoffen zoals bloed vormt in het getroffen gebied, waardoor zwelling. Behandel een verwonding eerst door het toepassen van koude (dit zal de bloedvaten vernauwen), vervolgens door het toepassen van warmte (dit zal helpen spoelen van de vloeistoffen).
  • Als je blauwe plekken of letsel langer dan twee weken duurt, symptomen ernstiger of frequente, of tekenen van huid-infectie ontwikkelen, praat direct met uw arts.
 2. 2
  Begrijp de andere oorzaken van zwelling. Deze scenario's zijn ook iets om op te letten.
  • Zwelling veroorzaakt door allergische reactie. Als je lichaam tegenkomt iets dat het allergisch voor, het vrijgegeven histamine in je bloedbaan. Om de zwelling te verminderen, kan antihistaminica. Als u ernstige ademhalingsmoeilijkheden na een allergische reactie ervaart, raadpleeg dan onmiddellijk een arts.
  • Zwelling veroorzaakt door obesitas. Obesitas veroorzaakt lymfestelsel van het lichaam te vertragen, resulterend in oedeem in de handen en voeten. Praat met een arts of diëtist om te komen met een gewicht-verlies plan als u denkt dat uw zwelling kan het gevolg zijn van overgewicht zijn.
  • Zwelling veroorzaakt door infectie. Uw handen zou kunnen worden ervaren carpaal tunnel syndroom of cellulitis, bijvoorbeeld. Sommige bacteriële infecties die de handen invloed krijgen in de bloedbaan en lymfeklieren, dus het is belangrijk om te praten met uw arts als u een infectie vermoedt.

Waarschuwingen

 • Zwangere vrouwen moeten altijd contact opnemen met hun arts voordat u begint met een vorm van geneeskunde aan de gevolgen van een zwelling in handen of vingers te verminderen. Diuretica worden niet aanbevolen voor vrouwen die zwanger zijn.
 • Wanneer een langdurige zwelling aanhoudt zonder reliëf of ernstige zwelling wordt geconstateerd, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts. Ernstige of aanhoudende oedeem kan een teken zijn van een veel meer ernstige aandoening, zoals een tumor, hartfalen of andere medische probleem dat onmiddellijke aandacht vereist zijn.

Dingen die je nodig hebt

 • Compressie handschoenen
 • Diuretica