Wkenl

Hoe je testosteron te verlagen

Terwijl testosteron wordt meestal gezien als een 'mannelijk' hormoon is aanwezig in het vrouwelijke lichaam. Voor vrouwen die een hoog niveau van deze stof te krijgen, de vervelende bijwerkingen die het gevolg kan verlaten veel vrouwen af ​​hoe je testosteron te verlagen om een ​​einde te maken aan vervelende of pijnlijke symptomen. Het goede nieuws is dat er een aantal opties voor het verlagen van testosteron in het vrouwelijke lichaam. Terwijl sommige medicijnen nodig en begeleiding van uw arts, kunnen andere homeopathische opties worden behandeld meteen thuis.

Stappen

Hoe je testosteron te verlagen. Kennis te nemen van uw symptomen.
Hoe je testosteron te verlagen. Kennis te nemen van uw symptomen.

Methode 1: vraag uw arts

 1. 1
  Kennis te nemen van uw symptomen. Track symptomen die kunnen worden veroorzaakt door hoge testosteronspiegel.
  • Sommige van de symptomen te zoeken onder meer acne, verhoogde spiermassa, en een verdieping stem.
  • Door het identificeren van deze symptomen heeft, kunt u uw arts te voorzien van de informatie die nodig is om de reden van uw hormonale onbalans, en de beste methode voor het verlagen van testosteron niveaus en het behandelen van eventuele andere aandoeningen te diagnosticeren.
 2. 2
  Maak een afspraak met uw arts. Als je voelt dat er een probleem is, heb je testosterongehalte getest. Uw arts zal u helpen te bepalen of er een onderliggende reden voor de wisselende hormoonspiegels.
  • Hoog testosterongehalte kan aangeven aandoeningen zoals polycysteus ovarium syndroom, of PCOS, die moet worden behandeld door een medische professional.
  • Te veel testosteron kan ook resulteren in gemiste perioden en een toename van de body har-zaken die uw arts kan u helpen aanpakken.
  • Sommige studies suggereren dat de pil testosterongehalte in het lichaam van een vrouw, dat is waarom deze pillen worden vaak voorgeschreven voor vrouwen met PCOS kan verminderen. Echter, kan de pil vervelende bijwerkingen bij sommige vrouwen leiden en ze zijn niet goed voor iedereen. Alleen u en uw arts kan bepalen of dit de beste cursus van actie voor u.
  • Een medicijn bekend als spironolacton is aangetoond drastisch verminderen testosteron bij sommige gebruikers. Om deze specifieke kwestie te behandelen, wordt een lage dosis spironolacton therapie typisch gebruikt. Dit betekent dat patiënten nemen een kleinere dosis van de medicatie gedurende een periode van zes maanden tot positieve resultaten in de hormoonspiegels te zien op de lange termijn.

Methode 2: verander je dieet

 1. 1
  Denk aan veranderingen in het dieet. Voedsel heeft een sterke invloed op hormoonspiegels, en kan testosteron niveaus natuurlijk verlagen, zonder de noodzaak voor medicatie.
 2. 2
  Knock off de snoep. Een van de makkelijkste manieren om een ​​verbetering van de hormonale schommelingen te zien is om je inname van suiker en geraffineerde koolhydraten te verminderen. Deze stoffen veroorzaken een hoge bloedsuikerspiegel, wat resulteert in hogere insuline niveaus. Hogere niveaus van insuline te stimuleren de eierstokken om meer mannelijke hormonen te produceren.
  • Door het verminderen van deze niveaus via de voeding, kan het testosteron niveau worden teruggebracht in het lichaam ook.
 3. 3
  Eet meer tofu. Het is gebleken dat tofu testosteron kan verminderen door het verhogen van het niveau van sex-hormoon-bindende globuline.
 4. 4
  Werpen wat kilo's. Studies hebben aangetoond dat wanneer uw vetinname af, dus heeft uw testosteron. Dat geldt ook voor de "goede" fat-meervoudig onverzadigd vet-dus neem het niet tot het uiterste. Maar door het verlagen van uw BMI, zult u waarschijnlijk lager uw testosterongehalte.
 5. 5
  Ga vegetarisch. Studies hebben aangetoond dat de relatie tussen voedingsstoffen en testosteron was significant lager bij vegetariërs dan bij omnivoren.

Waarschuwingen

 • Als je voelt dat er een probleem is of hormonale onbalans, het zien van uw arts is de beste cursus. U kunt ervoor kiezen om uw dieet te wijzigen, maar tenzij je weet de oorzaak, niet het symptoom, self-'medicatie' kunnen meer ernstige problemen maskeren.