Wkenl

Hoe te luchtziekte te voorkomen op een vliegtuig

Voor veel mensen, luchtziekte is een ernstig probleem dat ze elke keer als ze gaan op een vliegtuig beïnvloedt. Deze pagina vindt u een aantal van de manieren waarop mensen zich kunnen voorkomen dat luchtziekte, of het effect ervan.

Luchtziekte treedt op wanneer uw hersenen gemengde berichten, te wijten aan het feit dat je lijken te bewegen en schudden in sommige opzichten, terwijl op andere manieren lijken je om stil te zijn ontvangen.

Stappen

Hoe te luchtziekte te voorkomen op een vliegtuig. Eet niet een grote maaltijd voordat we op het vliegtuig.
Hoe te luchtziekte te voorkomen op een vliegtuig. Eet niet een grote maaltijd voordat we op het vliegtuig.
 1. 1
  Eet niet een grote maaltijd voordat we op het vliegtuig. Het eten van een grote maaltijd vlak voor uw vlucht verhoogt uw kans op het krijgen lucht ziek.
 2. 2
  Probeer te voorkomen dat het denken over het krijgen van lucht ziek. Als je dat doet, kan je jezelf ervan te overtuigen dat je ziek bent.
 3. 3
  Neem zoals dramamine of Bonine voor het opstijgen en de landing. Dit is de meest zieke deel. Geneesmiddelen om reisziekte te werk verhinderen via de verwarrende berichten die worden verzonden naar uw hersenen. Merk op dat sommige medicijnen vereisen een recept (zoals scopolamine), hoewel sommige zijn beschikbaar over de toonbank (OTC).
 4. 4
  U kunt ook acupressuur polsbandjes bij uw plaatselijke apotheek, hoewel het bewijs rond effectiviteit acupressuur is niet helemaal sluitend.
 5. 5
  Probeer te blijven in je stoel zoveel mogelijk. Zitten in een stoel betekent dat plotselinge bewegingen van het vliegtuig zal je invloed minder. Hierdoor zal minder verwarrende worden verzonden naar de hersenen, omdat dat het lichaam niet merkt zoveel beweging.
 6. 6
  Vermijd het lezen op het vliegtuig als het maakt je ziek voelt. Veel mensen vinden dat het lezen op het vliegtuig maakt ze misselijk. Als gevolg hiervan, kunt u voorkomen dat het lezen tijdens de vlucht. Maar voor mensen die niet zijn voorzien van zieken, het lezen eigenlijk doodt verveling.
 7. 7
  Probeer te zitten in de buurt van de vleugels van het vliegtuig. In de buurt van de vleugels van het vliegtuig is stabieler, dus er is minder schudden om je hersenen verwarrende signalen te versturen. Als er is schudden van je hersenen kan verwarrend signalen te wijten aan het feit dat uw gezicht niet bewegen kan blijken te ontvangen, maar dat voel je je beweegt.
 8. 8
  Wennen aan beweging voor de vlucht. Sommige mensen hebben verklaard dat door deel te nemen aan activiteiten zoals springen op een trampoline in de tijd vóór de vlucht, kan je meer gewend aan beweging, en als gevolg daarvan niet worden beïnvloed door de ziekte zo veel. U moet de motie gebaseerde activiteit vele malen te herhalen voordat je het effect merkt echter.
 9. 9
  Gebruik scopolamine pleisters. Ze zijn weinig plekken die je draagt ​​achter uw oor, maar dit wordt niet gebruikt voor kinderen onder de 12. Bijwerkingen kunnen zijn: slaperigheid, droge mond en wazig vision.q
 10. 10
  Kauwen op verse munt kauwgom. Dit zal je geest uit het feit dat u zich misselijk voelt en zich concentreren op de smaak en kauwen. De Gum methode werkt ook in auto's, bussen en touringcars.

Tips

 • Probeer na te denken over iets niets met ziekte lucht om te stoppen met jezelf te denken over luchtziekte, alsof je ergens je houdt (bv. het strand).
 • Voor mensen die bang zijn om te vliegen, omdat ze zich zorgen maken en krijg hoogtevrees, kijken naar het vliegtuig opstijgen. Dit zal u laten zien wat er echt gaande is.
 • Probeer te denken over iets anders. Als je een kind bent, probeer te denken aan een verhaal in je hoofd, kijk uit naar het vliegtuig lollies, denk aan een soort van papier spelen, of maak een tekening. En als je het land, dat is natuurlijk iets om naar uit te kijken, omdat je wordt afstappen van het vliegtuig!
 • Als je gaat op een lange vlucht, zou het vliegtuig hebben meestal een soort van entertainment, zoals een persoonlijke televisie waar je spelletjes kunt spelen, kijken dagelijks tv-programma's en recente films. Profiteer van deze en krijg je geïnteresseerd in een film of voorstelling. Op deze manier zult u uw huidige plaats vergeten.
 • Eet altijd een lichte maaltijd voordat je op een vlucht. Keuzes omvatten crackers, een stuk fruit, olijven of zuigen op een. Als je eet crackers, probeer gewoon crackers te eten, niet kaas of pindakaas, want de vlakte crackers heeft geen invloed op je maag zo veel.
 • Als het vliegtuig begint te gaan op en neer en je ziek voelen, proberen en ga op en neer met het. En proberen om te zitten bij het raam kant!

Waarschuwingen

 • Denk niet of zorgen te maken over het krijgen van ziek omdat het uw kansen op het krijgen van het zal toenemen.
 • Medicatie kunt u bijwerkingen die kunnen uren duren geven. Raadpleeg een arts voordat u een medicijn, vooral scopolamine.
 • Ga niet op een lege maag, of een volle maag. Eet een lichte maaltijd voor het nemen van de vlucht. Zie rubriek Tips voor het kiezen van een lichte maaltijd.