Wkenl

Hoe te indigestie genezen

Indigestie is een onaangenaam gevoel in de borst veroorzaakt door een overmaat zuur in de maag. Vaak wordt indigestie, ook bekend als brandend maagzuur en dyspepsie, veroorzaakt door overmatig eten of het eten van gekruid voedsel. Daardoor indigestie maakt het functioneren en slapen bijna onmogelijk vanwege de toenemende branderig gevoel. Als u op zoek bent naar indigestie genezen, probeer dan een van de volgende suggesties.

Stappen

Hoe te indigestie genezen. Vermijd slapen plat op je rug als je last hebt van indigestie.
Hoe te indigestie genezen. Vermijd slapen plat op je rug als je last hebt van indigestie.
 1. 1
  Vermijd slapen plat op je rug als je last hebt van indigestie. Als u ervoor kiest, in plaats daarvan, om uw hoofd verheffen, terwijl u slaapt, zal het gevoel van zure reflux te verminderen. Dit komt omdat de verhoogde positie stopt het zuur van stijgende naar je borst.
 2. 2
  Kauwen op maagzuurremmers over-the-counter te helpen kalmeren elke indigestie veroorzaakt door te veel gas of zure reflux. Met zoveel opties op de markt, moet je in staat zijn om een ​​die indigestie snel vermindert vinden.
 3. 3
  Kiezen voor thuis remedies te helpen verlichten het ongemak van indigestie. Je moet eerst contact op met uw arts voordat u probeert deze of andere indigestie thuis kuren.
  • Probeer het drinken van een glas warm water vermengd met 1 theelepel. van zuiveringszout en een scheutje citroensap. Dit brouwsel moet helpen bij het neutraliseren van een zure maag. Merk op dat deze oplossing niet worden gebruikt op een regelmatige basis, omdat het bicarbonaat is niet tot een natriumarm dieet. Daarnaast kan zuiveringszout worden schadelijk voor de maag, dus controleer eerst met uw arts alvorens te kiezen voor deze remedie.
  • Overweeg een kopje kamille of muntthee te helpen bij het oplossen van het gevoel van indigestie. Dompel het theezakje van uw keuze in een kop kokend water, en laat je thee te brouwen gedurende 10 minuten. Drink je thee langzaam.
  • Maak een 4-seed Aziatische mix om op te kauwen die genezen maagzuur veroorzaakt door extra gas zal helpen. Combineer een mix van anijs, dille, venkel en karwij zaden in gelijke 1 tl. porties. Meng de mix samen voordat langzaam kauwen ongeveer 1/2 theelepel. tegelijk.
  • Calm indigestie door het eten van enkele gekonfijte gember. U kunt deze candy vinden bij supermarkten of reformwinkels. Dit is ook een goede oplossing voor kleine kinderen.
 4. 4
  Poging om maagzuur ongemak verhelpen door het leren van de beste manieren om dit te voorkomen. Bijvoorbeeld, verbruiken een glas warm water vermengd met 1 theelepel. elk van appel cider azijn en honing 30 minuten voor het eten van uw maaltijd. Daarnaast kan u voorkomen dat het eten van het voedsel dat je indigestie veroorzaken, zich te onthouden van het eten van meer dan, stoppen met trainen direct na het eten en stoppen met roken.
 5. 5
  Contact op met uw arts als uw indigestie aanhoudt. Je moet niet consistente gevoelens van pijn te negeren in de borst, vooral als het gepaard gaat met zweten, kortademigheid en misselijkheid. Uw symptomen kunnen worden geassocieerd met een meer ernstige aandoening.