Wkenl

Hoe maak je een draaiende catleap doen

Je hebt waarschijnlijk nooit gedacht dat je kon springen van gebouw naar gebouw als een actieheld. Het goede nieuws is dat je niet onzichtbaar veiligheid touwen of een stunt double om dit voor elkaar nodig. Een toewijding aan Parkour, veel oefenen, en bijzondere aandacht voor veiligheid kunt heb je richels springen alsof de zwaartekracht niet bestond!

Stappen

Hoe maak je een draaiende catleap doen. Begint te lopen in een tempo dat geeft je genoeg vaart om de afstand te springen.
Hoe maak je een draaiende catleap doen. Begint te lopen in een tempo dat geeft je genoeg vaart om de afstand te springen.
 1. 1
  Begint te lopen in een tempo dat geeft je genoeg vaart om de afstand te springen.
 2. 2
  Opstijgen door meer dan over te springen. U wilt hoog genoeg dat als je de muur mist, val je rechtdoor in plaats van naar beneden dan raakte de muur met de voorzijde van uw lichaam.
 3. 3
  Gebruik je lichaam om "zwemmen" in de lucht als je voelt zo geneigd. In deze foto, wordt een dubbele trap gebruikt, die lastig in kleinere ruimtes zijn. Hoe u ervoor kiest om uw lichaam tijdens de sprong te verplaatsen is een kwestie van persoonlijke voorkeur.
 4. 4
  Schop je been (s) naar voren als u in de buurt van de muur te helpen verminderen de kracht waarmee je de muur vooruit te raken.
 5. 5
  Grijp de rand tegelijkertijd je been aan de muur. Als de muur je kat springen om heeft zeer weinig verschil in de hoogte op het platform dat u nam van, is het soms beter om te landen met je benen eerst, dicht bij de top van de muur. Dan vertraag de grijper door een fractie van een seconde, waardoor je lichaam een ​​beetje naar beneden vallen van de muur.
 6. 6
  Zet je schrap voor de botsing. Wanneer het momentum volgt je grab, laat je lichaam hangen laag en slingeren om een ​​deel van de schok op te vangen. Zorg ervoor dat de eerste etappe aan de muur te raken is buiten je lichaam, niet gevouwen tegen je borst, of anders zult u ernstig gewond uw knie.
 7. 7
  Gebruik uw favoriete klimmen techniek om op te staan ​​van de muur en blijven draaien.

Tips

 • Enkel strekt zijn nuttig voor de minder flexibele voordat u begint.
 • Beginnen met oefenen tussen richels die de in de nabijheid tussen hen hebben, zodat als je valt, je niet ver zult vallen.
 • Zorgvuldig te observeren de omgeving om te controleren of er geen andere "gevaar" spots.

Waarschuwingen

 • Dit is een van de meest bedreigende beweegt vanwege de kopregel start naar een wand.
 • Aandacht te schenken aan uw timing van de sprong te oefenen voordat u daadwerkelijk voorvormen de verhuizing, zal dit u verlagen kans op het maken van een pijnlijke vergissing.
 • Probeer dit niet zelf wanneer je alleen bent, kunnen ernstige verwondingen ontstaan.