Wkenl

Hoe maak je een lacrossestok rijgen


Rijgen een lacrossestok door jezelf is een belangrijk onderdeel van het verbeteren van uw lacrosse vaardigheden als je werken aan professionele lacrosse spelen. Deze tutorial legt het proces betrokken zijn, zodat u deze zelf kunt oefenen en laten het team hoe ver je bent gekomen!

Stappen

Hoe maak je een lacrossestok rijgen. Vouw de bovenste rij van gaas over de tweede rij.
Hoe maak je een lacrossestok rijgen. Vouw de bovenste rij van gaas over de tweede rij.

Rijgen een top touwtje

 1. 1
  Vouw de bovenste rij van gaas over de tweede rij. Doe dit zoals getoond in de afbeelding.
 2. 2
  Rijg de bovenste koord door het bovenste gat in de zijwand. Dan zet het koord door de eerste mesh gat in de eerste rij.
 3. 3
  Loop de bovenste snaar terug via dezelfde top zijwand gat. Dit zal ervoor zorgen dat het gaas is zo strak mogelijk zit aan de zijwand.
 4. 4
  Controleer de pasvorm in dit stadium. Deze afbeelding laat zien wat de lacrosse snaar zou moeten uitzien nadat u het hebt doorgelust.
 5. 5
  Voer de bovenste koord door de eerste grote gat.
 6. 6
  Loop de bovenste snaar terug rond en komen door de tweede mesh gat. Echter, dit keer blijf aan de rechterkant van het gaas gat.
 7. 7
  Wikkel rond de top string en zet de bovenste koord door de derde mesh gat. Trek niet te strak want je moet om ruimte te laten voor de volgende stap.
 8. 8
  Breng terug de top koord door het grote gat in de lacrosse hoofd.
 9. 9
  Trek de bovenste touwtje door de lus en trek het strak.
  • Herhaal dit drie keer.
 10. 10
  Wikkel de bovenste koord rond het bovenste gat van de zijwand en onder de laatste mesh gat.
 11. 11
  Neem de bovenste snaar en leid deze door hetzelfde gat. Trek het strak en.
 12. 12
  Controleer uw werk tot nu toe. Je hebt de top snaar, dat is het moeilijkste deel van rijgen een lacrossehoofd afgerond.

Rijgen de zijwand van een lacrossestok

 1. 1
  Plaats de zijwand koord door de zijwand gat net onder de top string. Trek vervolgens de zijwand koord door de volgende mesh gat van boven naar beneden.
 2. 2
  Neem de zijwand string en plaats het door de volgende mesh gat.
 3. 3
  Plaats de zijwand koord door de volgende zijwand gat en draai.
 4. 4
  Herhaal de vorige twee stappen, maar sla een zijwand gat.
 5. 5
  Herhaal de vorige stap.
 6. 6
  Verander de aanpak van het voorgaande stappen op dit punt. In de bovenstaande stappen, wordt het gaas getrokken zo strak mogelijk, de bal geven een knallend effect wanneer je schiet of gooi. U hoeft niet dat deze laag op de zijwand, dus plaats de zijwand koord door de volgende mesh gat maar door de bodem.
 7. 7
  Overslaan een zijwand gat en plaats de zijwand koord door het volgende gat. Trek vervolgens aan te scherpen. Herhaal de laatste stap en deze stap voor de komende drie gaten in de zijwand, maar geen gaten niet overslaan, want dit zal de zak te laag zijn in het gaas. Lage zakken zijn goed voor wiegt een hand, wat handig is als je een aanval man.
 8. 8
  Plaats de zijwand koord door de laatste mazen gat en het koord door de laatste zijwand gat. Trek vervolgens strak en maak een knoop.
  • Nu heb je de zijwand van een lacrosse stok geregen.

Rijgen de onderste snaar van een lacrossestok

Er zijn veel verschillende manieren om de bodem string string, maar sommige mensen willen hun bottom touwtje trekken zo strak mogelijk. Dit helpt te overwinnen eventuele regen problemen, zoals een te vochtig gaas doorzakken.

 1. 1
  Bind het ene uiteinde van een koord en plaats het door de meest linkse gat, vervolgens door een maas opening van uw keuze. Kies een mesh rij vrij ver naar beneden, is het aanbevolen dat je telt 20-22 rijen naar beneden.
 2. 2
  Rijg het koord door naar de andere kant.
 3. 3
  Plaats de onderste koord door het laatste gat aan de rechterkant en vervolgens knoop het koord. Je bent nu klaar met de onderste snaar van een lacrosse stick.

Breaking in nieuwe mesh

 1. 1
  Breken in nieuwe mesh door beukende de hiel van je voet in de maas. Deze techniek is effectief voor het breken sticks inch Nadat u de nieuwe maas hebben gebroken in, draai de zijwanden en de bodem string. Spitsbektang zijn goed om dit te doen.

Schieten strings

 1. 1
  Kijk of je ze nodig hebt. Niet alle mazen komen met schieten strijkers ingebouwd Als dat het geval is, moet je je eigen kant. U kunt gebruik maken van nylon veters. Dikker is beter.
 2. 2
  Beveilig een uiteinde. Loop de schietpartij koord door de mazen in de buurt van een zijwand, met een einde aan de voorkant, en een uiteinde in de rug.
  • Trek de snaren, zodat ze zelfs.
 3. 3
  Weave de schietpartij string. Duw de achterklep koord door het gaas aan de voorkant, en vervolgens de voorzijde string naar de achterkant.
  • Herhaal het weefproces over de mand. Wanneer u de andere kant te bereiken, zet de koord door de zijwand, en leg een knoop om het te beveiligen.
  • Voeg 2 meer, en je bent good to go!

Dingen die je nodig hebt

 • Lacrosse mesh
 • Zijwand strings
 • Lacrossehoofd
 • Schaar
 • Aansteker voor rafelige touwtjes na wordt gesneden