Wkenl

Hoe te lopen zonder moe te worden

Zoals we allemaal weten, hardlopen is een zeer belangrijke vaardigheid die iedereen moet kunnen doen. Het is een geweldige manier om af te slanken, en houd jezelf gezond hart. Het is ook goed in geval van nood: je weet nooit wanneer je zou moeten lopen van een wild dier-of een deur-aan-deur verkoper.

Het nadeel van al dat lopen is dat het moeilijk is om door te gaan! Soms krijg je zo moe dat je lichaam alleen maar wil om te stoppen, en vallen gezicht eerst op de grond. Dit artikel zal uw lopende vaardigheden te verbeteren in het algemeen-en als je een goede loper, laten we u zien hoe u nog sneller gaan!

Stappen

Hoe te lopen zonder moe te worden. Gehydrateerd te blijven.
Hoe te lopen zonder moe te worden. Gehydrateerd te blijven.
 1. 1
  Opwarmen. Voordat u enige vorm van lichaamsbeweging of hardlopen te beginnen, altijd op te warmen. Dit zal je hersenen dat je op het punt om een ​​aantal ernstige oefening te doen, en stretch je spieren, zodat ze maximale efficiëntie kunnen bereiken vertellen. Een goede warming-up begint met rekken en strekken van de benen, voor het uitvoeren, is het meest effectief.
 2. 2
  Gehydrateerd te blijven. Je lichaam heeft water nodig om te overleven, en het bedrag dat u moet drinken is ongeveer 8 glazen per dag. Voordat u uw run beginnen, hebben minstens een van die bril, en als je een flesje water, vul het op en breng hem mee te nippen langs de weg.
 3. 3
  Ren naar de muziek. Het maakt je wilt dansen, toch? Het is het ritme dat gaat je krijgt, dus gebruik het in uw voordeel. Vind de ritmes en melodieën die je energie geven, kopieer ze naar je iPhone, plug in die oordopjes, en ga aan de slag.
 4. 4
  Niet alleen sprint voor de finish. Wanneer je begint je run, gewoon joggen. Vind uw tempo, en op te bouwen tot je bereikt uw doelgroep hartslag. Zodra je dit hebt, moet je in staat zijn om 400 meter gemakkelijk joggen zonder moe te worden. Als je uiteindelijk voel adem, vertragen tot een jog opnieuw, totdat je lichaam zich beter voelt. Hebben een lange koel drankje van water te verversen, en niet stoppen totdat je je doel hebt bereikt. Zodra je kunt joggen zonder moe, voeg dan beetje snelheid. Ga niet te snel gaan.
 5. 5
  Ademen. Zorg ervoor dat je inademt zo diep mogelijk in door je neus en adem uit op een gecontroleerde manier door je mond.
 6. 6
  Blijven gaan! Zodra je moe laat het niet te stoppen. Je bent zo veel sterker elke dag, en elke keer dat je vlak langs vermoeidheid draaien..
 7. 7
  Afkoelen. Zoals u afbouw uw looppas, maken de laatste 10-15 minuten een vertraging periode, geleidelijk vertragen uzelf op een wandeling. Wanneer u joggen sessie bent voorbij is, doe wat koele downs stukken en lichaamsbeweging. Dit zal helpen uw lichaam niet zo vermoeid als het anders zou kunnen zijn.
 8. 8
  Neem een pauze. Niet elke dag lopen of je jezelf te slijten, zowel fysiek, als mentaal. Neem een ​​dag vrij om te ontspannen, of werken aan je buikspieren.
 9. 9
  Blijf geconcentreerd en gemotiveerd. Zeg tegen jezelf dat je dit kan doen en zal dit doen door het einde. Breng een vriend mee te lopen met je mee.
 10. 10
  Blijf gezond. Zo veel als calcium en vitaminen mogelijk. Je hebt gezond en in goede vorm te lopen te zijn. Ga gemakkelijk op de junk food; stok met magere of 2% melk, drink veel water, eet veel groenten en fruit (een goed uitgebalanceerd dieet helpt). Neem diep adem. Hou van het leven.

Tips

 • Gebruik je armen om je te helpen uitvoeren. Curve je handen om jezelf te trekken, en ze niet rechtstreeks door uw taille te verlaten. Dit zal je vertragen.
 • Als je gaat om lange afstanden te lopen, begin dan niet te snel want dit wil je band snel uit. Probeer in plaats daarvan naar een gestaag tempo te behouden totdat u vertrouwd bent. Dan kunt u langzaam verhogen van uw tempo weinig bij beetje.
 • Gebruik je adem om u te helpen jezelf tempo. Voorbeeld: 2 korte ademhalingen in en 2 korte pufjes uit. Proberen te helpen tempo jezelf door te stoppen om te ontspannen.
 • Breng een fles water voor het geval, maar niet te veel drinken of je ziek.
 • Deelnemen aan sporten zoals voetbal, honkbal of basketbal. Alles wat met veel aërobe oefening zal u helpen!
 • Probeer je best, proberen om je timings te verbeteren wanneer u rent.
 • Koude melk en een koude douche in de ochtend wordt u wakker! Warme melk 's nachts produceert chemische stoffen die helpen bij het slapen.
 • Stop er niet te veel druk op jezelf. Hardlopen moet leuk zijn!
 • Hebben een doel en denk aan de toekomst.
 • Elke week of zo, probeer de snelheid toe te voegen aan uw joggen ofwel als het lopen op de loopband of als u het nemen van een snelle jog rond het blok.
 • Als het je eerste keer, dan is het goed om te stoppen. Maar uw eerste jog zal altijd de snelste en de langste is. Zodra je weer gaan joggen, zal je niet zo lang als de eerste keer, dus maak uw eerste jog moeite waard voordat je rust.
 • Adem in door je neus en uit door je mond.
 • Adem niet uit je mond te veel, zal je keel droog te krijgen en je zult een harde tijd ademhaling die je zal vertragen hebben. Probeer in te ademen door je neus en uit door je mond.
 • Luister naar muziek met de maatslag om u te draaien in een gestaag tempo.
 • Als ontspanning of het nemen van een pauze, probeer dan kleine 5 minuten warming-ups om het uur.
 • Tijdens het hardlopen haal diep adem.

Waarschuwingen

 • Altijd warm-up en cooling-down. Als je dat niet doet, kan het je lichaam in shock. Op zijn minst, het gaat om u te laten weten dat je niet waarderen springen in een oefening routine.
 • Als je te moe, neem een ​​water-break en continue.
 • Wees voorzichtig. Hardlopen in warm / heet weer kunt u een zonnesteek te geven!
 • Als u ademhalingsproblemen zoals astma hebt, dan moet je extra te zorgen dat u kunt lopen met afstanden en snelheden die comfortabel voor u maken. Als je duw jezelf te hard, kan uw astma leiden dat u flauwvalt of hebben een ernstige astma-aanval. Zorg ervoor dat u uw inhalator of een andere medische zaken met u te allen tijde voor het geval u ze nodig hebt tijdens het hardlopen.
 • Drink water voor, tijdens en na het uitvoeren of doen alle oefeningen.