Wkenl

Hoe te oud te worden zonder het gevoel te oud


Als je gaat zitten in het ziekenhuis wachtkamer, wachten op de baby om geboren te worden, je terugdenkt aan de dag wanneer u uw eerste kind had. Nu, hier ben je, kijken uit naar uw eerste grote-grand kind. Het is verbazingwekkend hoe de tijd vliegt voorbij, en terugkijkend kunnen achterlaten als u oude gevoel! Maar gewoon omdat je hebt enkele decennia achter je betekent niet dat je hoeft te oud te voelen. Hier is hoe te jong in geest en ziel te blijven.

Stappen

Hoe te oud te worden zonder het gevoel te oud. Houd leeftijd in perspectief.
Hoe te oud te worden zonder het gevoel te oud. Houd leeftijd in perspectief.
 1. 1
  Houd leeftijd in perspectief. Denk nooit van leeftijd als alles maar gewoon een nummer. Er zijn een aantal dingen in het leven hebben we geen controle over, zoals toen we geboren werden. Leeftijd is niet meer dan een bijkomstig detail, zoals de kleur van uw ogen, of de namen van je ouders, het definieert niet wie je bent. Er zijn andere dingen die te doen - die dingen die we hebben controle over, zoals hoe we denken en wat we doen.
 2. 2
  Leven en genieten van elke dag. Er is altijd iets positiefs of iets om naar uit te kijken elke dag. Geniet van de stralende op uw planten, of je gaat zien. Kijk uit naar het lezen van een goed boek, of een ontmoeting met vrienden voor de lunch. Als je eenzaam voelt, ga dan naar de bibliotheek. Het is een geweldige plek om te ontmoeten en te praten met mensen die een vergelijkbaar belang. Omring jezelf met, zelfs als je zou ze nooit meer zien. U kunt dit doen bij een supermarkt, of zelfs een warenhuis of.
 3. 3
  Verspil geen tijd te denken dat je bent te oud om dit of dat te doen. Zolang u uw gezondheid, kunt u zo ongeveer alles wat je een interesse in het doen vinden doen. Als u nog nooit gebruik gemaakt van een, een kopen! Leren hoe het te gebruiken. Als u vindt het interessant genoeg is, leren hoe ze werken en hoe ze problemen op te lossen of te programmeren! U zult merken dat u de hele wereld hebben gebracht in uw kamer, en misschien enige kennis die je zal redden van geld en maak je jonger voelen. Gewoon leren van nieuwe dingen die je niet hebt geleerd voor, maak je geen zorgen als het te "jong," niets is.
 4. 4
  Zorg goed voor je lichaam. Neem vitamines en eet gezond. Oefenen op een van beide een sportschool of thuis. Dansen op de muziek op een cd, als je lichaam bewegen is groot. Hier krijg je een volledige fysieke en bezoek uw tandarts minstens een keer per jaar.
 5. 5
  De oefening aspect is van vitaal belang. Ons lichaam nodig heeft om te bewegen. Ze moeten ook ten volle bereik en vermogen elke dag. Tai Chi is een goede vorm van beweging die deze hele lichaam activiteit zal zorgen, maar het is niet voor iedereen. Ontdek fysieke activiteiten te vinden die u laten genieten, maakt je een goed gevoel na het oefenen, en dat je kunt elke dag doen. Wandelen en zwemmen zijn ook uitstekende mogelijkheden.
 6. 6
  Niet terug te kijken. Maak je geen zorgen over wat er is gebeurd in het verleden. Leef alleen voor vandaag. Het een ding dat niemand kan veranderen, is het verleden. Wat er is achter de rug. De toekomst is nog niet gekomen, dus alles wat we hebben is vandaag de dag. Dus geniet van vandaag, laat het verleden gaan, en plannen voor de toekomst.
 7. 7
  Houd je geest alert. Doen, een nieuwe taal leren, of het nemen van een hobby je was altijd te druk voor. Oefening een open geest. Word vrijwilliger editor op websites. Door vrijwilligerswerk tijd om een ​​wiki zul je online ontmoet andere medewerkers en houd je vermogen tot schrijven scherp, terwijl het helpen van anderen krijgen gratis kennis. U kunt uw kennis ook delen via diverse fora.
 8. 8
  Blijf op de hoogte van het nieuws. Door dit te doen, je altijd in staat zal zijn om te praten met de meeste mensen. Wees op de hoogte van wat nieuw is in de politiek, mode, en / of computers. Meer informatie over de nieuwe methoden van behandelingen en de nieuwe medicijnen beschikbaar, zodat u uw familieleden, die misschien de informatie die nodig kan adviseren.
 9. 9
  Vind manieren om te communiceren. Zelfs zonder goede vrienden of familie rond, zijn er veel mogelijkheden om nieuwe mensen te praten. Staking van een gesprek met mensen die je ontmoet in de supermarkt. Begroet mensen die je op straat passeren, en vraag hen hoe ze doen. Je zult versteld staan ​​hoe verfrist met een vriendelijk woord aan een vreemdeling voelt u zich.
 10. 10
  Optimistisch te zijn. Probeer te denken negatieve gedachten te vermijden want het zal je geen plaats, behalve verdriet. Bijvoorbeeld, proberen te achterhalen waarom een ​​partner stierf en liet je alleen zal alleen brengen tranen in je ogen. In plaats daarvan, herinneren ons allemaal de prachtige jaren die u hebt gedeeld, en hoe je zowel bracht zulke prachtige kinderen in deze wereld. Ga naar buiten met een glimlach op je gezicht, en geniet van de rest van je leven zo goed als je kunt. Er kan zelfs een nieuwe stuurman op de horizon zijn. Je weet maar nooit!
 11. 11
  Doe elke dag iets anders. De lokale kranten hebben meestal een wekelijks schema van activiteiten. Vinden die u zou genieten en ga ervoor! Misschien is het museum of een bloemenshow kan uw fantasie prikkelen deze week.
 12. 12
  Word lid van een groep, club, of vrijwilliger in een bibliotheek of senior center. Neem danslessen. Stijldansen is terug, en denk maar aan hoe groot je zou voelen dansen de Cha Cha nogmaals, als je deed in je jeugd. Ga naar bingo avond bij uw plaatselijke buurthuis. Maak kennis met gelijkgestemde mensen, en helpen die minder geluk hebben dan jezelf. De meeste van alle, veel plezier doen.
 13. 13
  Volg je droom. Kijken naar iets wat je altijd al wilde doen of deden aan de kant en de liefde doen, vragen of het een nieuwe carrière kan worden. Veel grote schilders begon niet tot hun jaren zestig, zeventig of tachtig. Pensioeninkomen kan worden startkapitaal voor een nieuwe onafhankelijke business. De kunsten zijn een goede richting op vele manieren, omdat het inkomen na pensionering kan u ondersteunen terwijl u het vak te leren, maar er is geen leeftijdsdiscriminatie betrokken.

Tips

 • Het verschil tussen een kwieke "oudje" en een non-spry "oudje" is fenomenaal. Blijf flexibel en springlevende door het lopen 20 minuten per dag en opnieuw denken dat lift. Trappen zijn een prachtig ding. Dus is yoga les.
 • Selecteer een karaktertrek om aan te werken voor het jaar, bijvoorbeeld, het overwinnen van een korte bui, steeds een betere luisteraar, enz.). Dan, volgend jaar, als je terug kijkt, je voelt je echt volbracht, je bent niet dezelfde persoon!
 • Blijven dingen die je gebruikt om te doen - fietsen, kamperen,, dansen, of kanoën. U kunt nog steeds doen ze!

Waarschuwingen

 • Bezoek uw tandarts minstens een keer per jaar, indien nodig vaker. Tandvleesontsteking en gaatjes kan veroorzaken lichamelijke ziekten, dus zorg voor je tanden, floss dagelijks, borstel twee keer per dag, gebruik maken van een water-pic voor sterker tandvlees. Alles wat je doet om jezelf gezonder te maken zal een jaar van add goede gezondheid aan je.
 • Raadpleeg uw arts ten minste eenmaal per jaar. Als je dat niet doet, kan je spijt van krijgen. Preventieve keuringen zijn beschikbaar, maar je kunt ze niet krijgen als je niet een bezoek aan uw arts voor een check-up.

Verwante google's