Wkenl

Hoe je losse nekvel vast

Een van de meest duidelijke tekenen van veroudering is het gebrek aan stevigheid in de huid. Naarmate we ouder worden verliest onze huid de elasticiteit die het had in onze jongere jaren, en dit veroorzaakt het te los te worden en verschijnen uitgezakt. Dit is vaak het duidelijkst op het gezicht en hals. Er zijn veel mensen die ervoor kiezen om te gaan op de chirurgische route om dit probleem op te lossen, maar dit komt met risico's, en is ook te duur voor de budgetten van veel mensen. De beste alternatieve methode aan te scherpen en til nekvel is om oefeningen te doen en te proberen verschillende niet-chirurgische cosmetische behandelingen die hieronder worden beschreven.

Stappen

Hoe je losse nekvel vast. Vermijd plotselinge gewichtstoename of-verlies.
Hoe je losse nekvel vast. Vermijd plotselinge gewichtstoename of-verlies.
 1. 1
  Oefenen. Deze oefeningen zijn een goede mix van stretching en het uitwerken van uw nek en lagere gezichtsspieren. Ze moeten een of twee keer per dag herhaald worden, en moet een deel van uw dagelijkse routine geworden. Door het doen van hen regelmatig voor de rest van je leven, zal je nek sterker en flexibeler worden, zodat het minder snel beschadigd raken of gewond. Wat meer is, heb je een stevigere nek hebben met minder hangende huid!
  • Plaats een hand op je voorhoofd. Duw je hoofd tegen het zonder ze te laten vooruit gaan. Je moet je nek spieren voelen werken. Houd deze positie gedurende ongeveer 10 seconden. Vervolgens greep uw handen achter je hoofd en duw naar achteren om de druk te creëren, en nogmaals ingedrukt voor ongeveer tien seconden.
  • Ga zitten met een rechte rug. Til je hoofd naar achteren, zodat uw kin wijst naar het plafond met je lippen gesloten. Vervolgens maak je een kauwende beweging met je mond. Je zult je nek voelen en gezichtsspieren wordt gewerkt. Herhaal ongeveer 20 keer.
  • Dit is vergelijkbaar met het bovenstaande. Weer zitten met een rechte rug, til je hoofd, zodat je kin wijst naar het plafond met uw lippen op elkaar. Maar deze keer, steenbolk je lippen in een soort kussen beweging, zal dit zo effectief als oefening twee te voelen, maar het werken verschillende delen van je nek en gezicht.
  • Wees voorzichtig met deze, kan het je nek stam. Liggen op het bed met je hoofd opknoping over de rand. Langzaam en voorzichtig til je hoofd omhoog naar je romp, met behulp van je nek. Langzaam en voorzichtig zakken weer naar beneden. Herhaal dit ongeveer 5 keer, maar zorg ervoor dat je onmiddellijk te stoppen als u pijn voelt.
 2. 2
  Vermijd plotselinge gewichtstoename of-verlies. Gewichtstoename zal ertoe leiden dat uw huid te rekken, alsmede deze, de nek is een van de meest waarschijnlijke plekken dat je gewicht zult krijgen, waardoor een dubbele kin, en laat u met een losse huid als je het gewicht te verliezen. Plotseling gewichtsverlies niet geef je huid de tijd om te passen en zal laten kijken en voelen los. Je moet geleidelijk gewicht te verliezen om dit te voorkomen.
 3. 3
  Probeer crèmes. Veel verschillende soorten huidverstrakking crèmes zijn beschikbaar. Huidverstevigende crèmes zijn vaak zeer rijk aan vocht, om diep hydrateren de huid, waardoor rimpels en het voorkomen van verdere schade. Zorg ervoor dat u probeert verschillende producten totdat je moet toch wel goed voor u, wat werk door het aandraaien van de buitenste lagen van de huid, terwijl anderen mollige hen te verzachten van de rimpels. Sommige bevatten ingrediënten die de bloedstroom naar gezichtshuid cellen te stimuleren. Sommige werken over een lange periode van tijd voor langdurige resultaten, anderen werken als een korte termijn quick fix. Er is veel om uit te kiezen dus zorg ervoor dat je rond te kijken.
 4. 4
  Overweeg chirurgie. Hoewel veel zou vermijden, chirurgie is een optie. Echter, zoals met alle cosmetische chirurgie, zorg ervoor dat u zich volledig bewust zijn van de risico's, krijgen de juiste nazorg die u nodig heeft, dat je gaat door een vertrouwde chirurg en bedrijf, en dat u uw procedure te begrijpen. Veel mensen kiezen voor deze route vanwege de snelle en moeiteloze resultaten, terwijl velen ervoor kiezen om hun nek vast de natuurlijke manier als gevolg van de risico's en kosten.

Tips

 • Als je een roker bent dan! Roken veroorzaakt vroegtijdige veroudering en uitdroging, evenals waardoor u veel giftige stoffen die uw huid beschadigen.
 • Dragen UV-bescherming om schadelijke stralen die na verloop van tijd kan versnellen het verouderingsproces.
 • De oefeningen zullen alleen effectief zijn als regelmatig gedaan. Ze nemen niet meer dan 5 minuten, dus makkelijk in te passen in je dagelijkse routine moeten zijn.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig bij het uitoefenen van je nek, het is een gevoelige en delicate deel van het lichaam, en kan beschadigd raken wanneer gespannen. Gewoon zorgen dat je het niet meer doen, en dat je niet duw jezelf te hard. Als u pijn voelt, stop dan.