Wkenl

Hoe te proberen om een cheerleader te zijn

Is er een grote juichen auditie komen en je wilt uitproberen voor het? Hier is hoe je best te doen en, met een beetje geluk, krijgen een plaats in de ploeg.

Stappen

Hoe te proberen om een cheerleader te zijn. Krijg de informatie van de plaats, tijd en datum van de tryouts.
Hoe te proberen om een cheerleader te zijn. Krijg de informatie van de plaats, tijd en datum van de tryouts.
 1. 1
  Krijg de informatie van de plaats, tijd en datum van de tryouts.
 2. 2
  Ga naar de try-out praktijken, zodat je de bewegingen ze willen dat je doet bij tryouts kunnen leren. Het is zeer belangrijk om de praktijken te wonen.
 3. 3
  Als de tryouts zijn in de avonden, zorg ervoor dat je eet een lichte maaltijd voordat je gaat.
 4. 4
  Luister naar en lezen van de instructies die uw coach en teamleider geeft. Veronderstel dat je niet beter weten of zijn boven aan de regels. Ze zijn er voor uw veiligheid en uw succes.
 5. 5
  Draag comfortabele, verplaatsbare kleding om tryouts. Als je kunt, overwegen het dragen van uw teamkleuren. Draag iets simpels als een t-shirt en korte broek of zweten. Draag ook comfortabel, stevige sportschoenen.
 6. 6
  Breng een fles water of twee.
 7. 7
  Opwarmen voordat praktijken en audities. Voordat je gaat in om auditie te doen zorg ervoor dat je echt goed strekken en wat water drinken.
 8. 8
  Samenstellen jezelf voordat je de auditie begint. Neem een ​​paar keer diep adem en als je nerveus bent, zeg je tegen jezelf je het kan doen. Ga naar de kamer waar je bent verondersteld om uit te proberen, en ga ervoor!
 9. 9
  Praktijk buiten het formele repetities, ook. Praktijk is de sleutel tot succes, dus het opstellen van een uitgebreide praktijk schema om ervoor te zorgen dat u elke dag tijd vrij om te werken aan verschillende aspecten van de routines in de aanloop naar de tryouts.
 10. 10
  Vraag huidige en voormalige cheerleaders vragen om precies te weten wat er gebeurt tijdens de tryouts. De beste manier om je zenuwen te kalmeren is om een ​​duidelijk idee van wat er precies gaat gebeuren verzamelen. Dan kunt u zich ontspannen en concentreren op het verkrijgen van beter. Vraag hen om u te helpen uw routine beoordelen, ook.
 11. 11
  Kijk jezelf in een spiegel of reflecterende glazen deur. Dit geeft je waardevolle feedback over je uiterlijk en de positionering.
 12. 12
  Focus op het vertrouwen en enthousiasme. Het zal helpen om je minder nerveus, verberg je fouten, en maak je een betere performer. Maak grote, opzettelijke bewegingen, glimlachen, zorg ervoor dat je bewegingen zijn scherp, en bij het zeggen van een gejuich, zeg het luid en duidelijk.

Bij de tryouts

 1. 1
  Goed opwarmen. Je kan zo nerveus of opgewonden dat je niet de tijd om goed te rekken of om uw bloed pompen te nemen, maar zorg ervoor dat je dat doet.
 2. 2
  Correct kleden. Een optie is om komen gekleed in je team kleuren, dat is altijd een leuke touch. Zo niet, dan overwegen zwarte broek en een witte top (het maakt het makkelijker voor de selectiecommissie om uw basisvorm tijdens routines te zien).
 3. 3
  Wees enthousiast. Vaak kunnen mensen zo veel nadruk op herinneren stappen die ze zullen kijken verloren of introvert - geen goede zaak in het cheerleading. Houd je kin omhoog en je houding lang zal veel helpen.
 4. 4
  Komen met een paar voorraad gezangen van je eigen. Als je zenuwachtig, je iets om op terug te vallen moet, en schreeuwen, "Go team!" kan je pittige kijken. en vul in voor een moment, terwijl u de proppen komen met iets anders.
 5. 5
  Maak oogcontact met de rechters. Het is verleidelijk om te staren in het midden afstand, zodat je niet afgeleid door uiterlijke dingen, maar nogmaals, het cheerleading is het maken van een verbinding met de menigte. Een geweldige manier om dat te doen is om mensen in de ogen kijken.
 6. 6
  Houd je haar uit je gezicht. Bind het in een paardenstaart of knot als dit een potentieel probleem.
 7. 7
  Smile. Dit is belangrijk en we moeten niet uit te leggen. Je probeert een cheerleader in godsnaam zijn.
 8. 8
  Luid zijn. Dat betekent niet dat gekrijs of geschreeuw, maar het project van je middenrif. Je moet echt hard juichen om gehoord te worden in wedstrijden en games, dus oefenen projecteren uw stem en niet zingen het juichen!
 9. 9
  Zeg niet elke aanvallend, of ongepaste cheers!
 10. 10
  Wees niet bang van het kijken dom. Veel mensen voelen zich dom juichen weg als een freak in de voorkant van een kleine tryout commissie. Cheerleading gaat om een ​​veel acting (bijvoorbeeld, doet alsof je schelen wie de voetbalwedstrijd wint, of nog steeds glimlachen als je team verliest een stunt twee keer in een wedstrijd). De tryout commissie zal willen zien dat je kan draaien op het sap, het maakt niet uit wat de omstandigheden zijn. Als je tegenhouden omdat je bang bent van het kijken dom bent, dan zal je kijkt dom. Gewoon voor gaan.
 11. 11
  Heb je fouten niet projecteren. Als je toevallig misstap, herstellen zo snel mogelijk en ga verder alsof er niets gebeurd is. Niet stoppen, niet klap je voorhoofd, doe niet pauzeren en kijken verward of nerveus. Het enige dat erger is dan het maken van een fout wordt de aandacht op het. Bijvoorbeeld, als je op je knieën vallen doen van een back handspring, gewoon op een hoge V, kijk naar de rechters, en glimlach.
 12. 12
  Houd in gedachten dat als je probeert uit voor uw school team, zul je niet altijd maken. Echter, als je probeert uit voor een all-star team, zullen ze je plaatsen in een level op basis van de dingen die je kunt doen (bijvoorbeeld als je een rond-off back tuck maar niet een staande plooi, u ' ll waarschijnlijk worden geplaatst in niveau drie). Vergeet niet strak te zijn ten alle tijden.
 13. 13
  Wees niet gemeen tegen andere cheerleaders en niet lachen om iemand alleen maar omdat ze een tuimelende truc die je kunt doen niet kunnen doen of ze zijn niet zo flexibel als ieder ander.
 14. 14
  Veel plezier. Het is besmettelijk.

Niveaus

Dit zijn de tumbling vaardigheden die je zult moeten doen op de all-star teams.

 • Niveau 1: Rolls, cartwheels, ronde-offs, voor walkovers, terug walkovers, backbend kickovers, brug kickovers.
 • Niveau 2: afrondingsproblemen meerdere back handspring, staande terug overslag, vooraan handspring, duik roll, teen-touch-pauze terug handspring.
 • Niveau 3: Running back plooien, voor plooien, meerdere staande rug overslag, teen-touch-back handspring.
 • Niveau 4: Running out, zweep, staand plooi, staan ​​rug handspring rug plooi, staande terug handspring layout, teen-touch-back handspring terug Tuck.
 • Niveau 5: Hardlopen vol, staan ​​vol, lopen dubbel, permanent terug handspring full / dubbel, meerdere zwepen, teen-touch-back tuck.
 • Niveau 6: Hetzelfde als niveau 5, behalve met moeilijkere stunts.

Tips

 • Focus op je doel. Als je denkt 'ik kan niet om dit ", dan doe je niet. Wees positief, glimlach, geloof in jezelf, en probeer te vergeten over iets slecht.
 • Ontspannen, en het rustig. Als je veel oefenen van tevoren en geef niet op, zal je slagen!
 • Geloof in jezelf! Als je geen vertrouwen het moeilijk om het te maken zal zijn!
 • Leer een paar eenvoudige tuimelende bewegingen zoals broodjes, cartwheels, roundoffs, en terug handsprings. Je kunt nog verder gaan als je weet hoe, maar wees voorzichtig.
 • Luid zijn!
 • Als je het niet maken, niet een big deal van te maken, en niet persoonlijk op. Harder werken en opnieuw te proberen de volgende keer, of deelnemen aan een ander team of club.
 • Hebben de geest! Je hebt om te beginnen aan je team houden en begrijpen het belang van uw school team goed spelen. De cheerleaders zijn er om te juichen voor hun school, wat betekent, cheerleaders zorg over hun school.
 • Oefenen, oefenen, oefenen! Als je echt wilt slagen, dus goed oefenen!
 • Als je gaat om uit te proberen voor cheerleading alleen te populair geworden, niet de moeite. Cheerleaders zijn niet allemaal over populariteit, ze doen veel van hard werken om hun team op te vrolijken en ze verdienen krediet voor het.
 • Er is geen I in TEAM. Niet opscheppen of maak plezier van andere cheerleaders uit te proberen.
 • Houd uw bewegingen scherp.
 • Neem een ​​paar prive-lessen om de basis te leren. Terug handsprings en teen-accenten zijn erg belangrijke vaardigheden in het cheerleading.
 • Als u niet van uw school squad te maken, geef niet op! Uit te proberen voor een all-star team. Je zult altijd te maken van het team in een all-star team, maar je zult in een bepaald niveau worden geplaatst op basis van uw vaardigheden.
 • Vergeet niet - de belangrijkste sleutel lacht!
 • Als je werkt op de rug handsprings, koop een vat en mat en praktijk aan huis.
 • Bij het uitproberen van, ga gemakkelijk op de make-up. Mascara en lipgloss zijn geweldig, maar wachten met de paarse oogschaduw en roze blush. Rechters krijgen afgeleid en zou liever cheerleaders er natuurlijk uitzien, niet als een clown. U kunt punten gehaald voor slechte uitstraling krijgen.

Waarschuwingen

 • Maakt niet uit wat, geen kettingen of armbanden te dragen. Kettingen kan je stikken of ga in je gezicht terwijl tumbling of het doen van een tumbling. Armbanden kunnen vallen aan je handen en reis je tijdens arm tuimelt. (Handstanden, Cartwheels, ronde-offs, enz.)
 • Stretch altijd extra en warm je spieren en veel water drinken voordat tryouts.
 • Als uw routines zijn stunts of tuimelen, leren ze goed en wees voorzichtig.
 • Probeer niet een vaardigheid die je niet kan doen en wees niet bang om te vragen voor een plek.
 • Heb plezier van iedereen niet maken. Het kan krijg je de aftrap voor de ploeg.
 • Draag iets comfortabel als elastiek korte broek en een shirt. (Misschien wil je je shirt instoppen, zodat het niet omhoog kruipen!). Vergeet niet niet om iets dat rond zal vliegen wanneer je tuimelen dragen.

Dingen die je nodig hebt

 • Water
 • Juiste schoenen. Als bijzondere schoenen, zoals jazz schoenen, zijn vereist, krijgen ze.
 • Passende kleding
 • Make-up, afhankelijk van de voorkeur van uw groep.
 • Een haarband om je haar te binden uit je ogen, op die manier de rechters kan ze zien schitteren!
 • A Big Smile!!