Wkenl

Hoe te rollerblade

Skaten, of inline skaten, is een populaire activiteit verondersteld te zijn begonnen als een alternatief voor schaatsen tijdens warm weer. Het is nogal moeilijk in het begin, maar als je je houdt aan je zult er goed in te zijn in een mum van tijd. Het is zeer de moeite waard varen moeiteloos in de straat, het bijhouden van fietsen zelfs.

Stappen

Hoe te rollerblade. Zorg ervoor dat het rolschaatsen passen.
Hoe te rollerblade. Zorg ervoor dat het rolschaatsen passen.
 1. 1
  Zorg ervoor dat het rolschaatsen passen. Ze moeten niet wiebelen aan de zijkant, en de hielen en tenen mag niet uitglijden als je van links naar rechts. Comfort is de sleutel! Iemand bij een algemene sportzaak moet in staat zijn om u de juiste pasvorm te tonen. Kinderen moeten zeker overwegen verstelbare schaatsen zodat ze mee kunnen groeien met hen.
 2. 2
  Staan op tapijt of gras. Want je staat op tapijt de wielen zal niet rollen. De bedoeling hier is om te wennen aan de extra lengte en uw centrum van evenwicht passen. Hoewel je misschien niet nodig hebt, is een stoel sowieso aanbevolen in het geval u de extra ondersteuning of als u beginnen te vallen moet.
 3. 3
  Praktijk been en voet bewegingen. Je kan op tapijt of gras, maar je moet nog steeds een gevoel voor hoe je je bewegen krijgen benen en voeten. Neem een paar stappen, dan stilstaand, verplaatst een voet naar voren, terwijl geleidelijk toenemende druk op die voet tot bijna niemand op de andere. Doe dan hetzelfde met de andere voet totdat je in staat bent om "glide" heen en weer de kamer een paar keer.
 4. 4
  Haast u niet. het proces en niet het gevoel alsof je beweegt te langzaam. Het is belangrijk om zich zelfverzekerd en sterke mentale kalmte te hebben. Raak niet gefrustreerd als je blijft vallen! Relax, neem diep adem, en focus. Als je denkt dat je het kunt doen, zul je!
 5. 5
  Overgaan tot stoep wanneer u zich comfortabel voelt. ideaal vanwege de onregelmatige en ruw oppervlak. Je wielen zal wrijving vinden binnen deze groeven, maar tegelijkertijd zal toestaan ​​om vrijer dan tapijt bewegen. Asfalt is echter niet aan te raden voor beginners vanwege haar gladder oppervlak zal dwingen je wielen om gemakkelijker te rollen en je misschien nog niet klaar voor. Als u aandringen op het asfalt, hoewel, kiest u een garage of terras, zodat u iets om over te grijpen om als je valt kan hebben. Ook, zorg ervoor dat je draagt ​​een helm en knie-pads als je beginnen!
 6. 6
  Experimenteer met je voet slagen om te zien wat het meest efficiënt is of snelste. Praktijk draaien, balanceren op een skate, en wandelen. Het is makkelijker om dingen te langzaam te doen op het eerste, daarna geleidelijk halen het tempo totdat je sneller kunt verplaatsen.
 7. 7
  Oefen vallen en opstaan. Als je moet vallen is het altijd het beste om te proberen om vooruit te vallen, glijden op je kniebeschermers en polsbeschermers. Als je voelt dat je achterover valt, pak je knieën! Dit zal je naar voren trekt, dus je zal ofwel rechtop te blijven, of gewoon voren vallen. Zorg ervoor dat uw polsbeschermers invloed op een glijdende hoek - niet recht naar beneden, want dit kan een schokkende gevolgen die kunnen verwonden uw polsen veroorzaken. Als je kunt helpen, probeer het niet te vallen achteruit, zoals je kunt schade aan uw onbeschermde rug en stuitje veroorzaken. Als u geen keuze hebben, proberen om je val te stoppen met je elleboog en pols pads en de zachte kant van uw bodem - tussen je stuitje en heupbeen - om te voorkomen dat schade aan uw rug en stuitje. Probeer uw hoofd te houden van het raken van de grond, maar aangezien dit een waarschijnlijke gebeurtenis, ervoor zorgen dat u een helm te dragen.
 8. 8
  Leren om te remmen. Net als het besturen van een auto, een fiets, of zelfs, anticiperen waar je wilt stoppen. Verplaats een voet naar voren en buig de knie lichtjes, het uitoefenen van druk op je hiel tot je langzaam komen tot een volledige stop.
 9. 9
  Oefen elke dag. Het kennen van de grondbeginselen is niet genoeg! Als, bijvoorbeeld, uw armen dorsvlegel om elke keer als je je beurt waarschijnlijk niet te maken de rest van je lichaam om te zetten met je voeten. Putting in minstens een half uur per dag is een goed idee.

Tips

 • Als je het gevoel alsof je achterover valt, pak je knieën! Dit zal u helpen valt voorwaarts die is veel minder pijnlijk dan naar achteren vallen.
 • Weet beginnen niet op een oneffen ondergrond. Je reis en vallen veel vaker, en je sneller gefrustreerd. Begin met een glad oppervlak, zoals een nieuwe trottoir.
 • Gebruik veiligheidsmiddelen. U zou moeten overwegen het kopen elleboogbeschermers, kniebeschermers, polsbeschermers en een helm voordat je zelfs denken over het zetten van deze bladen op. Veiligheid eerst!
 • Als je het gevoel alsof je snel genoeg gaat, kun je je voeten recht te houden en weer te bewegen hen wanneer je begint te vertragen.
 • Deze tips kunnen ook worden toegepast op schaatsen, maar als je kunt schaatsen je zou geen moeite hebben met inline skaten hebben.
 • Begint door gewoon glijden met je voeten op de ondergrond, als een trein.
 • Skaten met een vriend die een goede schaatser. Het is veel gemakkelijker als je met iemands hand.
 • Klassen zijn vaak een goede manier om snel beter te krijgen. Groep leren kan kosten besparen.

Waarschuwingen

 • Ga niet in de straat als je geen goede controle, een auto zou kunnen lopen in je of je zou kunnen lopen in een auto.
 • Draag altijd veiligheid vistuig. Zelfs als je een professionele, een verwonding aan uw hoofd kan hersenbeschadiging of zelfs de dood veroorzaken.
 • Wees je bewust van je terrein. Rotsen, grind en zand zijn slecht voor je messen, en kan gemakkelijk leiden u naar beneden vallen. Het is vrijwel onmogelijk om te schaatsen op een onstabiele ondergrond, zoals deze, dus houd je ogen open en ze te vermijden.