Wkenl

Hoe uit te blinken in het leven

Sierlijk leidt een succesvol leven waarin je bewonderd door andere mensen om je vaardigheden.

Stappen

Hoe uit te blinken in het leven. Denk na over waar je goed in bent.
Hoe uit te blinken in het leven. Denk na over waar je goed in bent.
 1. 1
  Denk na over waar je goed in bent. Ben je goed in wiskunde? Engels? Honkbal? Spelen met kleine kinderen? Schaapjes tellen?
 2. 2
  Beslis of u wilt verder dat gebied. Zou u willen gaan met nummers de hele dag? Een boek schrijven? Speel de Major League Baseball? Word een leraar of kinderdagverblijf helper? Zet schapen... eh... op muren?
 3. 3
  Vind een manier om dat onderwerp op te nemen in uw werk. Indien nodig, een nieuwe baan met meer betrekking tot dat gebied. Zo kan er niet veel openingen voor een major league baseball ster, maar voor een baseball coach? Go check lokale Little League uw stad!
 4. 4
  Doe je werk zorgvuldig en goed. Jouw taak is niet drukke werkzaamheden bij allen-het belangrijk voor u en voor de mensen die in dienst je moet zijn.
 5. 5
  Wat je ook doet, moet je doorzettingsvermogen en toewijding hebben als je wilt om succesvol te zijn in het leven.

Tips

 • Vergeet wat je slecht bezig bent. Er is tijd om later te gaan met dat.
 • Je zou niet in staat zijn om een ​​baan die je je expertise kunt oefenen op vinden. Dat is niet erg: je kunt er wat van te doen in je vrije tijd, of zoek een groep vrienden om het te doen met.
 • Als je niet kunt bedenken wat je bent bijzonder goed in, nieuwe dingen te proberen. Maar wees voorzichtig niet te springen om te veel, je kunt eindigen steeds richtingloos.
 • Als je jonger bent dan achttien, kunt u de meeste kans een baan te vinden als een "helper" met andere bedrijven, een docent, of werken in de kinderopvang bedrijfsleven, zoals babysitten of zijn helper een moeder.

Waarschuwingen

 • Excellence is zelf verhelderend. Over het algemeen de activiteit waarin u excellentie streven voldoet u maximaal en spreekt de anderen ook. Maar soms activiteiten zoals beeldhouwen, onderzoek, muziek, dans tientallen jaren van slopende harde werk te betrekken, zonder een beloning. In dergelijke gevallen, uw eigen overtuiging, betrokkenheid en geduld materie veel. Dat houdt in uitmuntendheid in je leven.
 • Als je belangrijkste doel in een baan is om veel geld te verdienen, zou dit niet iets voor u. Leraren meestal niet verdienen veel, en Little League coaches werken vaak gratis. Neem een ​​minuut om je perspectief te passen en te proberen om iets te laten u graag uw belangrijkste prioriteit doet.
 • Niet accepteren van een baan onder het minimumloon, ongeacht hoe klein de baan is.