Wkenl

Hoe veel van de energie hebben na weinig slaap

Een van de belangrijkste bijwerkingen van niet genoeg slaap is vermoeidheid. Helaas dit heeft vaak een negatieve impact in je leven, te vertragen en verminderen van de concentratie. De volgende stappen moeten helpen je door de dag.

Stappen

Hoe veel van de energie hebben na weinig slaap. Was je gezicht met koud water onmiddellijk na het ontwaken, of, indien mogelijk, een koude douche.
Hoe veel van de energie hebben na weinig slaap. Was je gezicht met koud water onmiddellijk na het ontwaken, of, indien mogelijk, een koude douche.
 1. 1
  Was je gezicht met koud water onmiddellijk na het ontwaken, of, indien mogelijk, een koude douche.
 2. 2
  Heeft u een kopje koffie of thee. Als je niet van deze, zullen alle energie drankjes doen.
 3. 3
  Ga naar buiten voor een korte wandeling. Dit zal je bloed stroomt en de frisse lucht zou moeten helpen je wakker.
 4. 4
  Vermijd junk food. Het eten van groenten en fruit voel je je veel meer alert als je moe voelt. Vruchten zoals bananen zijn hoog in energie.
 5. 5
  Veel water drinken. Terwijl u misschien niet in staat om te slapen, kunt u veranderen de andere dingen die maken je hersenen beter werken, houden van je hersenen gehydrateerd wordt voorkomen dat een gebrek aan vocht toe te voegen aan het probleem van vermoeidheid.
 6. 6
  Geef niet op! Jammeren over wordt vermoeid zal alleen maar je slechter voelen. Als je aan de slag met dingen uiteindelijk zul je gaan "dan moe 'en voelen zich meer alert. Dit gebeurt meestal rond halverwege de middag, hoewel het varieert van persoon tot persoon.
 7. 7
  Als het je lukt om twintig minuten te grijpen om jezelf, neem snel een power nap. Het zorgt voor een energieboost en maak je een beetje meer alert.
 8. 8
  Krijg een vroege avond, zodat de symptomen niet doorgaan naar de volgende dag.

Tips

 • Drink geen alcohol. Dit is een kalmeringsmiddel, en zal u meer moe maken.
 • Probeer te denken dat als je energiek je zult iets groots ontvangen. Geef jezelf het psychologische voordeel, dat het beste advies van allen een mogen zijn.
 • Laat u niet misleiden door te geloven cafeïne is de enige manier om wakker te blijven. Hoewel het helpt enigszins, natuurlijke methoden van verhoging hersenen macht zijn meestal veel effectiever.

Waarschuwingen

 • Gebrek aan slaap dag na dag duurt echt zijn tol. Deze tips kunnen u helpen bij het verkrijgen door middel van een of twee dagen, maar het houden van een regelmatig schema is het beste als dat mogelijk is.
 • Terwijl de koffie en energiedrankjes hulp doen, te veel kan alleen schadelijk. Drink veel water als je de neiging om veel koffie te drinken zoals koffie kan het lichaam uitdrogen. Energiedranken worden geladen met suiker, en ze verhogen de bloeddruk, dat is ongezond op lange termijn. Ook voegen ze extra calorieën en vind je jezelf steeds onverklaard gewichtsverlies. Zoals met de meeste dingen in het leven, gematigdheid is de sleutel.

Dingen die je nodig hebt

 • Koffie / thee / energiedranken
 • Water
 • Fruit (bananen aanbevolen)
 • Een goede lunch