Wkenl

Hoe zich te ontdoen van de rug vet

Het wegwerken van de rug vet is niet zo eenvoudig als het verliezen van gewicht. Je hebt om te oefenen op een manier die de spieren zal zich richten op in je rug, zodat je rug krijgt afgezwakt als je het vet te verliezen.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van de rug vet. Richt uw probleemgebieden.
Hoe zich te ontdoen van de rug vet. Richt uw probleemgebieden.
 1. 1
  Richt uw probleemgebieden. Voer regelmatig cardio trainingen die zich richten op uw rugspieren. Voor het beste resultaat, doe een cardio workout voor ten minste 30 minuten per keer, 3 dagen per week. Deze cardio activiteiten zijn bijzonder effectief voor het wegwerken van de rug vet, het doen van deze oefeningen zal calorieën te verbranden en het versterken van uw rugspieren:
  • Roeien
  • Boksen
  • Zwemmen
 2. 2
  Probeer intervaltraining. Dit is een manier om vet sneller te verbranden, niet alleen op je rug, maar over je hele lichaam. Maakt niet uit welke cardio oefening u ook kiest, voer het in intervallen: Werk een vlot tempo gedurende enkele minuten, terug te keren naar een meer comfortabele tempo voor 10 minuten, dan is de snelheid van uw routine voor nog eens 2 minuten. Blijven je hele routing op deze manier om calorieën te verbranden sneller.
 3. 3
  Knip je dagelijkse calorie-inname. Als je uitgesneden 500 calorieën per dag en regelmatig te oefenen, verliest u ongeveer een pond per week. Gewoon snijden calorieën zal helpen gewicht te verliezen, maar zonder de cardio-en back spierversterkende oefeningen, zal uw rugspieren niet afgezwakt.
 4. 4
  Gebruik een bovenlichaam ergometer. Als uw sportschool deze apparatuur niet heeft, kunt u een apparaat voor uw huis te kopen. Een ergometer heeft pedalen die je slaat met je handen terwijl je zit of staat in de voorkant van het. (Het ziet eruit als roterende fietsstuur.) Voor het beste resultaat, uit te werken op een bovenlichaam ergometer gedurende minstens 10 minuten om de andere dag.
 5. 5
  Probeer een aantal eenvoudige oefeningen terug thuis. Er zijn een aantal specifieke oefeningen die je kunt doen om je rug dat niet speciale machines nodig hebben te versterken:
  • Bind een weerstand band aan een deurknop. Sloot de deur en plaats een stoel ongeveer 2 meter (0,609 M) uit de buurt van de deur. Houd de uiteinden van de weerstand band in elke hand en buig je ellebogen 90 graden. Trek je armen terug, zodat je schouders samen duwen. Houd deze positie 10 seconden en laat dan los. Herhaal de beweging 7 tot 10 keer. Als u niet het gevoel voldoende weerstand, beweeg je stoel een beetje verder weg van de deur.
 6. 6
  Ga op de grond en je benen te verlengen voor u. Strek beide armen langs je lichaam. Draai aan de rechterkant van je lichaam als je uitademt. Keer terug naar het centrum op een in de adem. Draai aan de linkerkant van uw lichaam op een uitademing, en terug te keren naar het centrum op een in de adem. Doe 10 herhalingen, u kunt deze eenvoudige oefening uit te voeren elke dag als je wilt.
 7. 7
  Gebruik dumbbells terug te richten op vet. Begin met gewichten u vertrouwd mee bent. Je moet in staat zijn om ze op te tillen zonder al te veel spanning. Als je de dumbbells kunt tillen zonder stam dan ook, zult u niet uw spieren te werken en wordt u verspilt je tijd.
  • Gebogen over flys zal helpen vet in je bovenrug verminderen. Houd een halter in elke hand en buigen aan je heupen. Til je armen totdat ze op schouderhoogte en laat ze aan uw zijde dan. Doe 3 sets van 8 herhalingen per stuk.
 8. 8
  Onderzoeken liposuctie. Volgens de Mayo Clinic, een proces dat bekend staat als CoolSculpting is een vorm van lipsuction die u kunnen helpen zich te ontdoen van ongewenste back vet. Dit proces omvat het bevriezen van de vetcellen (cryolipolysis) en je lichaam vervolgens onschadelijk elimineert de vernietigde vetcellen. Voor de meeste mensen, echter een wekelijkse cardio routine en een bescheiden vermindering van calorie-inname kan goede resultaten in een korte tijd.

Tips

 • Als het gaat om vet terug, alle cardio is niet gelijk. Swingende een racket tijdens een krachtige spel van tennis racket of bal is een geweldige workout, maar die beweging werkt je borst spieren, niet je rugspieren. Uw rug vet zal sneller verdwijnen als je een cardio-oefening, zoals roeien, dat ook gericht op de rugspieren te kiezen.
 • Als u een ergonomische machine gebruiken, probeer dan tot een snelheid van 50 RPM onderhouden en instellen van de weerstand tegen 6. Hoe hoger de snelheid en de weerstand, hoe sneller de resultaten.

Waarschuwingen

 • Niet te veel te doen, te snel. Als je het overdrijven, zal je alleen maar pijnlijk en moet uw volgende routine uit te stellen totdat je spieren te genezen. Begin langzaam en bouw jezelf. Niet verhogen van uw gewichten totdat u alle herhalingen eenvoudig uitvoeren.
 • Raadpleeg uw arts voordat u een trainingsprogramma begint.

Dingen die je nodig hebt

 • Weerstand band
 • Halters
 • Ergometer (optioneel)