Wkenl

Hoe zich te ontdoen van een muggenbeet

Als u genieten van outdoor-activiteiten in de zomer, en je woont in een warme, benauwde omgeving, dan bent u vrijwel zeker gebeten door vervelende muggen. Volg deze tips om de zwelling te verminderen, te ontdoen van muggenbeten zo snel mogelijk, en ontdek hoe ze geheel te voorkomen.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van een muggenbeet. Was uw beet met water en zeep, zodra je je realiseert dat een mug je heeft gebeten.
Hoe zich te ontdoen van een muggenbeet. Was uw beet met water en zeep, zodra je je realiseert dat een mug je heeft gebeten.

Deel een: de behandeling van muggenbeten

 1. 1
  Was uw beet met water en zeep, zodra je je realiseert dat een mug je heeft gebeten. Na water, dep een beetje alcohol op de muggenbeten, drogen ze uit en helpt de jeuk af te nemen en zeep.
 2. 2
  Gelden Calamine lotion of hydrocortison crème om de beet. Beide behandelingen kunnen verminderen jeuk. Calaminelotion een anti-jeuk met zinkoxide en ijzeroxide dat wordt gebruikt over de hele wereld te jeuk behandelen. OTC hydrocortison heeft kleine hoeveelheden steroïden (1% van de totale oplossing) dat helpt tegen jeuk. Het wordt ook veel gebruikt.
 3. 3
  Wrijf toverhazelaar of deodorant op de beet. Met zijn anti-jeuk en ontstekingsremmende eigenschappen, toverhazelaar is een plant die op grote schaal werd gebruikt door de Europese Indianen voordat het werd verkocht als een samentrekkend.
  • Deodorant aluminiumchloride bevat, die effectief in het stoppen van de pijn en zwelling verbonden mosquito bites is.
 4. 4
  Week de beet in water en Epsom zouten. Epsom zouten zijn gemaakt van magnesium en sulfaat, en bieden een go-to verhelpen voor vele kwalen gezondheid in aanvulling op het ontspannen van de geest. Magnesium helpt reguleren van de activiteit van verschillende enzymen, alsmede het verhogen van serotonine in de hersenen. Er zijn verschillende manieren om muggenbeten met bitterzout te verlichten:
  • Neem een ​​Epsom zout bad. Vul bad met Epsom zouten zoals aangegeven op de verpakking. Weken gedurende 30 minuten tot een uur.
  • Maak een Epsom zout kompres door het mengen net genoeg bitterzout te water tot een dunne pasta te maken. Breng de pasta op muggenbeten. Neem een ​​zeer warm washandje (bijna te warm aan te raken) en dek de wond goed voor 10 minuten. Herhalen als nodig is.
 5. 5
  De zwelling te verminderen. Om specifiek te beteugelen ontsteking, gebruikt u de volgende trucs:
  • Vul een zakje of een cold-pack met crushed ijs. Gelden de ijslaag op de beet te jeuk, zwelling en pijn te beteugelen.
  • Neem een ​​mondelinge of natuurlijke antihistamine. Een antihistaminicum helpt te verminderen zwelling en jeuk. Natuurlijke antihistaminica omvatten:
   • Brandnetel. Sommige artsen raden die een gevriesdroogd preparaat brandnetel, dat bekend staat om zijn vermogen om de hoeveelheid histamine het lichaam te verminderen.
   • Coldsfoot kan effectief zijn als een natuurlijke antihistamine. Europeanen hebben een lange geschiedenis van het gebruik van de plant om huidaandoeningen genezen. De bladeren kunnen ook worden vermalen tot een pasta of coldsfoot extract kan worden ingenomen in pilvorm.
   • Basilicum kan ook werken als een natuurlijke antihistamine. Verhit een paar takjes basilicum blaadjes in het kader van wat stoom en voorzichtig toe te passen op de kasten. Basilicum kan helpen geruststellen het lichaam dat de buitenlandse agent waardoor de korven is niet iets wat het zou moeten vechten.

Deel twee: de behandeling van muggensteken met huismiddeltjes

 1. 1
  Gebruik etherische oliën. Essentiële oliën kunnen de huid te kalmeren, behandelen ontsteking en ook de grootte van de beet te verminderen. Wees je bewust van die essentiële oliën goed werken met je huid (en huidtype), zoals lavendelolie, bijvoorbeeld, kan wonderen verrichten in het behandelen van muggenbeten, maar wellicht ook het aantrekken van bijen.
  • Tea tree olie is een grote dermatologische medicijnen. Niet alleen helpt het behandelen van roos, voetschimmel, en acne, het fungeert ook als een anti-inflammatoire, jeuk-reliever, en bevat antivirale eigenschappen die helpen afweren infectie.
  • Net als tea tree olie, kan lavendelolie helpen bij de behandeling zwelling, ontsteking te verminderen en verlichten de jeuk geassocieerd met muggenbeten. Lavendelolie, ook als tea tree olie, kunnen afweren andere muggen. Unlike tea tree olie, kan het trekken ook bijen.
 2. 2
  Gebruik maken van de schil van een banaan. Pel een banaan en sla de banaan voor later. (Je kon het eten te houden je het erg af van de beet!) Behandel het gebied eerst met de hand ontsmettingsmiddel, en houd vervolgens de binnenkant (vlees kant) van de bananenschil op de beet gedurende 5-10 minuten, wrijft de schil op de huid af en toe. De bananenschil moet de jeuk verlichten en droog de huid snel uit.
 3. 3
  Gebruik van vlees poeder. Meng een eetlepel water met een eetlepel droge vleesvermalser poeder om een ​​pasta te maken. Breng de pasta aan de getroffen gebieden.
  • Van vlees poeder, dat papaïne of bromelaïne bevat, helpt trekken uit het gif van insectenbeten, of in dit geval, trekken uit het speeksel van de mug beet, het verminderen van de jeuk.
  • De enzymen die vlees, papaïne of bromelaïne mals, kan ook worden gevonden in verschillende natuurlijke ingrediënten: bromelaïne kan worden gevonden in het sap en de steel van ananassen, terwijl papaïne kan worden gevonden in papaya en bergen papaya.
   • Als u niet beschikt over vleesvermalser handig, maar je bent uitgerust met papaja of ananas, snijd een stukje van het vlees van een van beide vruchten en van toepassing op de huid in een snuifje.
 4. 4
  Gebruik heldere nagellak. Plaats een aantal duidelijke nagellak op de muggenbeet en laten drogen gedurende vijf minuten. Schil de nagellak af, opnieuw toepassen indien nodig.
 5. 5
  Gebruik biologische cider azijn. Appelazijn is een geweldige jeuk-reliever van muggenbeten vanwege de zuurgraad. De pH van cider azijn is iets minder zuur, waardoor het "evenwicht" de pH van jeukende rode huid. Er zijn twee manieren om de cider azijn van toepassing op de beet om de jeuk te verlichten:
  • In een vloeibare oplossing:
   • Meng gelijke delen warm water en appelazijn.
   • Dompel een katoenen bal in de oplossing en gelden voor beten.
   • Houden voor een minuut of twee en laat drogen. Opnieuw toe te passen als dat nodig is.
  • In een pasta:
   • Meng gelijke delen appelazijn en maïzena.
   • Toepassing plakken om beten en laten drogen.
   • Afwassen met warm water.

Deel drie: het voorkomen van muggenbeten

 1. 1
  Probeer een dagelijkse dosis van vitamine B-1. Uit onderzoek blijkt dat deze vitamine je geur, die je minder aantrekkelijk voor muggen zal kunnen veranderen.
 2. 2
  Elimineer stilstaand water rond uw huis, zodat muggen hebben nergens om eieren te leggen. Ontstoppen van uw goten, wijzigen van het water in waden zwembaden of birdbaths-en slaan containers ondersteboven, zodat ze geen water verzamelen. Ook niet verlaten banden leggen rond in uw tuin.
 3. 3
  Repareer gaten of openingen in uw ramen of deur schermen.
 4. 4
  Gebruik een insectenwerend middel. Krijg een afweermiddel dat DEET, Picaridin of citroen eucalyptus olie bevat. Citronella kaarsen kan bieden ook enige bescherming tegen muggen.
 5. 5
  Draag beschermende kleding als je naar buiten.
  • Doe lange mouwen, lange broek en sokken. Ook draag een breedgerande hoed of een baseball cap met een uitklapbare nek flap.
  • Draag klamboe over je gezicht. U kunt ook draperen baby stoelen en kinderwagens met klamboe om kinderen te beschermen tegen beten.

Deel vier: het maken mugafweermiddelen thuis

 1. 1
  Maak een ambient muggenmelk. Voor een ambient muggenmelk die vergelijkbaar is met een mug lamp of kaars, bijeen te brengen een leeg blikje met deksel, een ongebruikte schotel spons, en een of een combinatie van de volgende essentiële oliën: lavendel, pennyroyal, eucalyptus, citronella, pepermunt, of citroengras.
  • Verzadig de spons in een of een combinatie van de essentiële oliën.
  • Plaats de spons in het blikje, dicht, en laat staan ​​voor 24 uur.
  • Gebruik de omgevingstemperatuur afstotend door het openen van het deksel van het blik en laat de essentiële oliën waft uit de kan.
 2. 2
  Maak een muggenspray met natuurlijke oliën en azijn. Dit is een zeer eenvoudige recept dan kunt u uitbreiden en toelichten. Dit recept vraagt ​​om eucalyptusolie, maar voel je vrij om een ​​willekeurige combinatie van de hierboven genoemde voor bewezen opluchting oliën gebruiken.
  • In een spuitfles, meng samen:
   • 1/2 kop toverhazelaar
   • 1/2 kopje appel cider azijn
   • 30-50 druppels essentiële oliën. Kies een combinatie van citronella, kruidnagel, citroengras, rozemarijn, tea tree, cajeput, eucalyptus, ceder, kattenkruid, lavendel of mint.
  • Elkaar schudden ingrediënten en spuiten dan blootgelegd delen van uw lichaam. Voorkomen dat je afstotende in ogen of mond.
 3. 3
  Maak een insectenwerend middel van gedroogde of verse kruiden. Dit recept maakt gebruik van gekookte kruiden en toverhazelaar als basis. Het is effectief, omdat insecten, vooral vliegen, een hekel aan de sterke geur in verband met de kruiden.
  • Breng 1 kopje water aan de kook en voeg toe aan het 3-4 eetlepels elke combinatie van gedroogde pepermunt, groene munt, citronella, citroengras, kattenkruid, lavendel, of kruidnagel. Dekken pot.
  • Na twee minuten, verwijder pan van het element en het verlaten van het deksel op, laten rusten tot lauw.
  • Zeef water in 1/2 kop toverhazelaar (of alcohol) en op te slaan in een spray fles in je koelkast.
  • Gebruik op de huid als nodig is.
 4. 4
  Wrijf lavendel of lavendelolie direct op de huid. Lavendel is een natuurlijke vliegen afstotend, en is ook groot bij het afweren van uw kat of hond vlooien. Daub een beetje lavendelolie rechtstreeks op uw polsen of op blootgestelde gebieden als dat nodig is.
 5. 5
  Wrijf muntolie of leden van de mint familie direct op de huid. Mint is een andere natuurlijke vliegen afstotend, en het heeft die klassieke, zoete mint geur. Pepermunt, groene munt, kattenkruid, pennyroyal zijn fantastisch bij shooing weg ongewenst vliegen en houden u ruiken geweldig.
 6. 6
  Wrijf basilicum of basilicum olie direct op de huid. Basilicum is een sterk geurende kruid dat algemeen vliegt hekel, en basic is vooral nuttig tegen motten.
 7. 7
  Wrijf knoflook direct op de huid. Deze is iets minder populair, maar alleen omdat knoflook laat een heel aparte geur. Maar als je echt aan het eind Wit, en heb je alleen knoflook te gebruiken als afweermiddel, rust verzekert dat een beetje knoflook ingewreven op open huid weg te houden de vliegen.

Tips

 • Bij het gebruik van nagellak, zorg ervoor dat de beet niet wordt geopend, of anders infectie gebroken en pijn zal optreden.
 • Voorkom krassen op je muggenbeet. U zult de huid, wat betekent dat een langere genezing tijd en een uitnodiging voor een infectie doorbreken.

Waarschuwingen

 • Als u merkt dat andere symptomen met uw beet zoals koorts, ernstige spierpijn, misselijkheid of braken, daarna een arts te raadplegen. Muggen verspreiden ziekten waaronder het West-Nijlvirus, malaria en knokkelkoorts, die medische behandeling nodig hebben.
 • U kunt een ernstige allergische reactie op een beet te ervaren. Ernstige netelroos, piepende ademhaling en een gezwollen keel vereist onmiddellijke medische aandacht.