Wkenl

Hoe om te gaan met depressie zonder het zoeken van professionele hulp

Depressie is een ernstige en veel voorkomende ziekte die veel mensen raakt, overal. Het volgende is alleen bedoeld als een reeks verwijzingen naar een depressief persoon (of om te helpen omgaan met depressie) te helpen. Deze zijn erg alleen> basic succesvolle technieken beginnen aan een nieuw streven naar geluk. Succes is een proces geen gebeurtenis of doel. Hier is een pad:

Stappen

Hoe om te gaan met depressie zonder het zoeken van professionele hulp. Doe iets voor anderen.
Hoe om te gaan met depressie zonder het zoeken van professionele hulp. Doe iets voor anderen.
 1. 1
  Doe iets voor anderen: Dit zal zelfvertrouwen op te bouwen en het creëren van dankbaarheid in anderen, maar klein beginnen, wees niet extravagant of extreme.
 2. 2
  Gebruik positieve affirmaties: Herhaal positieve uitspraken als: "Ik kan het doen Ik ben oke Alles wordt steeds beter..." Zoek naar andere dingen als dat aan jezelf te vertellen.
 3. 3
  Vervang negatieve gedachten door positieve: Direct bij een negatieve gedachte of een gevoel lijkt te veranderen je bewustzijn: je kunt alleen maar denken aan een ding tegelijk, dus stop negatieve gedachten door het vullen met positieve.
 4. 4
  Praat met je beste vriend (en). De eerste en de beste stap is om mensen die je zorg over te laten en om je geven hoe je je voelt. Door dit te doen, neem je enige controle, het opbouwen van eigenwaarde en het kweken van een draagvlak. Als u dit doet, zeg maar iemand / sommige mensen kun je zeker vertrouwen.
 5. 5
  Praten met een therapeut of arts ten minste een keer. Nobody (tenzij een extreme toestand bevindt) zal u het "wegdoen" bij de eerste vermelding van depressief. Medicatie of verdere begeleiding kan worden voorgesteld, maar de beslissing om deze aanbevelingen te nemen zijn altijd aan jou. Nogmaals, door dit te doen die u neemt enige controle.
 6. 6
  Hier krijg je een nieuwe hobby. Het lijkt misschien een off-the-cuff opmerking, maar het nemen van een nieuwe, leuke en interessante hobby verhoogt je motivatie, geeft u een omleiding en helpt met concentratie. Ook kan een hobby zijn sociale, en als de actieve, kan helpen bij het slapen.
 7. 7
  Schrijf je gevoelens. Probeer jezelf een beetje meer te begrijpen. Wees niet bang van eerlijkheid. Als u de persoonlijke levenssfeer, schrijven en dan geschikte vernietigen van de geschriften. Begrijp dat depressie kan een zeer eenzame ziekte, en dus inzicht zelf kunt u meer maken op hun gemak met jezelf.
 8. 8
  Maak zwart-en-wit beslissingen. Niet uitstellen. Je zal al dan niet uit bed. U wel of niet het huis van je vriend te bezoeken. Denken niet na over het - doe het! Er is niets te verliezen. Neem de controle over jezelf.
 9. 9
  Maak een lijst van 10 dingen die je wilt doen met je leven doet je uiterste best om te werken aan hen. Als je alles klaar bent met het doen op uw lijst, maak er nog een.

Tips

 • Let op je geld. Een veel voorkomende gewoonte van depressieve mensen is om te gaan op de uitgaven sprees.
 • Een dagje uit met vrienden om je geest te nemen van alles
 • Houd uw 10 dingen eenvoudig en uitvoerbaar; event-based. Schrijf niet "een goed mens", schrijft "glimlach bij de serveerster elke ochtend", of "voldoen [coco martin]".
 • Bij sommige vrouwen kan een depressie worden veroorzaakt (of verergerd) door lage hormoonspiegels, meestal progesteron... en progesteron daalt in tijden van stress (zoals de feestdagen). Progesteron zorgt ervoor dat serotonine levels uit te laten vallen te laag, en lage serotonine kan leiden tot depressie. Artsen kunnen testen voor lage progesteron en voorschrijven (hoewel veel artsen zijn zich niet bewust van het verband met depressie), het is ook zonder recept verkrijgbaar, die je een idee hoe veilig het is bij gebruik volgens voorschrift geeft. Aanwijzingen dat een depressie kan zijn progesteron gerelateerd zijn: symptomen erger worden in de twee weken vóór de menstruatie, tijdens de perimenopauze / menopauze of na de bevalling. Angst-depressie wordt het meest gezien, soms gepaard gaande met ernstige stemmingswisselingen en slapeloosheid; sommige vrouwen kunnen meer hoofdpijn / migraine te krijgen. OPMERKING: synthetische progestagenen zoals Provera, medroxyprogesteron, DepoProvera en anticonceptiepillen kunnen deze symptomen erger in plaats van beter te maken, we hebben het over progesteron specifiek, niet zijn "vervangers". Progesteron is beschikbaar als Progest crème (een goed merk) zonder recept, en zoals Prometrium capsules met voorschrift; compounding apotheken ook verschillende dosis vormen (zoals Progesteron 50 mg / ml Lotion, verergerd).
 • Geniet van je werk. Als je niet geniet van je werk, met iemand te praten over hoe ze geniet ervan. Als je voelt dat je niet kunt genieten van uw werk, vindt nieuw werk. Door dit te doen, kunt u beginnen te verzoenen zo veel als je kunt met je leven situatie.
 • Jongleren is een grote hobby te nemen. Haar plezier, haar sociale, en zijn de enige recreatie bewezen dat de hoeveelheid grijze stof te verhogen in de gebieden van de hersenen met betrekking tot concentratie en cognitie.

Waarschuwingen

 • Depressie is een ernstige en veel voorkomende ziekte. Als u op geen enkele manier het gevoel dat je in gevaar bent voor jezelf, zoek professionele hulp. Nooit het gevoel dat je bent de eerste of de enige die gaan door dit. Rationeel zijn als je kunt. Respecteer jezelf. Neem zoveel controle over je leven als je kunt..