Wkenl

Hoe aan slag in cricket

Batting in cricket gaat fysieke en mentale vaardigheden. Een succesvolle cricket slagman, of batsman, verdedigt de wicket (3 verticale staven of "stompen" ingezet in de grond en gegarneerd met 2 horizontale "borgtocht") door het raken van de bal en het voorkomen van het andere team uit scoren door kloppen neer. De batsman moet ook snel beslissen of het veilig is om te plaatsen wisselen met de non-striker (de andere batsman) en scoren een run. Hier zijn een paar stappen te begrijpen hoe je een goede cricket batsman zijn.

Stappen

Hoe aan slag in cricket. Selecteer de juiste cricket bat.
Hoe aan slag in cricket. Selecteer de juiste cricket bat.

De cricket bat

 1. 1
  Selecteer de juiste cricket bat. Vleermuizen verschillen in lengte, gewicht, type handvat, de juiste bat voor u hangt mede af van uw lengte en deels op persoonlijke voorkeur.
  • De juiste lengte is afhankelijk van uw lengte. Krijg in uw batting houding en houd de cricket bat naast je voorste been. De bovenkant van de cricket bat mag niet voorbij je bovenbeen.
  • Het juiste gewicht is afhankelijk van persoonlijke voorkeur. Zwaardere vleermuizen zorgen voor meer vermogen, maar lichter vleermuizen zorgen voor een snellere swing. Neem praktijk schommels met cricket bats van verschillende gewichten totdat men voelt comfortabel en controleerbaar.
  • De juiste handvat hangt af van persoonlijke voorkeur. Bats met ovale handvatten zijn sterker, maar ronde grepen zijn makkelijker te grip, vooral met je onderste hand. Ronde grepen ook extra lift wanneer je de bal raakt.
 2. 2
  Bereid de cricket bat door het hebben van het knock-out in. Vleermuizen zijn gemaakt van wilg, een zacht hout dat in eerste instantie wordt gehard door een mechanische pers. Bijkomende verharding verbetert zijn prestaties en beschermt tegen scheuren. Terwijl u kunt een vleermuis kloppen in jezelf, is het aanbevolen dat het proces van versterking van het oppervlak door deuken en nivellering van het uit te worden gedaan door een professional.
  • Wrijf 1 theel. (5 g) ruwe lijnolie op de knuppel, coating het oppervlak gelijkmatig elasticiteit bevorderen en te beschermen tegen scheuren. Breng de olie ofwel met uw vingers of een doek, met een schone doek elke keer (de olie is brandbaar, dus direct beschikken over de doeken). Laat de olie laten weken in een nacht, dan is olie de vleermuis 2 extra keer voor het begin van het eigenlijke kloppen in proces.
  • Dent het midden van de cricket bat. Gebruik een hardhouten bat hamer ontworpen voor dit doel (een cricket bal kan ook worden gebruikt). Blijven raken het oppervlak tot het niveau en de deuk is verdwenen. Dit duurt ongeveer 10 minuten met een knuppel hamer, en ongeveer 10 tot 15 behandelingen nodig zijn om het proces te voltooien.

Voorbereiding op de opname

 1. 1
  Goed Pak de cricket bat. Als je rechtshandig bent, plaats je linkerhand op de top van de handgreep in de richting van de teen (de afgeronde tip van de cricket bat) met de rechterhand eronder; linkshandigen plaatsen hun handen de tegenovergestelde manier. De duimen en wijsvingers moet een "V" tussen de buitenrand en het centrum van de vleermuis die wijst in de richting van de teen van de vleermuis te vormen.
  • Batting handschoenen kunnen worden gedragen om het handvat meer grip.
 2. 2
  Stel dat de juiste houding. Als je rechtshandig bent, sta zijwaarts in de plooi (de "veilige" aan de voorkant van het wicket) met je linker schouder naar de bowler (die "plaatsen" van de bal); linkshandige slagmensen het tegenovergestelde doen. Kijk recht over je schouder naar de bowler, niet je hoofd schuin. Spreid uw voeten ongeveer 12 inch (30,5 cm) uit elkaar en buig je knieën lichtjes met uw gewicht gelijkmatig verdeeld over beide benen. Rest de teen van de vleermuis op de grond achter je voeten in de buurt van het wicket; je bovenste hand zal rusten op de binnenkant van de dij het dichtst bij de bowler.

Het schot

 1. 1
  Verplaats je je gewicht op de voet het dichtst bij de bowler voor een volledige toonhoogte (een die dicht bij je stuitert) en te verplaatsen naar de bal te voldoen.
 2. 2
  Verplaats je je gewicht naar je achterste voet voor meer plaatsen. Uw gewicht te verplaatsen weg van de bowler kunt u aanpassen aan een bal die hogere stuitert van het veld en duurt langer om u te bereiken.
 3. 3
  Als de bowler wordt bowlen draai kunt u zich vooruit en raakte de bal voordat het draait. U kunt een voorste voet geschoten voor een spin bowler te spelen, dus het geeft je het voordeel van een full-toss levering en de kans om de bal te staan ​​voordat het stuitert en spint.
 4. 4
  Goed swing de vleermuis. Wanneer de bal wordt geworpen, rolt de schouder naar de bowler iets omlaag en draai de vleermuis achterwaarts in een rechte lijn Gebruik uw top hand voor controle als je de vleermuis vervroegen om de bal te voldoen.
  • De back-swing zorgt voor de stroomvoorziening voor het schot, een goede swing wist de top

van het wicket.

 1. 1
  Beslis of om te proberen een punt te scoren of verder slaan. Een succesvolle batsman weet wanneer om te proberen te scoren en bij te blijven in stand en de wicket te verdedigen. Als er geen tijd om plaats wisselen met de non-spits en scoor een run, blijven zitten en voor te bereiden voor de volgende opname.