Wkenl

Hoe de angst voor spinnen te overwinnen

Voor sommige mensen, het is een bijna verlammende angst. Anderen kunnen niet eens een spin zien zonder bang. Hier is hoe je een grip op je terror te krijgen.

Stappen

Hoe de angst voor spinnen te overwinnen. Stel jezelf bloot, en het gezicht van je angsten.
Hoe de angst voor spinnen te overwinnen. Stel jezelf bloot, en het gezicht van je angsten.
 1. 1
  Stel jezelf bloot, en het gezicht van je angsten. Je moet je angst onder ogen om het te overwinnen. Wanneer er een spin rond, niet automatisch smash, weglopen, of schreeuw aan iemand anders om het te doden. Neem de tijd om de spin te onderzoeken, maar op een afstand dat als het levensbedreigend is, u de tijd om uw recht te doen aan it.Some spinnen hebben kijk volkomen normaal, maar kan levensbedreigend zijn, dus houd je distance.Even die kleine onschuldige degenen zijn bekend te verwonden.
 2. 2
  Accepteren en begrijpen dat spinnen zijn een natuurlijk onderdeel van deze wereld. Weet dat spinnen zijn overal, en onvermijdelijk. Je zult nooit volledig ontsnappen aan de aanwezigheid van spinnen.
 3. 3
  Leer zelf op spinnen. Weten welke spiders inheems in uw regio van de wereld zijn schadelijk en weten hoe ze eruit zien. Er zijn zeer weinig spinnen in sommige landen die zijn eigenlijk dodelijk. Andere delen van de wereld hebben meer risicovolle rassen. Voor degenen die schadelijk kan zijn, is er bijna altijd een remedie bij uw plaatselijke ziekenhuis.
 4. 4
  Leer je angstig gedrag te overwinnen. Spinnen heb geen hekel aan je omdat je ze haat. Ook al kunt u dagelijks stampt weg bij deze plagen, het is niet elke dag dat ze komen kelderen naar je vlees-honger. Niet te reageren.
 5. 5
  Start het proces van het overwinnen van je angst. Heeft iemand die je vertrouwt en veilig te voelen met kopen wat speelgoed spinnen en enkele foto's. Om je angst echt te overwinnen, moet je leren hoe om te gaan met spinnen in uw aanwezigheid. Te beginnen met iets kleins als een stuk speelgoed of een afbeelding helpt veel. Zitten bij de persoon die je vertrouwt en hebben ze langzaam en stilletjes nemen het speelgoed of de afbeelding en probeer om stil te zitten voor een paar seconden. Elke dag dat je je comfortabel voelt, probeer je tijd doorgebracht met het speelgoed spin of afbeelding te vergroten. Als je veilig of comfortabel genoeg voelt, probeer dan het aanraken van het speelgoed of afbeelding. Weer na verloop van tijd als je voelt nog comfortabeler, het verhogen van uw tijd besteed hebben contact met het speelgoed of afbeelding.
 6. 6
  Wanneer zie je een spin op de muur, staan ​​ver weg van het en blijven kijken naar het 'tot je stoppen met het gevoel bang. Dan, langzaam een ​​beetje dichter en staan ​​voor bepaalde tijd. Blijven doen tot je naast of zeer dicht bij de spin zijn. Houd in gedachten dat het je niet zal schaden. Probeer dan de spin af te schrikken. Blijven najagen hem uit het raam, kamer of wat het ook is op / in. Als je dat gedaan hebt zul je het gevoel dat je niet meer bang voor spinnen.

Alternatieve methode 1

 1. 1
  Bepaal de oorsprong van je angst. Heeft een spin kruipen op je toen je jonger was? Hebt u een verhaal over een spin moord iemand horen? Dit soort dingen maken meestal mensen bang spiders.Remember toen voor het eerst gestart en je kunt werken vanaf daar.
 2. 2
  Realiseer je dat spinnen geen mensen hoeft te vallen op de grond. Ze doen echt niet. Spiders zal alleen bijten uit zelfverdediging. Spinnen zijn asociaal spinachtigen en wil met rust gelaten worden.
 3. 3
  Realiseer je dat spinnen zijn banger voor jou, dan jij van hen. Misschien vindt u dit moeilijk te geloven, maar spinnen zijn banger voor ons. In onze ogen hebben ze walgelijk functies zoals 8 poten en dergelijke, maar in hun ogen zijn wij reuzen en kijken meer intimiderend. Spinnen niet willen ons bang, ze zijn soms nieuwsgierig en wilt zien wat je bent. Afhankelijk van hoe u reageert je zou gewoon een bezoekje, en dat is het. Maar als je in paniek en proberen om de spin te doden zal het proberen om zich te verdedigen.
 4. 4
  Kijk naar spider foto. Wanneer u bent zekerder je zou kunnen kijken spinnen op het internet en staren naar hen, zult u zich ongemakkelijk voelt, maar je zal er wel aan wennen. het is gewoon een foto kan je geen kwaad doen.
 5. 5
  Het veroveren van een spin. Als er een spin in je huis poging om hem te vangen met een glazen beker, kijk dan naar het. Je zal uiteraard zien hoe gestrest het zal zijn en het zal niet zo intimiderend kijken, kijken naar de spin en blijven daar totdat u zich meer comfortabel en veilig. Je zou zelfs kunnen spreken, ook al klinkt dat raar het zal je het gevoel alsof je communiceert met haar en dat sommige van uw angst zal verwijderen.
 6. 6
  Tik op een veilige een. Als je bent zeer zeker, zou je kunnen proberen en aanraken van een niet-giftige en niet-agressieve spin (papa lange benen is de beste keuze, omdat het niet hoektanden en zijn technisch onschadelijk hebben).

Tips

 • Bij het overwinnen van je angst, wees niet boos als het een tijdje duurt. Fobieën zijn niet gemakkelijk te overwinnen en nemen geduld.
 • Spinnen zijn erg goed in het houden van uw huis vrij van andere insecten en ongedierte, als er geen spinnen in de wereld, zouden we worden tot onze nek in de bugs!
 • Als je iemand helpen overwinnen van een fobie voor spinnen, zorg ervoor dat ze zijn comfortabel en probeer niet om ze bang te maken, vergeet ze vertrouwt u om hen te helpen en te zeggen of iets dat schrikt hen zullen hoogstwaarschijnlijk hun fobie slechter doen.
 • Spinnen zijn banger voor jou dan jij van hen.
 • Vergeet niet dat ook al zijn er spinnen in de hele wereld, niet een ieder van hen zal in contact met u te komen.
 • Probeer te achterhalen waarom je bang voor spinnen of wat het is over hen die ze eng om je maakt bent. Praat met een betrouwbare vriend of familielid en hebben ze helpen je langzaam te overwinnen uw specifieke reden van het vrezen spinnen.
 • Het leren van de goede en betere kanten van spinnen in plaats van te denken van alle enge delen helpt je je beter voelt bij het zien van een spin.
 • Accepteren dat sommige hoeveelheid arachnofobie natuurlijk en een leven lang deel van jou kan zijn. Zelfs professionele arachnologists kan hebben gelaten-over arachnofobie.
 • Neem de tijd om de schoonheid van deze dieren waarderen, kijken documentaires en leer meer over hen.
 • Probeer het bekijken van kleine kinderen films of het lezen van kleine kinderen het verhaal boeken over spinnen.

Waarschuwingen

 • Denk niet dat de spinnen in horror films of verhalen zijn hoe spinnen handelen in het echte leven! Spinnen hebben geen mensen als prooi zien of proberen ze te jagen.
 • Sommige spinnen zijn gevaarlijk. Wees voorzichtig, zelfs als je niet bang bent van hen. Een klein hapje kan een grote impact te verlaten bij het spelen met de verkeerde spin. Een belangrijke stap die u kunt nemen is inclusief het leren om alle giftige spinnen in uw omgeving te identificeren. Ook leren over de gemeenschappelijke leefgebied van deze spinnen. De zwarte weduwe, bijvoorbeeld, is een van de makkelijkste spinnen te identificeren en kunnen zeer talrijk in oude prullenbak palen en donkere plekken.