Wkenl

Hoe kunt u uw angst voor onweer geconfronteerd


Het is een oer-angst, dat gevoel van angst dat meer dan een in het gezicht van rauwe donder kruipt. Het geluid stuurt een chill tot in het merg van je botten, splitsen asunder je meestal kalme buitenkant en laat je beven, bang, en in de behoefte van de vlucht. Om te gaan met uw angst voor onweer, leren de volgende technieken en stop bang voor de volgende storm.

Stappen

Hoe kunt u uw angst voor onweer geconfronteerd. Probeer meer te leren over hen.
Hoe kunt u uw angst voor onweer geconfronteerd. Probeer meer te leren over hen.
 1. 1
  Probeer meer te leren over hen. Als u uw onderzoek, zult u merken dat onweersbuien zijn niet zo eng als ze lijken. Weinig ongevallen als gevolg van blikseminslag optreden, vooral voor die binnenshuis. Bliksem zal altijd de dichtstbijzijnde elektrisch geleidend voorwerp raakt in zijn nabijheid, en als je binnen bent, dat is zeker niet je.
 2. 2
  Krijg geruststelling van je vrienden en familie. Als ze je vertellen er is niets om bang voor te zijn, dan geloven ze. Het is waar. Vergeet niet, het is gewoon een stelletje geluid dat lijkt alsof het probeert je bang te maken. Als je valt voor het, zul je gewoon meer en meer bang elke keer.
 3. 3
  Jezelf af te leiden uit de harde geluiden en rode kleuren. Zoek een plek om iets wat je graag als het lezen van een boek of tv kijken doen. Als je het moeilijk vindt om iets leuks te doen terwijl er een onweer er buiten, probeer dan het luisteren naar uw favoriete muziek met een hoofdtelefoon. U kunt het zetten zodat u het geluid van dit alles niet kunnen horen, maar maak het niet met explosieven te maken in je oor. Vraag iemand om minstens 3-4 meter staan ​​van je weg. Als ze de muziek uit uw koptelefoon kunt horen, dan is het te luid.
 4. 4
  Gebruik je fantasie. Stel je voor dat de verlichting is slechts licht afkomstig van een feest in de hemel (dat is, als je gelooft in God). Beeld het gebonk van de voeten op de grond van het dansen. Het hebben van een leuke foto in je hoofd maakt onweersbuien gemakkelijker te dragen. In feite zou je eigenlijk beginnen om ze te vinden!
 5. 5
  Maak een mix van liedjes die je graag dat je denkt dat kan helpen te ontspannen tijdens een onweersbui. Brand ze op een cd of uw iPod/mp3-speler. Indien mogelijk, dragen een koptelefoon.

Tips

 • Als een onweer gebeurt 's nachts, wees niet bang om te klimmen in bed met een familielid. Je moet niet te schamen bang. Denk niet dat mensen altijd willen dat je dapper zijn, zelfs als ze zeggen dat ze doen. Iedereen is bang voor iets.
 • Kijken naar een lokale weerkanaal en zien hoe sterk de storm is en als het verhuizen van uw omgeving.
 • Knuffelen met een favoriete knuffel of een deken. Ze maken altijd je beter te voelen en zal uw hart zich veilig voelen.
 • Als je een vriend, broer of zus met u tijdens het onweer, maak een kleine tent met dekens en kussens, zal het houden u afgeleid en ga dan in de tent met hapjes, opgezette dieren, computer / telefoon / iPod, muziek, boeken, en een flitslicht. Schakel alle lichten uit en draai op het flitslicht en pretenderen te kamperen! Je zult veilig binnen uw kleine beetje thuis te voelen.
 • Wees niet bang om wakker te worden van uw moeder of vader, als ze kunnen je beter te voelen.
 • Als naar school gaan wandelen met een vriend. Zij zullen u gezelschap houden en hopelijk je op te vrolijken!
 • Sluit uw ramen en probeer te denken over gelukkige dingen. Muziek af te spelen ook, indien mogelijk.
 • Praat met uw schoolbegeleider als deze tips hoeft u niet helpen. Hij of zij zal je vertellen hoe je je angsten onder ogen, ook.

Waarschuwingen

 • Nooit geworden onzorgvuldig - zware onweersbuien kunnen (en soms doen) aan. Als een onweersbui sterk genoeg om vernieling te veroorzaken op je weg komt, bereid zijn om extreme maatregelen te nemen. Als je een sirene die van buiten horen, je nodig hebt om in uw kelder of badkamer. Probeer weg te blijven van ramen.
 • Onweer komt vaak met bliksem, die soms fataal bij aanrijding, als je buiten als je de donder hoort, ren naar een schuilplaats (uw huis of uw auto) worden gevangen.

Dingen die je nodig hebt

 • Een knuffeldier
 • Onderzoek
 • Vertrouwen
 • Een troostende ouder of broer of zus