Wkenl

Hoe maak je een angst voor naalden te overwinnen

Je weet dat het gaat komen. De dag dat je een schot te krijgen. Shots kan eng zijn op het eerste, maar er is niets om bang voor te zijn. Ben je nog steeds bang om dat schot? Sommige mensen zijn bang voor de pijn, sommige zijn bang van de grootte van de naald en anderen niet echt weten wat schrikken ze. Maak je geen zorgen, je bent niet alleen. Veel mensen hebben deze angst, en het is vaak allemaal in je hoofd. Met behulp van deze stappen kunnen u helpen uw angst voor injecties te overwinnen.

Stappen

Hoe maak je een angst voor naalden te overwinnen. Maak het niet een big deal.
Hoe maak je een angst voor naalden te overwinnen. Maak het niet een big deal.
 1. 1
  Maak het niet een big deal. Denk niet over de naald, of het krijgen van de naald. Maak je geen zorgen over de grootte van de naald, en geen stress over de pijn. Als je blijft benadrukken over de naald voordat je zelfs maar het schot, je bent gewoon het opbouwen van angst die op de lange termijn de naald meer ongemakkelijk zou maken.
 2. 2
  Denk na over iets anders. Jezelf af te leiden! Mee vrienden met u, zodat je kon praten en grapjes met hen. Denk na over die partij die op stapel staat, of die speciale iemand die je dol op bent. Als u wilt, tellen in je hoofd; tellen schapen zelfs. Je zou kunnen proberen een iPod te brengen met u en luisteren naar muziek om je gedachten af ​​van de naald.
 3. 3
  Gewoon voor gaan. Vertel de verpleegkundige dat je bent bang voor naalden, maar je zou willen voor haar / hem om gewoon het over met. Laat ze het doen zonder scheuren of snikken van je. Je wilt niet om daar te zijn langer dan je moet.
 4. 4
  Niet kijken. Kijk niet naar hen zet de naald in je, je zal alles vergeten over te denken van de goede dingen!
 5. 5
  Herinner jezelf eraan dat je bent groter dan dit en dat het gaat om je te helpen, niet pijn doen. De naald is niet je meester. U bent in controle van uw leven, en er is geen reden waarom een ​​beetje angel moet eindigen.
 6. 6
  Relax! Vergeet niet om te ontspannen, kijk weg, tellen van 1 tot 10, als je afgeleid bent u niet na te denken over de naald en tegen de tijd dat je tien te bereiken bent u klaar om te vertrekken.
 7. 7
  Het is aanbevolen dat je praat met een psycholoog of een coach, als je flauw, duizelig, of overgeven van de gedachte of de aanblik van naalden.

Tips

 • Neuriën of knijp een hand als je iets om je gedachten af ​​te leiden van het nodig hebben.
 • Kijk niet wanneer de arts geeft u de naald. Denk aan vrolijke dingen
 • Ontspan.
 • Adem in en uit.
 • Tellen, kan je afleiden krijgen en het niet voelen.
 • Realiseer je dat dit schot u zal helpen op de lange termijn.
 • Breng iets te doen of te lezen.
 • Probeer het en zeg het alfabet achterstevoren op je hoofd als je met het schot. Het is zo moeilijk dat je hersenen geen tijd om na te denken over het gevoel ziek en zwak zal hebben.
 • Heb een vriend met u te helpen jezelf af te leiden.
 • Vragen voor hen om het te doen op uw sterkste arm. Aangezien u deze arm veel gebruikt, de pijnlijke daarna weg zal veel sneller gaan.

Waarschuwingen

 • Niet bewegen en jammeren terwijl je het schot. Je zou het risico dat om het nogmaals te krijgen.
 • Doe niets dat de persoon die u de kans te worden afgeleid zou veroorzaken niet doen.
 • Probeer het niet te verwachten dat geen pijn - niet aan denken!