Wkenl

Hoe de vroege symptomen van de ziekte van Alzheimer erkennen

Ziekte van Alzheimer is een tragisch dat slachtoffers en hun families van jaren van geluk berooft door langzaam vernietigen van de geest en de persoonlijkheid van de persoon getroffen. Hoewel er geen genezing nog, er zijn medicijnen beschikbaar om de symptomen te behandelen en vertragen de progressie van de ziekte van Alzheimer als het vroeg wordt gediagnosticeerd. Een nieuwe test genoemd een bio-assay barcode, die in staat zijn om een ​​bepaald eiwit in spinale vloeistof geassocieerd met de ziekte te identificeren, wordt onderzocht op zijn bruikbaarheid bepalen de vroege detectie van de ziekte. Hopelijk zal dit blijken te zijn een belangrijk instrument in de diagnose en behandeling in de nabije toekomst. Tot dan, zich bewust van de vroege symptomen van de ziekte van Alzheimer is de beste manier om het op te vangen in een vroeg stadium.

Stappen

Hoe de vroege symptomen van de ziekte van Alzheimer erkennen. Kijk uit voor, een van de eerste tekenen van de ziekte.
Hoe de vroege symptomen van de ziekte van Alzheimer erkennen. Kijk uit voor, een van de eerste tekenen van de ziekte.
 1. 1
  Kijk uit voor, een van de eerste tekenen van de ziekte. Als iemand moeite heeft herinnerend waar ze parkeerde de auto of wat ze gingen in de bijkeuken te krijgen, dat is niet ongebruikelijk en kan een normaal onderdeel van het ouder worden. Het verlies in verband met vroege Alzheimer treft korte termijn geheugen, dingen die onlangs gebeurde, zoals niet herinneren dat ze aten lunch een uur geleden. Een andere indicator kan zijn dat ze steeds en aanhoudend misplacing alledaagse voorwerpen zoals een bril of sleutels. Of zetten de artikelen op ongewone plaatsen, zoals de koelkast.
 2. 2
  Luister aandachtig. Het onvermogen om te denken van het woord voor gemeenschappelijke items zoals een of haarborstel kunnen ook optreden. Dit is niet hetzelfde als een tijdelijk verlies van een beschrijvend woord voor iets. Het individu niet meer weet wat het object wordt genoemd en kan make-up of het gebruik van een woord dat klinkt als of heeft een soortgelijke betekenis voor het object. Spraak en begrip geworden langzamer en ze kunnen hun gedachtengang verliezen medio zin.
 3. 3
  Let. Moeilijkheid het leren van nieuwe dingen en het maken van nieuwe herinneringen is een andere indicator. Het individu heeft een kortere aandachtsspanne, kan repetitief vragen stellen, en is bestand tegen verandering. Ze hebben ook moeite organiseren van hun gedachten en logisch denken. Dit verlies van verwerkingsvaardigheden zou duidelijk zijn in het onvermogen om dingen te doen, zoals balans een chequeboek of het vergeten om te betalen voor een item.
 4. 4
  Breng tijd waarnemen. Niet in staat om eenvoudige alledaagse taken zo moeiteloos als ze ooit deden uitvoeren is een ander symptoom van milde Alzheimer. Het individu kan langer duren doet routinematige dingen en geagiteerd als gehaast. Ze kunnen ook gemakkelijk verdwalen, zelfs naar bekende plaatsen, en slaappatronen kunnen worden verstoord.
 5. 5
  Wees je bewust van gedragsveranderingen. Een van de eerste veranderingen kunnen een verlies van interesse in het leven of dingen ooit genoten worden. Minder energie, een gebrek aan spontaniteit, emotionele uitbarstingen, en uitgelokte vijandigheid zijn andere symptomen. Het individu kan ook ervaren een verlies van inhibitie veroorzaken van gedrag, zoals uitkleden in het openbaar of het maken van ongepaste opmerkingen. Het verlies van het vermogen om tijd en ruimte te beoordelen en wat er om hen heen kunnen bijdragen tot paranoïde gedrag.
 6. 6
  Andere symptomen kunnen zijn buiten gaan in hun nachthemd / pyjama, verwaarlozing van de persoonlijke verzorging en hygiëne, beschuldigt mensen van het stelen / verplaatsen / verbergen spullen.

Tips

 • Begin van de behandeling zo spoedig mogelijk zal de individuele getroffen comfortabeler en beter in staat om zelfstandig uitvoeren van bepaalde persoonlijke functies langer te maken. Dit zal ook dingen makkelijker te maken voor de zorgverlener.
 • bestaan ​​dat een aantal symptomen van de ziekte zoals verbetering van het geheugen en kalmerende angst te behandelen. Het is waarschijnlijker dat de symptomen reageren op behandelingen vroeg in de ziekte.
 • Vroege diagnose geeft de patiënt en familie de tijd die nodig is om beslissingen te nemen over de toekomst, waaronder gezondheidszorg, financiële en juridische bezwaren te maken.

Waarschuwingen

 • De bovenstaande symptomen gepaard met dementie. Milde dementie veroorzaakt door de ziekte van Alzheimer of milde, maar kan ook symptomen van andere ziekten - zoals dehydratatie, vitaminegebrek, schildklier problemen en reactie op medicijnen - die behandelbaar en omkeerbaar. Als je bezorgd bent over jezelf of iemand waar je om geeft is het belangrijk om medische hulp te zoeken zo snel mogelijk.
 • Gewoon omdat je dingen (autosleutels, fles water, etc.) vergeet betekent niet dat u de ziekte van Alzheimer. Neem contact op met een arts als u denkt dat u de ziekte van Alzheimer.