Wkenl

Hoe maak je een dieet plan op te stellen

Bent u niet zeker van welke dieet plan is voor u? Stoppen met het afleggen van dat dieet wegens besluiteloosheid, en stellen een passend dieet plan dat u kunt volgen. Dit zijn slechts enkele in de lange lijst van diëten die je kunt kiezen.

Stappen

Hoe maak je een dieet plan op te stellen. Dieetdranken & shakes.
Hoe maak je een dieet plan op te stellen. Dieetdranken & shakes.
 1. 1
  Dieetdranken & shakes: Hoewel deze kan werken voor sommige mensen, ze zijn niet ideaal voor mensen met spijsverteringsproblemen. Het gewichtsverlies is vaak erg traag, maar heel moeilijk om terug te krijgen.
 2. 2
  Low-carb: Als u niet wilt oefenen, blijf weg van deze diëten. De hogere eiwit-niveaus vereisen een zekere mate van oefening als je wilt om maximale resultaten te behalen.
 3. 3
  Low-fat: Wanneer correct gevolgd, kunnen deze diëten goede resultaten te produceren. Let op: Door het uitsnijden van ALLE vet inname, zal je lichaam negatieve effecten te plukken. Net zoals te veel vet is een slechte zaak, te weinig vet is ook een slechte zaak.
 4. 4
  Moderatie: Simpel gezegd, minder eten. Matiging plannen stellen de dieter om minder te eten, terwijl nog steeds genieten hunkerde smaken. Dit plan is ideaal voor lijners met weinig wilskracht.
 5. 5
  Grapefruit dieet: Dit plan is effectief voor een snelle gewichtsverlies. Terwijl het soort voedsel beschikbaar voor het eten is slank, de werkelijke hoeveelheid voedsel is overdreven. Als dit plan wordt gekozen, verwachten om grote hoeveelheden voedsel te eten en, maar om het terug te krijgen vrijwel direct.
 6. 6
  Metabolisme-snelheidsovertredingen: Het idee achter deze diëten is dat als je combineren van bepaalde voedingsmiddelen, zal u de snelheid van uw stofwisseling. Deze diëten zijn niet bewezen effectief. De meeste artsen geloven dat ze alleen werken als placebo's.
 7. 7
  Oefening-only: Als oefening is de kracht die je drijft, en je wilt niet te maken over eten, probeer het verhogen van uw oefening niveau.
 8. 8
  Aanmoediging diëten: Deze diëten kunt u werken met anderen om je doelen te bereiken. Ze team oefening met mate, en voeg een vriendelijke dosis bemoediging dat mensen kunnen vertrouwen. Ze zijn ideaal voor mensen die moeten worden "geduwd" om die extra mijl te gaan. Weight Watchers en Jenny Craig zijn goede voorbeelden van bemoediging plannen.

Tips

 • Wat uw uiteindelijke beslissing is, het realiseren van uw doelen en niet hen onbereikbaar maken.
 • Als je een vegetariër die een low carb dieet volgen, dan verbruiken meer eieren, kaas, tofu en ook eet alleen complexe koolhydraten. Bron: Low carb vegetarisch

Waarschuwingen

 • Het grapefruit dieet is bedoeld als een tijdelijke plan. Het is raadzaam om te blijven op dit dieet voor niet meer dan 14 dagen.
 • als je wilt afvallen verlies het niet allemaal in een keer verliest het langzaam als je weet dat als je verliest te veel dan kun je krijgen wat je verloren hebt gewoon omkeren uw eerste plan en het is zo simpel als dat.
 • De Grapefruit Dieet Plan laat niet meer dan 800 calorieën per dag. Het is een zeer streng dieet plan voor onmiddellijk gewichtsverlies, MAAR NIET een gezond dieet. Je lichaam gaat missen een aantal belangrijke voedingsstoffen niet opgenomen in het dieet. Een evenwichtige voeding moet bestaan ​​uit 4 groepen voedingsmiddelen. Met de grapefruitsap dieet plan, is het uitsnijden van een paar van de groepen voedingsmiddelen. Bron: Grapefruit dieet
 • Als je gelooft in jezelf genoeg zul je je doelen te bereiken moet u altijd iemand bij de hand die ook wil afvallen makkelijker en een vriend die jullie zal steunen is altijd goed probeer het dit plan echt werkt te krijgen zal zijn.