Wkenl

Hoe groter natuurlijke wijze worden

Misschien heb je het gevoel dat je vrienden hebt plotseling raakte een groeispurt en je serieus achter. Misschien is de rest van je familie is echt lang en je je afvraagt ​​of je iets kunt doen in te halen. De waarheid is dat de lengte van een persoon meestal wordt bepaald door dingen uit hun controle - de genen - maar er zijn factoren die hoogte beïnvloeden. Als je nog steeds en u wilt bepalen hoe lang je bent, lees dan dit artikel voor een aantal natuurlijke hulp.

Stappen

Hoe groter natuurlijke wijze worden. Hebben een evenwichtige voeding.
Hoe groter natuurlijke wijze worden. Hebben een evenwichtige voeding.

Steeds groter

 1. 1
  Hebben een evenwichtige voeding. Een persoon zal een stuk korter kijken wanneer het hebben van een mollige lichaam. Niet alleen dat, zijn fit door het eten van rechts zal je groter te maken en beter te voelen!
  • Eet veel magere eiwitten. Magere eiwitten, zoals wit vlees van gevogelte, vis, soja en zuivel, bevordert de spiergroei en gezonde botten. Eenvoudige koolhydraten zoals pizza, gebak, snoep en frisdrank, zijn de spullen weg te blijven uit.
  • Eet veel calcium. Calcium, gevonden in groene bladgroenten zoals spinazie en boerenkool, en in zuivelproducten (yoghurt en melk), helpt gezonde botten te bevorderen.
  • Zorg voor genoeg zink. Studies, hoewel ze tot nu toe niet overtuigend geweest zijn, wijzen op een mogelijk verband tussen zink tekortkomingen en groeistoornissen bij jongens. Goede bronnen van zink zijn oesters, tarwekiemen, pompoen en squash zaden, lam, pinda's, en krab.
  • Genoeg vitamine D. Vitamine D bevordert bot-en spiergroei bij kinderen, en een tekort is aangetoond stunt groei en veroorzaken gewichtstoename tieners. Vitamine D kan worden gevonden in vis, alfalfa, of paddestoelen algemeen.
 2. 2
  Voor tieners in de puberteit, het verbeteren van uw lengte bescheiden door het uitoefenen. Heb springen oefeningen regelmatig, zoals het overslaan. Wees actief. Eruit te komen en over en werk je spieren gedurende tenminste 30 minuten per dag.
  • Word lid van een sportschool. Deelnemen aan een sportschool zal helpen geven u toegang tot een groot aantal mooie oefenen en spieropbouwende machines. Het zal ook houden u gemotiveerd om te trainen (je dom voelen als je niet te oefenen in de sportschool).
  • Word lid van een sportteam. Mensen die zich bij sportteams kunnen hun natuurlijke concurrentiepositie te gebruiken om extra calorieën te verbranden en hopelijk krijgen hun lichaam groter. Het grote ding over teamsporten is dat de helft van de tijd, je hoeft niet eens beseffen dat je oefenen.
  • Als er niets anders, rond te lopen. Als u de tijd om iets anders te doen niet kan vinden, opstaan ​​en lopen rond. Loop naar de supermarkt. Loop naar de bibliotheek. Naar school lopen.
 3. 3
  Hebben genoeg slaap elke dag. Slapen is het moment waarop je lichaam groeit, dus het hebben van voldoende slaap is gelijk aan het geven van uw lichaam meer tijd voor groei. Krijgen tussen 9 en 11 uur slaap per nacht als je een preteen of nog jonger dan 20.
  • Het menselijk groeihormoon (HGH) is van nature geproduceerd in ons lichaam, vooral in diep of slow wave sleep. Het krijgen van een goede, gezonde slaap zal stimuleren de productie van HGH, die wordt gemaakt in de hypofyse.
 4. 4
  Begrijpen dat een meerderheid van uw lengte wordt bepaald door de genetica. Wetenschappers denken dat 60% tot 80% van uw lengte wordt bepaald door de genen. Helaas, ofwel heb je de hoge gen of je doet het niet. Dat wil niet zeggen dat je niet hoog kan groeien als je ouders die aan de korte kant, het betekent alleen dat het hebben van kortere ouders betekent dat je meer kans om op de korte zijde.
 5. 5
  Probeer niet om stunt uw groei. Er zou niet veel dat je kunt doen om uw lengte te verhogen, maar u kunt verschillende stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat je natuurlijke hoogte is niet verkort door omgevingsinvloeden. Drugs en alcohol zijn beiden gedachte om bij te dragen tot groeiachterstand als ze ingeslikt terwijl je jong bent, en ondervoeding kunnen houden u van het bereiken van uw volledige hoogte, als goed.
  • Heeft cafeïne echt stunt Wetenschappelijk onderzoek toont aan uw groei? Dat, nee, cafeïne niet stunt groei. Cafeïne heeft echter, hebben een hogere kans op het houden van u van slapen degelijk en regelmatig. Kinderen en adolescenten heeft ongeveer 9-10 uur slaap, en cafeïne kan uw vermogen om dat veel slaap te krijgen kwetsen.
  • Heeft roken echt stunt uw groei? De effecten van roken en meeroken op de body mass index (BMI) zijn niet eenduidig. Volgens de Columbia University's Internet Health Resource, "Hoewel de studies die zijn gedaan zijn grotendeels onduidelijk, het beschikbare onderzoek suggereert dat kinderen die roken of die worden blootgesteld aan meeroken zijn korter dan degenen die niet roken of zijn kinderen van niet -rokers. "
  • Doe steroïden echt stunt uw groei? Absoluut. Anabole steroïden remmen botgroei bij jonge kinderen en tieners, samen met het verlagen van het aantal zaadcellen, het verminderen van borstgrootte, verheffen bloeddruk en plaatst je op een hoger risico op een hartaanval. Kinderen en tieners die last hebben van astma en gebruik inhalers dat kleine doses van het steroid budesonide afzien worden, gemiddeld een halve centimeter korter dan die niet behandeld met steroïden.
 6. 6
  Verwacht te worden in je twintiger wanneer u stopt met groeien. Veel jonge kinderen kijken naar zichzelf en vragen, "Heb ik klaar nog groeien?" Als je jonger bent dan 18, is het antwoord waarschijnlijk "Nee!" Als u nog niet de puberteit gestopt, dan heb je niet gestopt met groeien. Probeer om dankbaar te zijn dat u een beetje tijd om groter te groeien in plaats van zorgen te maken over hoe lang je zal zijn.

Overdrijven uw lengte

 1. 1
  Heb een goede houding. Staan altijd recht in plaats van hunching je rug. Spreid je schouders iets naar achteren. Het hebben van een goede houding zal je er veel langer!
 2. 2
  Draag strakkere kleding. Strakkere kleren accentueren de lijnen van je lichaam. Als je die draagt ​​baggy kleding, die lijnen verdwijnen, waardoor je kleinere kijken. Dragen strakke kleding die je een goed gevoel over jezelf, maar niet degene die je zenuwachtig over te dragen of te ongemakkelijk in bent
 3. 3
  Voor meisjes, dan kunt u altijd draag hoge hakken om uw lengte te verbeteren. Vermijd het dragen van flats of flip-flops, in plaats daarvan, draag schoenen met hakken.
 4. 4
  Laat de beste eigenschappen van je lichaam. Als je hebt lange benen, korte broek of mini-rokken om uw benen te markeren. Probeer te voorkomen dat het dragen beenwarmers of legging die visueel zal verkorten je benen en maak je kijkt korter.
 5. 5
  Draag donkere gekleurde kleding. Soms, op zoek groter is alles over het kijken slanker. Als u in staat om slanker bent, is er een goede kans dat je ook kijken groter. Kleuren zoals zwart, donkerblauw en groen bos kunnen allemaal bijdragen aan het kijken zowel slanker en groter, vooral als je donker op zowel de boven-en de onderkant gaan.
 6. 6
  Draag kleding met verticale strepen. Het maakt je kijken groter. Horizontale strepen doen het tegenovergestelde.

Tips

 • Zelfvertrouwen is belangrijker dan je denkt. Want zonder vertrouwen, zult u niet het gevoel van eigenwaarde, die je onbewust zal hebben een slechte houding lopen met je hoofd naar beneden en je rug verlaagd.
 • De hoogte is voornamelijk gebaseerd op onze genen. Daarom niet te hard proberen op jezelf. Accepteren wie je bent en wat je hebt. Brengen het beste van jezelf om je afkeer van je lichaam te verbergen. Je zou niet de hoogte van een model, maar denk erover na, niemand is perfect. Een betere persoonlijkheid komt voor hoogtes en dat is zeker.