Wkenl

Hoe maak je een gezondheids-moer worden

Ben je diep bezorgd over je gezondheid? Bezorgd over ziek zijn en wat er gaande is in je lichaam, en wil om het te veranderen? Lees verder om gezonde praktijken te integreren in je leven.

Stappen

Hoe maak je een gezondheids-moer worden. Reinigen van uw keuken.
Hoe maak je een gezondheids-moer worden. Reinigen van uw keuken.
 1. 1
  Reinigen van uw keuken: ". Kunstmatige" ontdoen van de meeste overdreven verwerkt, pre-gemaakt, voedingsmiddelen en voedselingrediënten met iets Gooi niet alles of je zal niet in staat zijn om te koken, maar zich te ontdoen van de dingen die je kent zijn plat-out slecht (bv. die doos van trans-vet gevulde Chips-ahoy.) Zorg ervoor dat de ingrediënten te controleren op een van de vakken van de voedingsmiddelen die u in uw kasten. Als een ingrediënt is "gedeeltelijk gehydrogeneerde olie" Dit is een andere naam voor trans-vetten, en is slechter voor je dan verzadigde vetten die de belangrijkste oorzaak van hartaanvallen en beroertes. Je zal uiteindelijk willen, als ze niet onmiddellijk, gooien alle voedingsmiddelen die je hebt met dit ingrediënt vermeld op de verpakking. Je kunt werken op de vervanging van de niet-zo-goede ingrediënten in uw voorraadkast langs de weg.
 2. 2
  Winkelen gezonder! Koop je boodschappen in natuurlijk voedsel winkels of via de "gezonde voeding" van je beste markt. Koop groenten en fruit, kruidenthee, biologisch vlees (als je kan). Kijk naar de etiketten van de dingen die je koopt. Het is altijd een goede zaak om te kunnen alles wat je zetten in je lichaam uit te spreken, maar gewoon omdat er iets is opgenomen door de chemische benaming, betekent niet dat het slecht voor je is.
 3. 3
  Koken voor jezelf. Kijk voor gezonde recepten die u kunt maken. Koken zelfgemaakte maaltijden is meestal gezonder dan take-out.
 4. 4
  Verminderen koolhydraten en suikers sterk. Elimineren transvetten helemaal en leren om gezonder substituten zijn. Bij het gebruik van olie om te koken, gebruik dan alleen oliën met een hoog rookpunt, zoals kokosolie, echte boter, of reuzel. Beperk meervoudig onverzadigde vetten (PUFA's), zoals die in plantaardige oliën en margarine. Reserve laag rookpunt oliën, zoals olijfolie of koolzaadolie voor salades. Denk aan het feit dat je echt wilt nemen in een verhouding van ongeveer 3 op 1 in Omega 6 en Omega 3 vetzuren. Olijfolie 10-1 Omega 6 tot omega-3 vetzuren, wat betekent dat het de neiging om een ​​promoter van ontstekingen in het lichaam zijn. Deze ontsteking optreedt als gevolg van het ontbreken van ingevulde waterstofbinding locaties in meervoudig onverzadigde vet ketens. "Onverzadigde" verwijst naar het feit dat de moleculen minder dan het maximale hoeveelheid waterstof. Deze openen obligaties in te vullen met andere beschikbare atomen (vrije radicalen) en vermindering van het vermogen van uw lichaam om goed te metaboliseren de vetten. Olijfolie, geserveerd op kamertemperatuur, is aanvaardbaar omdat het minder waarschijnlijk te ranzig gaan onder lagere temperaturen.
 5. 5
  Eet lage glycemische index fruit en veel vezelig, bladgroenten, groenten. Het lichaam houdt onderhouden bloedsuikerspiegel. Je zal minder honger zijn op deze manier.
 6. 6
  Drink veel water, een goede vuistregel is om 30/35ml water te drinken voor elke kg lichaamsgewicht. Dit is wat sommige 'experts' zeggen, maar als je echt een "health moer, 'je zult eten veel fruit en groenten elke dag, en je zult merken dat u niet hoeft te veel water bij allen te drinken, omdat je krijgt het in je voeding! Vergeet niet, appels zijn 90% of meer water.
 7. 7
  Oefening regelmatig. Probeer verschillende activiteiten totdat u een aantal die u kunt genieten. Je hoeft niet vrolijk over te zijn de hele tijd, maar je wilt niet te verafschuwen of je zal het niet doen. Sommige gezonde oefeningen die je niet zal gewond raken zijn tafeltennis, yoga en zwemmen. Te veel cardio is slecht voor je, dus niet het gevoel dat je nodig hebt om een ​​marathon (of zelfs een 5k) om het hart gezond. Draaien
 8. 8
  Probeer nieuwe voedingsmiddelen. Hebt u een recept voor iets wat je nog nooit van gehoord vinden? Maak het en eet het. Dit zal Spice up your menu van gezonde voeding en je zult niet vervelen.
 9. 9
  Up studie over de nieuwste bevindingen gezondheid en hoe je ze kunt toepassen op je leven, maar probeer niet te raken in de nieuwste rages. Ook, dubbel check alles, zijn er een aantal websites die zeer gezaghebbend, maar push stapelbed klinken zoals al uw gezondheidsproblemen zullen verdwijnen als je gewoon mijn lever of colon reinigingsmiddel formule etc.
 10. 10
  Kijk uit voor zetmeel (ALL brood, pasta, rices, aardappelen). Zetmeel zijn niet ideaal voor onze spijsvertering. Onze aanpassing is om ze in een positie om te worden verbrand zo snel mogelijk af. U bent overstromingen uw lichaam met glucose, dat is een toxine. Sommige mensen willen "carb-up" voor uit te werken om de glycogeenvoorraad in hun spieren aan te vullen. Overweeg andere koolhydraten opties, zoals een lage glycemische index groenten en fruit.
 11. 11
  Neem visolie dagelijks, of beter nog, omdat veel visolie capsules bevatten ranzige oliën, eet walnoten die hoog in omega-3 vetzuren (nogmaals, gebufferd in de plantaardige bron) zijn, en als een walnoot is ranzig, zult u het te proeven en spuug het uit voordat het schaadt je. Wanneer u een visolie capsule slikken, weet je niet als je gewoon nam een ​​ranzige olie, dat zal fungeren als een pro-inflammatoir waardoor je meer pijn of hoofdpijn later hebben.

Tips

 • Leren wat verschillende gemeenschappelijke ingrediënten zijn, en waarom ze er zijn. Wat geluid echt slecht, maar zijn niet zo gevaarlijk als ze zijn gewoon moeilijk uit te spreken. Anderen lijken onschuldig, maar zijn verre van dat (zie high fructose corn syrup tip, hierboven.)
 • De belangrijkste dingen die u wilt uw dieet van zuiveren zijn high fructose corn syrup en trans-vetten. Ze zijn verachtelijke dingen. Vergeet niet, alle verpakte levensmiddelen die zeggen ofwel gedeeltelijk gehydrogeneerd vet of gedeeltelijk gehydrogeneerde olie trans-vetten bevatten.
 • Bekijk hier het boek eten om te leven door Dr Joel Fuhrman. Hij is een Board Certified Family Practitioner die is een van de beste bronnen van de wereld voor het samenvatten wat de wetenschap heeft ontdekt over wat goed voor je is en wat slecht voor je is, en waarom. Zijn boek heeft meer dan 1000 wetenschappelijke verwijzingen in de voetnoten, en je kunt zijn bronnen te controleren om te zien dat het onderzoek eigenlijk een back-up wat hij zegt in het boek.
 • Meld u aan voor een gezondheids-tijdschrift of e-mail nieuwsbrief. RealAge heeft een goede. Lees ook drfuhrman.com
 • Gezonde voeding hoeft niet te proeven, zoals "health food". U kunt een veel echt smakelijke maaltijden die ook goed zijn voor u bereiden. Check out tijdschriften als Cooking Light naar recepten die lekker en gezond vinden.
 • Je hoeft niet naar een health club of kopen een dure huis sportschool of loopband om regelmatige lichaamsbeweging te genieten. Hardlopen, wandelen, skaten, touwtje springen, en fietsen zijn allemaal voorbeelden van goede oefening die je zelfs kunt doen met een kleine investering in kleding of oefening items. Voor nog meer eenvoud, gewoon gaan doen 10 push-ups en crunches 20 elke ochtend, en werken tot 25 of meer push-ups en 50 of meer crunches. Als je niet kan doen, zelfs een push-up, net lag op de grond en duw als een gek. Uw spieren zullen sterker dag groeien met dag tot je een push-up kan doen, dan voeg gewoon nog een per dag wanneer je kunt totdat u uw doel bereikt.

Waarschuwingen

 • Neem niet te veel vitamines of voedingssupplementen elke dag. Je kon jezelf vergiftigen en maak jezelf ziek.
 • U hoeft niet te laden op pillen elke dag, eet gewoon alle vitaminen die u kunt vinden in gezonde voedingsmiddelen die u wilt.
 • De term "biologisch" kan van toepassing op levensmiddelen die zorgvuldig worden bereid met uw gezondheid in het achterhoofd, of om iets dat nauwelijks in aanmerking komt voor het woord, maar is niet echt gezond. Pas op voor 'gezondheid marketing "trucs en vasthouden aan het lezen van voeding labels plaats.
 • Vergeet niet, wanneer je hoort over een aantal nieuwe "wonder supplement," het kan worden nieuw verpakt in een pil, maar het was er al in de natuur de eerste. Dus, als je al het eten van veel fruit, groenten, noten en zaden, dan bent u al krijgt het in uw dieet, en je hoeft niet om de dure pillen te kopen!
 • Het is geweldig dat je kiest om gezond te zijn, maar, niet zo geobsedeerd geraakt dat je niets op feestjes kunt eten. Niet denken, dromen, dagdroom, enz. over wat je gaat eten als je naar feestje van een vriend.
 • Niet klop jezelf voor het eten van iets "verwerkt" af en toe. Na verloop van tijd ontdek je je eigenlijk hunkert ze minder en kan genieten ze meer als ze een speciale traktatie.