Wkenl

Hoe je cricket spelen

Cricket is een teamsport gespeeld tussen twee teams van 11 spelers Spelers worden geselecteerd voor elk "squad" te vormen en 11 spelers zijn geselecteerd uit die ploeg. Elk team heeft zijn eigen kapitein, meerdere batsmen, meerdere bowlers en andere spelers die als veldspelers. Het is een knuppel-en-balspel gespeeld op een ruwweg elliptisch grasveld, in het centrum van die een platte strip, genaamd een pitch.

Stappen

Hoe je cricket spelen. Zoek een ovaal veld om op te spelen.
Hoe je cricket spelen. Zoek een ovaal veld om op te spelen.

Het opzetten van het veld

 1. 1
  Zoek een ovaal veld om op te spelen. Het veld moet een strook die loopt van het veld lengte verstandig, riep de toonhoogte. Dit is waar de bowler (werper) zal kom de bal naar spits van het andere team. Een grenslijn moet duidelijk rondom het veld worden gemarkeerd. Verordening spelen heeft het veld 22 meter in lengte.
 2. 2
  Markeer het veld met lijnen die de plooien geven. Gemarkeerd moet de batting, terugkeer, popping en bowlen kreukels.
 3. 3
  Plaats de wickets op het veld - een set achter de bowler en de andere achter de spits. Elke wicket heeft drie stompen die naast elkaar staan. Bovenaan de stompen zijn bails dat de stompen aangesloten.
 4. 4
  Outfit het wicket keeper achter de spits met de handschoenen. Hij of zij kruipt achter de spits klaar voor de bal te raken en is de enige veldspeler die handschoenen heeft.
 5. 5
  Start het spel met een spits en een non-spits op het veld voor de batting team. De non-striker ligt door de bowler, en is een partner van de striker. De spits is klaar om te worden geworpen om door op te staan ​​in een batting positie in de voorkant van het wicket klaar om de bal te raken. De bowler heeft de mogelijkheid om te bowlen hetzij van 'rond de wicket' of 'over het wicket' afhankelijk van zijn bowling strategie en het veld zetten.

Het spelen van het spel

 1. 1
  Gooi een muntje om te zien wie krijgt om te kiezen welk team is op het veld. De winnaar van de toss mag kiezen om het veld of bat eerst rekening. Cricket kapiteins zijn degenen die deze en de meeste van de beslissingen voor de teams te maken.
 2. 2
  Kom de bal aan de spits, met meestal een bounce voordat zij tot de spits. De bowler probeert de wicket raken achter de spits om hem eruit te krijgen.
 3. 3
  Sla de bal en de beide batsmen gebruiken om te proberen het tegenovergestelde popping vouw bereiken. Wanneer beide succesvol raken, door het lichaam of bat, de grond achter het tegenovergestelde vouw, een run is gescoord. Afhankelijk van waar de bal is kan ze proberen om een ​​ander punt te scoren door lopen terug naar het startpunt popping vouw. Dit moet gebeuren voordat veldspelers van het andere team klopt de borgtocht uit de stompen met de cricket bal, dat is een out.
 4. 4
  Score zes runs door het raken van de bal over de grens met uit de grond te raken. Als de bal bereikt de begrenzing en de grond raakt daarbij, wordt het slaande team verleende vier runs. Deze proeven zijn automatisch, tenzij de lopers more.There hebben gescoord zijn een aantal extra runs ook. Als de bowler overschrijdt de plooi terwijl bowling is het wel een 'nee bal'. Het geeft de battende partij een extra run en tegelijkertijd de bal zal niet worden geteld en de enige manier waarop een batsman kan zijn / haar wicket verliezen op een no bal door het verkrijgen opraken. Als de bowler werpt de bal buiten het bereik van de batsman in een van beide zijden of boven zijn lengte, wordt het genoemd een 'brede bal' en zal een extra punt geven aan de batting kant en de bal zal niet worden meegeteld.
 5. 5
  Uiteindelijk een inning toen tien van de batsmen uit zijn, of de score die nodig zijn om te voldoen is bereikt. Of de vooraf bepaalde hoeveelheid overs is verstreken.

Krijgen een over

 1. 1
  Verkrijg de spits outs met zes opeenvolgende schalen die heet een over, dat hij niet heeft geraakt en zijn alle stakingen. Un-hittable ballen zijn niet opgenomen in de zes kommen. Na de overname, de bowler draait richting en plaatsen aan de achterkant van het veld.
 2. 2
  Vang de bal in de lucht, terwijl in de grens, en de spits is uit. Beide voeten van de veldspeler moet in de grens. Als de slagman de bal raakt met zijn hand dat niet de vleermuis op doel is het aan te raken is een out.
 3. 3
  Breek de wicket achter de bowler door voltreffer van de bowler of gereflecteerd door de spits is een out. Ook als een batsman raakt of breekt een wicket met zijn lichaam of uitrusting is een out.
  • Weerspiegelen de bal met je lichaam, zodat het niet druk op de wicket wordt een door de scheidsrechter geroepen.
  • Stumping de batsman is wanneer het wicket-keeper krijgt de spits door het breken van de wicket toen de spits stappen buiten zijn plooi terwijl het proberen om de bal te spelen.
  • Outs kan gebeuren als de volgende spits duurt meer dan twee minuten om te verschijnen op het veld na de voorgaande wicket valt. Ook als de spits raakt de cricket bal twee keer, terwijl niet het verdedigen van het wicket.
 4. 4
  Interferentie door een batsman wordt genoemd een out. Dit omvat niet loopt door het pad van de veldspeler met de bal om hem te weerhouden van het gooien van de bal naar het wicket.

Tips

 • Cricket wordt altijd gespeeld in de zomer. Dus op die 40 graden dagen niet vergeten om veel water te drinken
 • Lees alle regels eerst gedurende de link in "Externe Links", en dan spelen, omdat dit artikel niet heeft uitgelegd over "runs" etc, om dit te doen het artikel zou maken te lang. Dit artikel is slechts een uitleg van de procedure voor het starten van het spel te spelen.
 • Proberen om een ​​aantal van de belangrijkste regels, die u voorkomen dat "out" te leren.

Waarschuwingen

 • Niet bedriegen in dit spel, bijvoorbeeld, je bent geselecteerd als de scheidsrechter, dus wees niet tonen gunst voor alleen de tegenpartij. Speel eerlijk en fair play!
 • Niet aantrekkelijk als je weet dat de slagman is niet uit van een eerlijke LBW (been vóór wicket)

Dingen die je nodig hebt

 • 6 wickets en 4 bails
 • Een Bat elk voor de spits en niet-spits
 • Cricket Ball
 • 2 Handschoenen
 • 2 teams van 11 spelers