Wkenl

Hoe maak je een goede fast bowler te zijn

Een belangrijk onderdeel in het succes van een cricket team is een ervaren fast bowler. Naar aanleiding van onder deze gestructureerde stappen zullen u helpen in het worden de beste fast bowler kun je eventueel wel.

Stappen

Hoe maak je een goede fast bowler te zijn. Verbetering van conditionering.
Hoe maak je een goede fast bowler te zijn. Verbetering van conditionering.
 1. 1
  Sterk geworden. Tot een enorme hoeveelheid van tempo te genereren, moet je verbreedt je schouders en spieren op te bouwen op je armen en benen. Gebruik halters voor je armen, bankdrukken om je schouders te verbreden en been oefening om je benen sterk te houden.
 2. 2
  Verbetering van conditionering. Fast bowlers neiging om kom immense tempo voor vele overs. Dit vergt uithoudingsvermogen. Zorg ervoor dat u lange afstanden te lopen, zodat je kunt omgaan bowling veel overs, en sneller op uw sprints, dus je kunt handhaven van een snelle aanloop.
 3. 3
  Bouwen snelheid. Voordat u zich richten op de lijn en de lengte, moet je werken aan snelheid. U hoeft niet om de snelste kunt u kom te bereiken, maar een geleidelijke verbetering van de snelheid totdat u vertrouwd bent met het tempo dat u kom bij voelt.
 4. 4
  Focus op lijn. Zoals u wellicht denkt, zal ruwe tempo niet doen de truc. Fast bowlers variëren lijn en lengte batsman een harde tijd te geven. Zorg ervoor dat de lijn die u kom over het algemeen op de middelste stomp af te stomp, probeer niet om kom langs het been kant, zoals de meeste van hen hebben de neiging om ofwel worden getroffen of opgeroepen voor wides.
 5. 5
  Focus op lengte. Een grote fast bowler zal gooien de meeste van zijn leveringen goede lengte, en zal kom af en toe yorker of uitsmijter aan stomp de batsman. Probeer niet om kom te kort of te vol, want die hebben de neiging om weg te raken voor de grenzen. Echter, niet altijd kom goede lengte, als de batsman kan herkennen waar je het veld op en speel aanvallende slagen afhankelijk van waar de bal zal stuiteren.
 6. 6
  Gebruik swing en snijden. Fast bowlers hebben de neiging om te swingen of knip de bal vaak als ze kom. Snede wordt gebruikt om batsman te verrassen na de bal stuitert. Een been mes kan worden gebruikt om de batsman gevangen achter of gevangen in slip. Een off mes wordt over het algemeen gebruikt om ofwel kom de batsman of hem LBW. Hoewel snede is zeer nuttig om een ​​bowler, kan hoe een bowler schommels hem soms te definiëren als een fast bowler. Swing de bal in en uit te stomp batsman waar de bal gaat. Ik kan niet erg gedetailleerd te komen met inswing en uitzwaai want dat zal een compleet nieuw artikel vergen.
 7. 7
  Bestudeer de batsman. Kom bepaalde leveringen te zien hoe de batsman zou reageren. Misschien kom men een beetje breed aan uit of been om te zien hoe hij zou reageren. Kijk of hij raakte korte leveringen of eend. Observeer hoe hij geconfronteerd swing of gesneden. Zoek uit of hij is defensief, aanvallen, of beide. Weet zijn rol voor het team, als ze nodig hebben om een ​​wicket te slaan, of gewoon ploeteren. Kennis hebben van de batsman zal uiteindelijk helpen u om hem eruit te krijgen.
 8. 8
  Wees mentaal sterk. Een deel van het zijn een bowler is het houden van uw koel, niet uit als je een hattrick net hebt gemaakt of als u bent geraakt voor vele grenzen. Luister niet naar batsman beschimpingen. Ook, nooit laat je emoties van invloed op de manier waarop je kom je volgende levering, altijd hetzelfde gezicht.
 9. 9
  Veel plezier! Bowlers zijn op vrije tijd wanneer ze kom, ze genieten van het rippen van een door midstump of gewoon realiseren dat ze helemaal weg van de perfecte bal, zelfs als dat betekent niet het krijgen van de batsman uit. Bowlers hou van het gevoel van druk en vreugde als ze slagen. Laat niet de intensiteit van het spel nemen de pure vreugde is het om bowl
 10. 10
  Wees gemotiveerd en zelfs wanneer je moe voelt door te gaan als dat is hoe je je uithoudingsvermogen op te bouwen. Nooit opgeven, altijd onthouden dat een goede snelle bowlers aanhouden voor uren en uren alleen maar om het goed te krijgen. Wanneer je bowlen (tegen de netten in een spel) altijd proberen kom zo snel als je kunt - maak je geen zorgen op het eerste dat je zal een beetje inconsequent als dat is normaal. Na een tijdje zul je beginnen met het genereren tempo en te bowlen in de juiste gebieden (dwz buiten de off stomp).

Tips

 • Blijf werken elke dag uit, zodat u kunt blijven gezond, sterk en klaar om te kom.
 • Hebben altijd wat melk en eieren voordat je naar buiten om te bowlen. Het eiwit in het helpt bij het verhogen van uw efficiency om zo kom voor een langere periode zonder het lopen uit van energie.
 • Niet kom voor lange periodes in een tijd of elke dag als je schouder, zal arm en rug pijnlijk als je overwerkt. Hebben minstens 1 dag per week vrij en niet kom voor langer dan een uur per keer. Als u bent een junior moet je minstens 2 dagen per week hebben af ​​en niet kom voor langer dan 45 minuten per keer.